strojo Prva lula
Broj postova : 57 Join date : 12.11.2010 Age : 45 Lokacija : Arena Zagreb
| Naslov: Blendanje Mac Baren Virgine No.1 i Plumcakea ?? 19.11.10 11:27 | |
| Pošto se spremam upušit lulu neznam je ovo dobra kombinacija u omjeru 1:1. To pitam zato jer nisam pušać i stambeni prostor dijelim sa još 5 ukućana ( 3 ih puši cigarete ) a tu je i moja 1.5 godišnja kćerka. Znaći tražim dobar duhan za stvaranje cakea a usput bi želio i uživat u pušenju duhana koji se meni sviđa ( slatkasti i dobro miriši u prostoriji ). Možda je napisano zbrda - zdola ali mislim da razumijete što želim reći. Stoga pitam što dobim a što gubim ovim blendanjem, jer još niti jedan duhan nisam probao ? | |
|
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Blendanje Mac Baren Virgine No.1 i Plumcakea ?? 19.11.10 11:34 | |
| A zašto bi to miješao, što misliš time dobiti? Nema od toga aromatika.. Ako želiš duhan koji će aromom odgovarati ukućanima, imaš u Havani Bright Irish coffee, Sunday's fantasy, Navy flake... | |
|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Blendanje Mac Baren Virgine No.1 i Plumcakea ?? 19.11.10 12:28 | |
| virginija je dovoljna sama po sebi, mada bi vas ja sve najurio napolje zbog deteta. | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Blendanje Mac Baren Virgine No.1 i Plumcakea ?? 19.11.10 14:00 | |
| Probaj svaki duhan sam za sebe, pa ocijeni. No svaki će ti napraviti cake, a budući da nisi pušač, nemoj se još igrati sa blendanjem, ja pušim trideset godina i tek sam se pred par godina usudio početi igrati sa duhanima. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
strojo Prva lula
Broj postova : 57 Join date : 12.11.2010 Age : 45 Lokacija : Arena Zagreb
| Naslov: Re: Blendanje Mac Baren Virgine No.1 i Plumcakea ?? 19.11.10 15:09 | |
| Ne brinite što se tiće moje klinceze ona je na sigurnom u svojoj sobi u kojoj se ne puši a i kada dođe u boravak nema pušenja. Što se mene tiće poslušao budem Vaše savijete i pušio svaki duhan zasebno. Krećem ipak onda sa Virginiom No. 1 a kasnije bumo vidli. | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Blendanje Mac Baren Virgine No.1 i Plumcakea ?? 19.11.10 15:38 | |
| To ti je dobar izbor. Plumcake znade za jezik ujesti, jer je dosta sitno rezan. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Blendanje Mac Baren Virgine No.1 i Plumcakea ?? | |
| |
|