| Restauracija gotova - vlasnici, javite se | |
|
+5Damir G.S.Patton imnik bayro Davorin 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 09.09.10 14:34 | |
| Dakle dvije lule, poznatih majstora, zahtjevale su temeljitu obnovu. Da ne idemo u detalje ali falio je dio tih lula... poslije "malo" turpijanja, tokarenja, brušenja, poliranja itd evo rezultata.... gore je jedna prelijepa maslina od našeg pipemakera Sese, a dolje finto pjeskarena Jirsa... Molim vlasnika da ih preuzme [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 09.09.10 18:02 | |
| Nekako su mi poznate ove lule! Sliče mojima, ali su ove ljepše! No prezahvalni vlasnik će ih ipak u nedjelju sa plezijerom preuzeti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 09.09.10 19:31 | |
| Uf, stvarno su prekrasne. | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 09.09.10 20:30 | |
| Gornja je rad majstora Sese, jako lijepo se puši, maslina je a ponaša se kao vrijesuša, a donja je Jirsica, kupljena pred jedno četiri godine u Pragu, jedan od "ranih radova" majstora Oldricha Jirse i pored svih Dunhilla, Ser Jacopa i drugih odlikaša, moja najdraža lula. No za obe je 6. lipanj ove godine bio fatalan; usnik od Jirse je nesretnim slučajem završio u šekretu, a dva sata nakon toga, mi je neki đavo na ulici upao u oko, nespretno sam zamahnuo rukom...i ode usnik i od maslinke! No kako kažu; ako govna padaju, neka padaju u velikim hrpama! Sreća da imamo koji mi je to riješio i zbog toga sam mu jako zahvalan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 09.09.10 20:37 | |
| Zašto baš 6-ti lipanj? To je moj D-day |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 09.09.10 20:38 | |
| A tak se zgodilo, moj Šokre! Nekom D-day, nekom sranje! Taki je život prijatelju moj dragi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 09.09.10 20:49 | |
| Svaka cast, ! A znam i da je ponosni vlasnik sretan sto ce opet dimit ove dvije krasotice! | |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 09.09.10 21:04 | |
| da stvarno su dobre lule, a i znam kakva je psihička tortura kada se pokvari nešto što voliš. Tako da mi je bilo zadovoljstvo ovo odraditi, makar je stvarno pipav posao..... ali sada sam u kreativnom zanosu stvaram novu seriju... biti će uskoro.... oblici su već poznati a vrijes - domaći - me samo draži. Ja bih ga već ubacio u vakum ali Darko neda pa neda. Ovaj vrijes NIJE sušen po recepturi iz instituta, ali druga serija će biti, a to bi onda trebao biti vrhunac "čistog" drveta | |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 10.01.11 20:53 | |
| Evo nekih lula, koje su obnovljene by u stvari na dvije sam zaboravio da sam ih uzeo u postupak što ćete godine čine svoje, a vi ponosni vlasnici ste me mogli i podsjetiti kojim PM-om dakle, usnik zamjenjen i pripasan ( više manje original baš i nije bio za izložbu ) lula ispolirana, kao i druge dvije. Ova zadnja Leova, pa koliko se moglo popraviti, lula je stvarno bila zlostavljana...... skoro da bi bayro trebao imati posla [You must be registered and logged in to see this link.]Vlasnici javite se da vam ih dostavim | |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 10.01.11 21:42 | |
| E svaka ti čast! Ovu Leovu nisam u prvi čas ni prepoznao! Donesi je u četvrtak, ja donesem frezu da uđemo u fazu II! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 10.01.11 22:06 | |
| ne treba, očistili smo je u radioni, skoro do vrijesa | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 10.01.11 23:12 | |
| čija je ova calabashica?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 10.01.11 23:29 | |
| grga.... ako već nije zaboravio na nju | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 10.01.11 23:32 | |
| uhhh a ja već mislio da sam ja zaboravio na nju | |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 10.01.11 23:33 | |
| pa ako se grga ne javi..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 10.01.11 23:36 | |
| Sjećam se te lule! To je negdje u Kanadi poplašio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 11.01.11 0:40 | |
| Nisam poplasio nego posteno platio! Inace, nisam htio biti dosadan radi te pipe ali nisam je ni zaboravio no vidim da joj prijeti realna opasnost pa se stoga JAVLJAM! |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 11.01.11 8:40 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 11.01.11 22:31 | |
| šaljem poštom? pišem grgi ne tebi Leo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 11.01.11 22:38 | |
| Ma nemoj se uopce maltretirati i zamarati time, vidjet cemo se prije ili kasnije, nemas brines! |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 11.01.11 23:25 | |
| Ja ću ti je pričuvati Grgure, kako si je i ti pričuvao onom sirotom Kanađaninu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 11.01.11 23:29 | |
| Nije dovoljno sto mi cuvas one "higijenske potrepstine", moras i calabashicu? |
|
| |
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 12.01.11 10:08 | |
| higijenske potrepštine su kod mene u autu, jer sam ih nosio zadnji put u Osijek, ali ću biti na prolazu kroz Osijek u slijdećim danima pa samo u prolazu donesem ih zajedno s lulom. Još Antiša javi se..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 12.01.11 13:58 | |
| Eto, super, vidimo se onda! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se 25.02.11 22:31 | |
| nisam znao gde da postavim pa rekoh ovde....pukla im je lula na delu gde usnik ulazi u telo lule?da li mogu nekako da joj pomognem il da je bacim ? |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Restauracija gotova - vlasnici, javite se | |
| |
|
| |
| Restauracija gotova - vlasnici, javite se | |
|