milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Ashton Artisan's Blend - loša serija 06.01.12 11:00 | |
| Kupijo ja ovaj duhan krajem Augusta i pušio nekoliko puta okus i vonj je kao da je duhan bez latakije.Pustio ja duhan jedan mijesec da vidim dal če početi da smrdi i da ima okus po latakiji ali ništa.Sada smo januara a od latakije ne duha ne sluha. Dal je moguče da su zaboravili staviti latakiju u duhan?
| |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Ashton Artisan's Blend - loša serija 06.01.12 15:09 | |
| Svašta je moguće, moj Milo. Inače ja sa Artisan blendom imam jako dobra iskustva, uvijek je imao latakie, i to dosta. Ili si naletio na lošu seriju, kao Grga sa 5110 od Mc Clealanda, ili si već jezik "preparirao". Probaj ga pušiti kao prvi duhan ujutro, pa ćeš vidjeti. No, ponavljam, vse je mogoče. Si ga kupil u bulku ili v pločevinki? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Ashton Artisan's Blend - loša serija 06.01.12 17:10 | |
| Cudno. Ja sa Artisan blendom imam odlicno iskustvo. To je stvarno sjajna latakijska mesavina. | |
|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Ashton Artisan's Blend - loša serija 06.01.12 17:28 | |
| I ja također uživam Artisan's blend redovito i uvijek mu je kvaliteta na razini. | |
|
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Ashton Artisan's Blend - loša serija 07.01.12 13:51 | |
| Kupio sam ga u limenki i pušio ujutro u podne i pod večer a latakije nema . Možda okus malo podsječa na Early morning ali. samo podsječa. | |
|
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Ashton Artisan's Blend - loša serija 09.05.13 12:44 | |
| Ja sam danas kupio Artisan's Blend. Prvi put, da probam i oduševio se. Duhan mi je fenomenalan. Kod otvaranja limenke prvo mi je u nos ušla latakija, a tek onda ostalo. I bez paljenja mi ima nevjerovatno ugodan miris. Vlažnost - taman, ujednačeno gori, ma divota. Jedino što mu ne ide u prilog je cijena od 75 kn. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Ashton Artisan's Blend - loša serija | |
| |
|