| Ovo definitivno vrijedi pogledati! | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Ovo definitivno vrijedi pogledati! 02.12.10 0:40 | |
| Ovaj filmić definitvno treba pogledati....Jedna slika govori više od tisuću riječi! [You must be registered and logged in to see this link.]
Zadnja promjena: bayro; 02.12.10 10:31; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Ovo definitivno vrijedi pogledati! 02.12.10 8:25 | |
| vrijedi pogledati, no, nažalost, bacio sam oko na komentare ispod: - Pfeifenkonsulat je napisao/la:
2 months ago
@gdsnuff : unfortunately, this show is only for reseller.
Have a good time, Tom Pfeifenkonsulat 2 months ago | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Ovo definitivno vrijedi pogledati! 02.12.10 10:31 | |
| Nema veze, može se upasti. Postoji već i "masterplan"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Ovo definitivno vrijedi pogledati! 02.12.10 11:31 | |
| Tko je gospođa u rozom prsluku? | |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo definitivno vrijedi pogledati! 02.12.10 18:11 | |
| Moja tetka. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo definitivno vrijedi pogledati! 02.12.10 21:43 | |
| - bayro je napisao/la:
- Moja tetka.
HAHAHA!!! |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Ovo definitivno vrijedi pogledati! 02.12.10 22:02 | |
| Dotična dama osim što je Bayrina tetka i stara pipemejkerica [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo definitivno vrijedi pogledati! 02.12.10 23:31 | |
| Mi je u familiji zovemo teta Ankica. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Ovo definitivno vrijedi pogledati! 05.12.10 9:44 | |
| Tvoja tetkica Ankica je prava "posvuduša" u lulaškom svijetu. Ne postoji sajam lula na kojem ona nije bila. Sad gledam neke slike sa sajma u St. Petersburg, Russia [You must be registered and logged in to see this link.]evo je i tamo | |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo definitivno vrijedi pogledati! 05.12.10 14:11 | |
| Da, da. Tetka Ankica voli putovati. Osobito na tuđi trošak. Lijepo si Dam-Dam napisao, prava posvuduša, zato je se familija i odrekla! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ovo definitivno vrijedi pogledati! | |
| |
|
| |
| Ovo definitivno vrijedi pogledati! | |
|