Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Interesantna stranica 05.01.12 9:48 | |
| Dakle ovo je stranica, pa sami pogledajte. Došla od prijatelja iz Libanona. Tvrdi da duhani nisu loši, naravno za njihov lokalni ukus, cijena je vjerovatno jako $$$$$$$$$$$$, a o lulama od egzotičnih drveča ne bih trošio riječi, sve je rečeno. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Interesantna stranica 05.01.12 10:43 | |
| Scorpion Dokha Hot duhan, taj me interesira, pa sam odmah poslao upit. |
|
--muki-- Pipe maker / Moderator
Broj postova : 769 Join date : 16.06.2010 Age : 49 Lokacija : osijek, HR
| Naslov: Re: Interesantna stranica 05.01.12 13:46 | |
| ehhhh - bas me interesira cijena - molim postati kada/ako odgovore... zajedno sa shippingom... poz.
| |
|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Interesantna stranica 05.01.12 15:00 | |
| Dućan u Dubai-u, sirotinjska neka firma... Javite cijene.
Ne bih se čudio da duhan ima nekih interesantnih aditiva... | |
|
| Naslov: Re: Interesantna stranica 05.01.12 18:34 | |
| Pa malo da smanjim napetost. Ipak je moj prijatelj Imad Arap, s malo drugačijem ukusom, naravno osim latakijskih duhana od nas. Evo njegovog maila s opisom duhana i lula Hi !
It’s funny tobacco, originating in Persia. It is a mixture of green tobacco, tree-bark, sage, and mint… It is meant to be quick smoke, three or four puffs, you inhale it like cigarettes. Not quite like smoking a real pipe, I figured I don’t trust their woods, so, I only smoke it in a glass midwakh, and then again only occasionally.
I only trust briar, (of good make), morta, corn-cob, and old-fashioned meerschaum for smoking. Though these smokes are very short, I’ll take a picture of the tobacco with pipe and send it tonight with iphone… Have a great day, amigo !
Imad.
| |
|
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Interesantna stranica 05.01.12 18:44 | |
| Ne zvuci mi bas primamljiva mjesavina hahaha iako je sve lipo probat, kad bi bija u prilici sigurno bi proba ali narucit nevirujen. I figured I don’t trust their woods... naravno, daj morte, vrijesa i mersuma, a neke kerefeke | |
|
| Naslov: Re: Interesantna stranica 06.01.12 9:55 | |
| Dakle, prijatelj je posnimio lulice i izgled "duhana" za komparaciju je stavio jedan od mojih morta tampera... dakle nešto minijaturno [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Interesantna stranica 06.01.12 21:50 | |
| ....a možda je samo tamper prevelik?? .....nakon provjere potvđujem da je DMP tamper taman! istina je da su mi drage male lulice ali ovo je | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Interesantna stranica 06.01.12 22:40 | |
| ovo prije izgleda kao lisce za motanje nego za pusenje iz lule... |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Interesantna stranica | |
| |
|