gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: djed mraz iz frankopanske 05.01.11 23:10 | |
| https://2img.net/r/ihimizer/img262/2977/dsc01819j.jpghttps://2img.net/r/ihimizer/img820/4610/dsc01814s.jpgEvo da se malo pohvalim, brebbia poklon od sestre, za novu godinu...upušavam je lagano...prvi utisci: heh, vrlo kratko-AVION. S obzirom da je mogu uporediti sa svojom prvom lulom marke denicotea, ovo je vrh ptičjeg javora, što bi reko moj frend žare ž. Istina je da sam vanilla skandinavik zamijenio za w.o. larsen vintage signature koji i u denicotei puno bolje gori, razlika je ogromna. Puno manje paljenja, vuče se puni "okrugli dim" sa lakoćom, bez i malo napora. Iu ruci i u ustima mi više odgovara nego prva. Bojim se da sam svoju idealnu lulu otkrio već na početku, ali nadam se da će me još koja ovako iznenaditi. A sada pitanje za iskusne lisce. Kao što vidite , na drugoj je slici na mjestu filtera umetak iz gumi plastike(šupalj) , čini mi se, koji vjerovatno služi da smanji protok zraka prilikom pušenja-moje laičko zazmišljanje. Ili je to nešto drugo. Molim, ako neko zna? Pozdrav svima i sretna vam nova godina | |
|
gavran11 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: djed mraz iz frankopanske 05.01.11 23:32 | |
| UFFF Sorry , pogrešna adresa, jbg | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: djed mraz iz frankopanske 05.01.11 23:37 | |
| Premješteno. Što se tiče "umetka iz gumi plastike" to je adapter i vrijedi suhog zlata i služi umjesto filtera. Odlična stvar. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
gavran11 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: djed mraz iz frankopanske 06.01.11 10:17 | |
| Heh, čini mi se da smo tek sad na pogrešnoj adresi.
Bayro, reci mi koliko traje ovaj adapter? Samo se očisti i idemo dalje, jeli tako? Radije pušim sa ovim nego s filterom. | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: djed mraz iz frankopanske 06.01.11 10:24 | |
| Koliko traje? Pa traje vječno, koliko i usnik. Umetneš ga u usnik i to je to. Čistiš usnik kao i inače, a ako ti baš smeta, možeš adapter s vremena na vrijeme izvaditi prilikom čišćenja i posebno očistiti, ali to je to, pogotovo ako ne trošiš te filtere. (Ja ih ne trošim, jer kad smo Davorin i ja počinjali pušiti, a to je bilo prije Marije Terezije, nije niti bilo tih kerefeka od filtera, pa smo hvala Bogu još živi i zdravi!) _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: djed mraz iz frankopanske | |
| |
|