| Sončna strana alp | |
|
+6ssekir75 imnik pipeclubsi Davorin dean bayro 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Sončna strana alp 26.11.09 18:22 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Pretpostavljam da je i razlog zadovoljnog osmjeha, što ste već prešli granicu na povratku
Ima nešto i u tome... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Sončna strana alp 26.11.09 18:23 | |
| Nije moralo da se objašnjava carinicima ili ostavi koja piksna na ime dobrih međuljudskih odnosa (šta znaš možda je i neki od njih ljubitelj dunhilla) | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Sončna strana alp 26.11.09 19:32 | |
| Ma ništa nas nisu ni pitali. Dva klošara i par vrećica na zadnjem sjedalu...Nisu nas se zapavo udostojali niti pitati, samo je momak u ružnoj svijetlo plavoj uniformi odmahnuo rukom... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Sončna strana alp 26.11.09 19:38 | |
| Krasno, jer to je misli bila teža akcija no prepad na radnju... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 26.11.09 20:01 | |
| Nije. Našim carinicima mi nismo uopće zanimljivi. Stari auto, dva čičice, neke plastične vrećice, mi smo "izvan lige". Drugi igrači su njima zanimljivi. A ako se nastavi kako je (izgleda) krenulo, nema više ni granice za koju godinu. Ali nema više ni mervera... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Zadnja promjena: bayro; 26.11.09 21:09; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Sončna strana alp 26.11.09 20:17 | |
| Jbg, ne može se imati baš sve. Ili imaš granicu ili merver. | |
|
| |
Cinober Prva lula
Broj postova : 59 Join date : 10.02.2010 Age : 37 Lokacija : Periferija
| Naslov: Re: Sončna strana alp 04.03.10 20:11 | |
| Zna li netko kakva je situacija s duhanima v deželi? Naime vjerojatno ću za par dana do Ljubljane pa da znam da li da se nadam ičemu ili ne | |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 0:36 | |
| Budimo realni - kod nas je situacija bolja. Mislim u HR. Jedino što u Sloveniji imaš za kupiti još Dunhill 965 i EMP, ali samo u Kompasovim prodavaonicama (bivšim djutićima) na Fernetičima, Šentilju, Ljubelju. Budući da ideš u Ljubljanu najbliža ti je Sežana, odnosno Fernetiči. Inače u samoj Ljubljani pogledaj u centru grada u Maximarketu. Uostalom, možda se javi netko od naše sjeverne braće pa ti da i detaljnije podatke. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Cinober Prva lula
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 9:49 | |
| E to Dunhill me zanima jer sam negdje pročitao da su smanjili proizvodnju (ili distribuciju). Thnx na iscrpnom objašnjenju, valjda će bit ulova | |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 16:01 | |
| Ne. Prestali su sa proizvodnjom, samo su "Cyan-u" koji je distributer za Sloveniju isporučili sve za pet godina unaprijed na koliko je bio sklopljen ugovor, tako da se dade naći Dunhilla u Sloveniji. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Cinober Prva lula
| |
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 16:37 | |
| Pa Balkana se može probati kod nas u klubu s vremena na vrijeme.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 17:04 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 18:27 | |
| ne znam zašto me to podsjeća ne neku staru izreku gdje se spominju biseri i svinje | |
|
| |
Cinober Prva lula
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 18:35 | |
| Uh valjda ću se okuražiti jednom da vas posjetim, i ne samo zbog BS-a | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 18:41 | |
| Nije točno! Javio se, raportirao da je stigao na vrijeme i u komadu i da će opet doći! Pardon! A za roštilj nije ni znao, kao ni Savate, a Dam Dam je obaviješten pola sata ranije, kad je i mene Šokre zamolio da kupim taze leba! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 18:46 | |
| ma ideja je bila da smo tako strašni na našim druženjima da smo ga pojeli... i da bolje da više nitko ne dolazi na naša druženja, osim onih koji su skupili veliku kuražu | |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 18:56 | |
| Aha. Malo sam glup petkom popodne. To je valjda od prepametnih stvari i osoba kojima se bavim preko tjedna, pa si dam oduška u petak popodne. (ostavim mozak na noćnom ormariću). No klub je uvijek otvoren za sve osobe dobrih namjera. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 19:00 | |
| Daj daj prizivaj samo...Oš Jehove svjedoke na vratima?!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 19:03 | |
| Mene ste svaki put napili kad god sam dosao! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 19:05 | |
| Sirotane....Sad kad malo zatopli evo nas kod tebe pa se osveti |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 19:07 | |
| - bayro je napisao/la:
- Nije točno! Javio se, raportirao da je stigao na vrijeme i u komadu i da će opet doći! Pardon! A za roštilj nije ni znao, kao ni Savate, a Dam Dam je obaviješten pola sata ranije, kad je i mene Šokre zamolio da kupim taze leba!
Sad još malo sunca i vani kurimo. Jedan naš dragi član nam je ostavio lijepi roštilj pa mu ovim putem zahvaljujem |
|
| |
| Naslov: Re: Sončna strana alp 05.03.10 19:20 | |
| Tako je! Još malo i selimo se na terasu! Pa da nam kao prošle godine dolaze razni klošari i Jehovini svjedoci! Oni su me btw. prošlu subotu probudili i htjeli sa mnom razgovarati o budućnosti. Odgovorio sam im da ako se ustanem vidim vrlo jasno njihovu blisku budućnost. Više se nisu javljali. Čudno. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Sončna strana alp 06.03.10 0:06 | |
| - Keko je napisao/la:
- Sirotane....Sad kad malo zatopli evo nas kod tebe pa se osveti
Ne daj Boze dugog cekanja! Slozit cu poseban menü za posebne ljude. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sončna strana alp | |
| |