| Oci osnivači | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Oci osnivači 21.03.11 17:27 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Oci osnivači 22.03.11 8:56 | |
| | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Oci osnivači 22.03.11 19:54 | |
| Jel te slikice mozemo vidjeti mi koji nemamo facebook account, molim lijepo? | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Oci osnivači 22.03.11 20:25 | |
| - G.S.Patton je napisao/la:
- Jel te slikice mozemo vidjeti mi koji nemamo facebook account, molim lijepo?
a kak' ne bi moglo ? pa čim se dojde u klub vidiš slike - sve vise na zidu! probaj otvorit ovaj link: [You must be registered and logged in to see this link.]ak' ni to ne radi - javi (bumo Savateu ukrali slike - al' nemoj da se sazna) | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Oci osnivači 22.03.11 20:33 | |
| To bi đenerale trebao vidjeti, jer ga link vodi baš na Ajgorovu stranicu, koja je otvorena! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Oci osnivači 22.03.11 20:34 | |
|
Zadnja promjena: MOVESHAKER; 23.03.11 8:27; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Oci osnivači 22.03.11 20:37 | |
| ... misliš autoportretu - kao da je friško zbrisao iz umobolnice, ali to sam mu i napisao, pa se neće ljutiti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Oci osnivači 23.03.11 3:41 | |
| E, hvala na linku i postanim fotkama! Samo jos moram prispodobit fotke pojedinim senatorima (neki su vise no prepoznatljivi, tako da njih znam). Vidim ja da je jedini nacin da dodjem u Klub. Jos malo... | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
| Naslov: Re: Oci osnivači 23.03.11 8:23 | |
- E, hvala na linku i postanim fotkama!
i drugi put.... ... sad bi bio red da mi vidimo tvoju sliku, pa da možemo svima reći da smo vidjeli Pattona "i njegov mali tenkić"!!! - G.S.Patton je napisao/la:
Samo jos moram prispodobit fotke pojedinim senatorima ... da ti malo olakšam ubacio sam nickove uz slike ... | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Oci osnivači 23.03.11 14:37 | |
| E, hvala ti, Sejkeru, na nickovima uz slike! Sad znam ko je ko! Kaj se tice moje slike, mogu ju postat, al ne bi bilo u redu stavljat moju sliku u red oca osnivaca, jer sam ja jos mladi clan, niti godinu dana. Osim toga, na fotki (autoportretu) se ne vidi "moj mali tenkic", pa ne znam bi li vam bila interesantna! | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
| Naslov: Re: Oci osnivači 23.03.11 19:28 | |
- Kaj se tice moje slike, mogu ju postat, al ne bi bilo u redu stavljat moju sliku u red oca osnivaca, jer sam ja jos mladi clan, niti godinu dana
... ako ćemo iskreno i od srca, ni Savate ni Triangl ni ja nismo ovdje od samih početaka, te isto tako ne zaslužujemo mjesto u redu očeva osnivača. Netko nas je iz nekog razloga tamo ubacio. Po meni bi ova prva četvorica bi trebali preuzeti sve zasluge.... ALI ... oni su samo prvi među jednakima [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Oci osnivači 23.03.11 20:35 | |
| Savate se svako neće ljuti što ste stavili njegove fotke!! I rekao mi je da jedva čeka da ga puste malo iz umobolnice da Vas sve ponovo vidi!!! A kad će to biti, samo nebo zna!! Iako se jako lijepo ponaša!!! A tad će i možda gosn' genaral biti tu pa da okine koju fotku njega za "wall of shame" | |
|
| |
| Naslov: Re: Oci osnivači 23.03.11 23:55 | |
| To se podrazumijeva! A ima tu još kandidata za "wall of shame"; Bingo, pa naš ing. Antiša, isto tako jedan od očeva osnivača, pa naša pionirska sekcija... Imaš ti posla Ajgore, imaš! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Oci osnivači 24.03.11 16:26 | |
| čim te kuhari puste.... i jesu li to stvarno takvi užasi kako izgledaju na tv... pa naše gastronomske ekstravagancije u klubu su mila majka prema ovima..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Oci osnivači 24.03.11 18:11 | |
| Istina. Kome je ono sad skoro ročkas? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Oci osnivači 25.03.11 11:54 | |
| pa ima stvarno,... horora!!!! ali ima i finih papica!! iskreno govoreći malo se toga može mjeriti sa klopom u klubu, jer nije sve u klopi, bitno je i sa kim je jedeš!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Oci osnivači 25.03.11 13:24 | |
| Tako je! Još kad kasnije pripališ "Dark Faceless Empty Chamomile", nema kraja blaženstvu i milini! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Oci osnivači | |
| |
|
| |
| Oci osnivači | |
|