| Upaljač u rangu od 40-60 eura? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? 13.10.10 19:09 | |
| Ma sve pet Grgure! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? 16.02.11 11:18 | |
| Danas dobio od Slovenskog Camelota ovaj upaljač za 45.20€ [You must be registered and logged in to see this link.]Jedino što me muči je zašto je plamen prilično mali(oko 2cm) i kad je plin otvoren do kraja. Dali bi bolja marka plina recimo Zippo pomogla kod toga ili mu moram dati malo kilometrine ? Dali su kamenčiči za Zippo dobri i za taj upaljač ? kako ovaj može imati ovakav plamen [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? 16.02.11 14:58 | |
| bojim se da je to slaba propusnost sapnice, marka plina neće utjecati. kamenčići su standardizirani... svaki bi trebao dobro koristiti | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? 16.02.11 16:08 | |
| Imao sam i ja sličnu "dramu" pred nekih mjesec dana! Svi senatori u klubu su se sakupili i probali riješiti problem, odvijali smo do kraja ventil, rastavljali upaljač; na koncu je stvar završila tako da sam zamijenio upaljač u "Camelotu"! A što se tiče kamenčića, nema veze - svi su isti. To su jeftini upaljači, made in PRC i od deset dva dobro rade, a ostali su da prostiš - za drek! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? 16.02.11 19:51 | |
| Ja imam sličan. i prilično sam zadovoljan. 2 centimetra je prilično dovoljno za zadovoljštinu, iliti da se obavi poso', vjeruj mi!!! (Pričam o pripaljivanju duhana, naravno,.. da ne bi neko nešto krivo shavtio!! ) Inače dosta dobra kopija, po meni najboljeg upaljača za lulu, "Old Boy-a" | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? 17.02.11 7:36 | |
| Idem danas do Camelota da ga vratim i uzmem isti sa duljim plamenom ako ga imaju ili dodam još po koji evrič i kupim boljeg(Corona mi je malo preskupa) | |
|
| |
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? 17.02.11 9:48 | |
| - milo je napisao/la:
- Corona mi je malo preskupa
Ovisi. Ako se znaš cjenkati i nije! Ja sam se u Grazu kod Dreiera cjenkao i nakon 45 minuta iscrpljivanja, spustio mi je Coronu sa 120 € na 90 €, a upaljač je odličan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
milo Oblak dima
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? 17.02.11 13:05 | |
| Došao kuči Gospa bila vrlo ljubazna probala sva još ostala dva i na moju sreču jedan radio odlično. Kupio sam i Colibrijev plin. Tako problem upaljač zasad riješen. Ali zašto sam morao da gledam lule,u oko pala mi Brebbia Calabash-lakirana: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? 17.02.11 15:52 | |
| pa tako ti je to.... a da su Corone zakon jesu, makar mi u zadnje vrijeme više paše SAROME, odličan upaljač.... | |
|
| |
milo Oblak dima
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? 27.02.11 11:52 | |
| nesreča udara još jedan put. pripalio par lula sa novim upaljačem i izletio štift i distančnik iz kapice kuju otvoriš pre paljenja.Ovaj štift drži distančnik u rupici i kad zatvoriš kapicu štift pritisne na cijevčicu iz koje dolazi plamen i tako prekine izlaz plinu i upaljač ugasi.ako nemaš štifta upaljač se izprazni. Neznam zašto je tako napravljeno kad bi kapica lako bila bez rupice. Kakvi su upaljači Passatore? [You must be registered and logged in to see this link.]Kakvi su upaljači sa piezo paljenjem u usporedbi sa upaljači sa paljenjem na kamenčič? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upaljač u rangu od 40-60 eura? | |
| |
|
| |
| Upaljač u rangu od 40-60 eura? | |
|