| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+29misterno BSmatic T.McR. G.S.Patton Kubik --muki-- fatjoe LenkoSmrk milo Lodir Matko fra_Perica Antiša Brka MOVESHAKER sinus ibublic gavran11 Davorin amaru 420blackadder imnik ssekir75 bayro mortimer Nunki Darko Leo Marin Split 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 29.01.12 22:42 | |
| Još sam na Scottish Blendu, a bome i na velebitskom. Tipkovnica mi sve manja. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 29.01.12 23:15 | |
| - Marin Split je napisao/la:
- Navy flake i sokic
neces valjda sokic piti!!!!! a sto se tice kako sam princezu stavio u krofnu pa u lulu ?potrajalo je ali sam uspeo!!!!hahahahah samo se ti sali nasi smo a ja se ne ljutim i ne zameram |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 29.01.12 23:27 | |
- Sekirce, Nisko pivo je pre dobro! Pija san ga u Novom sadu proslo lito i odusevija san se, i Jelen je bogovski
pio nisko ili niksicko??? ne znam da se nisko prodaje u ns. a jelen je da prostis sranje. beli je vec ok... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 29.01.12 23:32 | |
| LJUDI NE PRICAJTE O PIVU OTKRIO SAM IRSKI PAB U NOVOM SADU GDE VIKENDOM IMA PRAVO IRSKO PIVO!JOJ! inace ima velika razlika izmedju niskog i niksickog koje se puni u apatinu i isto je jelen ;)drug mi radi tamo! nisko je VEC NESTO DRUGO i nema ga u ns u |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 29.01.12 23:38 | |
| to je otprilike to... ja donesem po par komada iz nis za meraklisanje ( u prevodu ne smem curi na oci bez istog a o pivima ima doduse posebna tema... inace za niksicko i jelen znam, to su sve ista :@%$* pravo niksicko ne znam da li se jos radi i u cg. od svih vojvodjanskih piva najbolji mi je vrsacki sampion | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 29.01.12 23:49 | |
| Radi se u Montenegru i ima jedno koje je @%$* kako si se otmjeno izrazio i jedno sa zlatnim staniolom na grliću boce koje je odlično. Tako su me bar đetići podučili. I bili su u pravu. A "Bavariu" zovu "kapi za oči"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 29.01.12 23:54 | |
| ne znam ali ovo sto sam pio u pabu(inace drzi ga irac pravi) pitko a klizi pored lule uh!e sad moram da popijem jedno!a hteo sam sa sokicem da zavrsim vece kao marin |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.01.12 1:03 | |
| tesko zabu u vodu... | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.01.12 23:13 | |
| Gin tonic i Margate, da me zgotive pred | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| |
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 15:04 | |
| Marinko, a nisi li se ti da prostiš, usr'o od te atomske kombinacije bevande, jogurta i sokića? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| |
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 15:13 | |
| Nemoj mi govoriti "vi" jer plaćaš piće za svaki "vi"! Ipak smo mi veliko lulaško međunarodno bratstvo, a braća se ne persiraju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 15:22 | |
| Ajde moze, dogovoreno! Tako mi i Davorin govori.. ali to je jace od mene! Ma naviknit cu se ja bez brige | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 16:39 | |
| E kad sam počeo radit na firmi u kojoj još sad radim, šef mi isto rekao sa svaki "vi" -10% od plače, i odmah prestao (ali mukama.. u početku sam izbegavao i "vi" i "ti" ali uspio). A za dobro godinu ode moj šef za direktora firme, a šta sad. Ispeo sam ostat na ti, ali kad smo u društvu nekih poslovnih partnera, govorim mu direktor na "ti", a inače privatno po imenu. Odgoj zna bit problem i nije jednostavno bit, sa osobom koja je starija i još je cjeniš/poštuješ , odmah na "ti". al u pušionici sankcije valda nisu tako kobne. | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 19:36 | |
| Cisto da vratimo topic njegovoj namjeni pusim meni zanimljivu kamilicu Double fantasy od Richa u James Barber billardici i pijem sok, bez jogurta i bevande. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 19:50 | |
| - pmatic2 je napisao/la:
- pijem sok, bez jogurta i bevande.
treba ga brenditat - Cocktail "Sroćko" hahah Ja san na Scottish blendu u DMP | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 22:09 | |
| Ja sam u gandalfici probao jedan mix za koji sam načuo recept, smješan 3p i navy flake. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 22:13 | |
| - Leo je napisao/la:
- Ja sam u gandalfici probao jedan mix za koji sam načuo recept, smješan 3p i navy flake.
Iman doma jedan i drugi, i sta kazes kakva je kombinacija? Jesi li izmisa ono jeda flake 3p i jedan flake Navya i napunija lulu ili? | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 22:14 | |
| Prvo u morti Beck's Ol' Limey Bastard, a sada uz Blaufraenkisch (Schloss Fels) Orthodox Mixture u meerici. | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 22:37 | |
- Leo je napisao/la:
- Ja sam u gandalfici probao jedan mix za koji sam načuo recept, smješan 3p i navy flake.
Iman doma jedan i drugi, i sta kazes kakva je kombinacija? Jesi li izmisa ono jeda flake 3p i jedan flake Navya i napunija lulu ili? koliko me sjećanje služi: red navy, red 3p, red navy, red 3p ..... ...poanta je bila u izmjenjivanju okusa... pozdrav autoru recepta ( ) | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 22:57 | |
| Tako nekako san i mislija, jer nije slucaj ka sa ostalin sitnije rezanin mjesavinama pa da to nakon mjesanja odlezi itd, itd... nego odma u lulu jel da | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 31.01.12 23:04 | |
| ...navedenoj kombinaciji ne treba odležavanje jer se ne želi postići novi, ujednačeni, okus, već se radi o namjernom izmjenjivanju dva duhana (okusa)...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|