| Forum o lulama dragih nam susjeda | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
pipeclubsi Prva lula
Broj postova : 48 Join date : 01.03.2008 Age : 54 Lokacija : Maribor, Slovenija Omiljeni duhani : Black Mallory
| Naslov: Re: Forum o lulama dragih nam susjeda 07.04.08 17:35 | |
| To moraju Ljubljančani odlučiti, ja sam iz Maribora. A u vezi Busha. Kuku nama lele, evo nam luđaka. Namjerio se u junu kod nas u posetu. Što ste nas morali spominjati, mogli bismo proći neprimećeno ali sad je kasno. Skupo će nas koštati ta posjeta, a na kraju ta budala nikad neće ni znati gdje je bio, u Slovakiji, Slavoniji, Slaviji, Siriji ali bar je siguran, da smo bivša Sovjetska republika. | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Forum o lulama dragih nam susjeda 07.04.08 17:40 | |
| Jel se forum vratio u normalu? Ak nije, dodjite tu da malo Jugu glumimo | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Forum o lulama dragih nam susjeda 07.04.08 18:22 | |
| Forum je potpuno normalan...Čista bonaca...I brancini | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forum o lulama dragih nam susjeda 07.04.08 19:26 | |
| - pipeclubsi je napisao/la:
- To moraju Ljubljančani odlučiti, ja sam iz Maribora.
A u vezi Busha. Kuku nama lele, evo nam luđaka. Namjerio se u junu kod nas u posetu. Što ste nas morali spominjati, mogli bismo proći neprimećeno ali sad je kasno. Skupo će nas koštati ta posjeta, a na kraju ta budala nikad neće ni znati gdje je bio, u Slovakiji, Slavoniji, Slaviji, Siriji ali bar je siguran, da smo bivša Sovjetska republika. LOL!!!! |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Forum o lulama dragih nam susjeda 07.04.08 19:30 | |
| Vidim da smo skrenuli u visoku politiku, ali sam uvjeren da nas i sada CIA čita, zato pamet u glavu :-)) | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Forum o lulama dragih nam susjeda 07.04.08 19:31 | |
| Tak je, ne ici | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forum o lulama dragih nam susjeda 19.11.11 10:18 | |
| Jel ima netko problema sa registracijom na forum [You must be registered and logged in to see this link.]Stalno mi javlja da je registracija onemogućena. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Forum o lulama dragih nam susjeda 19.11.11 11:38 | |
| Naravno da se ne možeš registrirati. Oni ne trpe "dvostruko državljanstvo". _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forum o lulama dragih nam susjeda 19.11.11 17:54 | |
| Onda, tko ih .... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forum o lulama dragih nam susjeda | |
| |
|
| |