| billiard | |
|
+7amaru imnik ssekir75 Leo sinus bayro --muki-- 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
--muki-- Pipe maker / Moderator
Broj postova : 769 Join date : 16.06.2010 Age : 49 Lokacija : osijek, HR
| Naslov: Re: billiard 19.12.10 22:36 | |
| :P :P heheheheheh... :P malo smo pobjegli od teme ali je dobro doslo | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| |
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: billiard 20.12.10 0:40 | |
| Eto Muki, Grga ti je malo "ugrubo" objasnio ono što sam ja probao "fino"! Stavi neku neutralnu pozadinu, nije bitno je li bijela ili mat (samo da nije kineski cirkus!) i neki predmet kome svi znademo dimenzije - Zippov upaljač ti je za to najpogodniji i riješio si problem. A što se tiče krađa, e to je već vaša interna slavonska stvar - ne bi se štel mešat, ali je Sekirče u pravu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: billiard 20.12.10 6:42 | |
| ne koristim Zippo ... ja sam pobornik kuhinjskih upaljaca a-la Grgin upaljac... hahahahah... taj mi jedini pripali kako spada mjesavinu u onoj mojoj prvoj luli... a njega bolje da na stavim na slike da ne bude cirkusa :P :P :P :P ..... smislit cu vec nesto.... | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: billiard 20.12.10 9:53 | |
| Dobro ti ljudi kažu ako želiš prodat čokoladicu, moraš ju stavit u fensi šmensi celofan. Lula je luksuzna roba, i ne ide na rinfuzu!!! Kad se čovijek odluči da iskeša 100 i više jevrića, oće da mu malo "titraju i jaja"!!! Žišku http://www.steadicam.orka.hr/peterson/dobro ja sam profić (usta moja hvalite me ) ali ovo je uslikano sve na kuhinjskom stolu bez rasvijete. http://www.steadicam.orka.hr/Davorin_Morta/A ovo na parketu od dnevnog boravka, dnevno svijetlo!!! (ha,.. dnevni boravak u dnevnom svijetlu ) Doduše, ako hoćeš kada dođem u Osijek možemo se dogovoriti za neki foto sešn, nije bed. ps jako sam skup
Zadnja promjena: savate; 20.12.10 12:48; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
Broj postova : 223 Join date : 03.04.2010 Age : 41 Lokacija : grad na 4 rijeke Omiljeni duhani : Balkan latakia, S.-English mixture
| Naslov: Re: billiard 20.12.10 10:53 | |
| Savate, slike su ti "do jaja" (sorry na izricaju, ali ...) | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: billiard 20.12.10 11:02 | |
| Je, velmožni Amaru, Savate je čovjek neozbiljan u prvatnom životu i "obožavatelj je žanra" , ali je profić što se fotke tiče! Tu nema zbora! Stvarno su mu fotke i dokumentarne i ajmo reći "eksperimentalne" vrhunske. Ipak je on "dvorski ljetopisac"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: billiard 20.12.10 12:54 | |
| - amaru je napisao/la:
- Savate, slike su ti "do jaja" (sorry na izricaju, ali ...)
Thx eto još i mojih BCiki - http://www.steadicam.orka.hr/BC/ - ove su mi cool!! Iako su već postane na ovom forumu | |
|
| |
| Naslov: Re: billiard 20.12.10 13:57 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: billiard 20.12.10 14:07 | |
| btw... billiard nema vlasnika... | |