| Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) 09.08.11 0:03 | |
| Preksinoc sam (sasvim slucajno) kupio jos jednu The Kanadjanku, ova je definitivno Broj Jedan! Mjere i opis su joj prilicno zanimljivi: This is a beautiful 7" LONG Greenwich House Virginian. It feels great in your hand. The pipe looks close to new with a tight stem, smooth tobacco chamber and a couple of tooth marks on the mouthpiece. It has been lovingly cleaned, detailed and sterilized. It will be a wonderful addition to any collection. Here are the specs: Weight: 45.36g Length: 177.8mm Bowl Height: 50.8mm Bowl OD: 34.92mm Bowl ID: 22.22mm [You must be registered and logged in to see this link.]Cijena? Dvadeset baksa plus jedan cent plus sedam baksa postarina, mislim da je vise nego prihvatljivo.
Zadnja promjena: grga; 09.08.11 11:25; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) 09.08.11 7:45 | |
| Prevedi ti meni ove mjere na evropejska mjere, da te ceo svet razume, a ne ove jameričke 'jeroglife! Koliko je stvarno velika ta lula? Inače, lula je odlična, a kanadjanke su moja velika slabost! Čestitam Mirotočivi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) 09.08.11 11:25 | |
| Samo radi tebe sam editirao poruku ali u buducnosti uvijek mozes koristiti jedan zgodan online alatic koji konvertira bilo sto u bilo sto! [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) 09.08.11 12:18 | |
| E sad je već bolje! Volim kad se zbog mene editiraju postovi! Javi kad stigne luličak stigne, baš me zanima kako će ti leći! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) 09.08.11 12:21 | |
| Proci ce jos 20-ak dana dok ne stigne, poslana je jucer iz Carbondale, Illinois, United States. |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) 09.08.11 19:50 | |
| Lijepo izgleda i cijena nije loša. Čestitam Grga. | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) 09.08.11 20:51 | |
| Lepa pipa i pre svega pristojenih novaca. Nadam se da te neće oglobiti na carini. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) 09.08.11 20:56 | |
| - imnik je napisao/la:
- Lepa pipa i pre svega pristojenih novaca. Nadam se da te neće oglobiti na carini.
Nece SIGURNO, do 160kn ovdje nije podlozno carinjenju, ovo je kad se preracuna negdje oko 144. Provjereno je sve unaprijed, Amer mi je prvo htio uvaliti $13.75 shipping ali sam mu rekao da me ne zanima brzina isporuke nego cijena sto je (na kraju) rezultiralo duplo manjim iznosom. |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) 09.08.11 21:01 | |
| Dobro si sve preračunao. Ispada onda odlično, taan malko ispod crte za globu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) 09.08.11 21:07 | |
| Uvijek tako racunam, u protivnom ne kupujem. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-) | |
| |
|
| |