| 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] | |
|
+27Blackadder Keko Simba Lodir Brka Budo fra_Perica milo Antiša misterno LenkoSmrk fatjoe Sunka ssekir75 Suspiria imnik amaru T.McR. mariv.photo sinus king1976 Marin Split Leo Matko 420blackadder Rip Kirby Davorin 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 20:09 | |
| - sinus je napisao/la:
- hahaha ..a hoće oni nama dozvoliti da se igramo zajedno...
pretpostavljam da mislis na EU? hoce, dozvolit ce. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 20:19 | |
| amaru dodan!
nego, da se vratimo malo na smisao svega ovoga.
dakle, sudjelujte u radu foruma ljudi, pravila za ucestvovanje u ovakvim i slicnim nagradnim igrama ce se u buducnosti sigurno poostravati. cilj se da se svi zajedno potaknemo i ucinimo forum ugodnijim, ljepsim i bogatijim korisnim informacijama. neka se novopridosli clanovi ne nadju uvrijedjeni, ali zaista ne bi bilo fer prema starijem i aktivnom clanstvu da nagradu osvoji netko tko se prakticno jucer uclanio (ne odnosi se ni na koga specificno, da se razumijemo) na forum i napisao tri smislena posta.
PKPL je bila uvod u nesto zanimljivo i svekorisno, neka ova nagradna igra postane uvod u nesto sasvim drugo. ne treba iskljuciti da ce ovo mozda potaci nekog drugog clana da bude "sponzor" sljedece, ne bi li nam to trebao biti cilj?
uvjeren sam da ce se par puta godisnje nesto "dijeliti", sto god to bilo, prema tome, treba ulagati (dprinositi radu i razvijanju foruma) da bi se nesto vratilo...
ovaj prokleti FB svakim danom unistava sve vise foruma, to je zalosno, nemojmo dozvoliti da se ta posast reflektira i na nas. |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 20:24 | |
| nabijen FB na qrc! otvorio sam profil, dok sam živio u inozemstvu, sad ga koristim zbog psa... no, da ne budem ja se dobrovoljno javljam za sponzoriranje sljedeće nagradne igre, ali taj ćemo most prić, kad stignemo do njega. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 20:26 | |
| TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MATKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! ovo je UPRAVO ono o cemu sam govorio, DOGADJA SE, ljudi, DOGADJA SEEEEEEEEEE! |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 20:49 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 20:53 | |
| - imnik je napisao/la:
- Ja sam za.
imenjace, na listi si! |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 21:10 | |
| Jel to Matko da se sa pason mozes cut preko fejsa ili Ma koji fejs, to je smece, ja to ne koristin.... | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| |
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 21:42 | |
| Naravno, prijavljujem se za sudjelovanje. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 21:44 | |
| - Suspiria je napisao/la:
- Naravno, prijavljujem se za sudjelovanje.
pridruzen si ostalima! |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 22:02 | |
| e to je ono pravo..... Sve što je grga napisao, potpisujem. Mislim da je broj od 75 postova mozda malo premali, ali došlo je puno novih i ozbiljnih ljudi, pa zašto ne. A na kraju ... ljudi pa pisite... smisleno. Post samo sa smajlićem ili riječi da ili ne se NE RAČUNA | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 27.01.13 23:50 | |
| Ja bih bio sponzor naredne nagradne igre nakon Matka, nije problem, smislit ću neko pitanje, kao: tko je pušio Nixonu? Nagrada: paketić Clana i dva sata u bačvi. Šalu na stranu, smislit ću nešto. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 0:12 | |
| polako s tim sponzoriranjem decki, morat cemo formirati red cekanja! u svakom slucaju, ako nas cestiti moze pokloniti lulu od materijala koji je tesko nabaviti, na koju je potrosio 'ko zna koliko sati rada i truda, koja puno vrijedi i u materijalnom smislu, valjda si svatko od nas moze dati nekog truda i da nastavimo ovo dalje... |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 0:57 | |
| u principu sam protiv kocke, ali ovo je suvise veliko iskusenje... pisi i mene | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 0:59 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- u principu sam protiv kocke, ali ovo je suvise veliko iskusenje... pisi i mene
i ti si u veselom drustvancu! |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| |
| |
Sunka Gasi mi se lula
Broj postova : 131 Join date : 28.10.2012 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : WOL Signature, TR Sunday's Fantasy, McB Navy Flake, McB Mixture Modern
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 1:06 | |
| Hitajte i mene unutra, valjda nebum pikzibner bil [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 1:08 | |
| - Sunka je napisao/la:
- Hitajte i mene unutra, valjda nebum pikzibner bil [You must be registered and logged in to see this image.]
rijeseno! |
|
| |
fatjoe Peče me jezik
Broj postova : 492 Join date : 30.11.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 3:45 | |
| Ja sam za | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 7:11 | |
| Ak mogu, i ja sam ZA, makar nisam iz HR | |
|
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 9:04 | |
| Ubaci i mene unutra sto mu gromova! nadam se da nisam zakasnio! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 9:11 | |
| fatjoe, Lenko i misterno - učlanjeni ste! |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 9:14 | |
| Redaju se sjajne ideje u 2013. godini. Bilo bi ružno ne podržati ih. Upiši i mene. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] 28.01.13 10:05 | |
| davorinov post u kojem su pravila igre je editiran, dodano je: "U slucaju da se na neki nacin dijeli prvo mjesto (navede istu masu ili budu jednako "udaljeni" od tocnog rezultata) pobjedu nosi onaj tko je prvi "gadjao"." cisto da se ne bi dogodile nekakve nejasne i mogucno neugodne situacije. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] | |
| |
|
| |
| 1. Velika NAGRADNA IGRA [završena] | |
|