| Smanjenje broja pušača | |
|
+7amaru ssekir75 420blackadder bayro Davorin ibublic Leo 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 03.11.11 20:56 | |
| A blago njima boze sacuvaj... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 03.11.11 22:08 | |
| ma bre ljudi, pusite svoje lule i ne opterecujte se time ko ce sta da misli! | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 04.11.11 7:44 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- ma bre ljudi, pusite svoje lule i ne opterecujte se time ko ce sta da misli!
Upravo tako! | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 04.11.11 9:28 | |
| Ma ne opterecujemo se, nego kad vec postoji tema.... zasto ne prokomentirat. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 04.11.11 10:02 | |
| niko tebi ne brani da komentarises, boze sacuvaj, nego sticem utisak da vas je sramota da pusite lulu napolju. to se ne radi po vetru zbog same lule, inace perfektno me ne zanima ko sta misli (ako uopste ume da misli) | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 04.11.11 10:12 | |
| Ma naravno moj Sekirce Ja san jos mlad pusac lule i eto nisan jos pusija vanka i po klubovima i kaficima al definitivno me nije briga i naravno da cu pusit | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 04.11.11 10:14 | |
| A to sta kazes sramota... ma ne virujen da je lulasima to problem... mislim da je u pitanju komod i nekakav mir koji mi ide uz pusenje lule, a nisi uvik u takvoj poziciji kad izadjes vanka. | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 04.11.11 16:33 | |
| Mene takve stvari doista već dugo vremena ne opterećuju! A najmilije mi je kad navečer poslije ludog dana šećem našu klupsku maskotu Donu (koja btw. i liči na ovog smajlića) i dimim u DMP neku dobru latakiju! I naravno, u dobrom društvu! | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 04.11.11 21:40 | |
| Moram priznati da ponekad više uživam da pušim lulu dok se šetam, no kad sedim zavaljen u fotelji. | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 05.11.11 1:10 | |
| Mogu reći da kad je hladnije, kao recimo sada, mi također paše šetati s lulom po svježem zraku. Rjeđe ili skoro nikad to ne radim ljeti, jer mi jednostavno bude pre vruće | |
|
| |
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 05.11.11 1:21 | |
| Ma sve je stvar trenutka i osobnog izbora! Ponekad mi odgovara kao večeras lagano na svježem zraku u šetnji kera, a naravno da sam nastavio (i nastavljam) sada iz naslonjača uz zadnje ostatke nekog ayurvedskog čaja koji btw. uopće nije loš! Još kad je dimim u svojoj "cvetko" meerici - upućeni znaju o kojoj se luli radi , svoj Orthodox mixture, a sutra se mogu ustati kad me volja - što ćeš ljepše! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača 05.11.11 1:27 | |
| Eh uživancije, svaka čast ! Ja baš premišljam dali da upalim malo TR Nedjeljne Fantazije, iako je tehnički subota Vjerojatno će mi to pasti ko dama na osamnest Boži zvanom Pub | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Smanjenje broja pušača | |
| |
|
| |
| Smanjenje broja pušača | |
|