| pušenje vani | |
|
+5LenkoSmrk Leo Suspiria misterno Antiša 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: pušenje vani 29.01.13 10:30 | |
| jeste li ikad isli npr. sa prijateljima na kavu ili pivo pa uzmete lulu sa sobom i pripalite? i dali vam se dogodilo ako ste vec na kavi il negdje u kaficu da vas prijatelji traze na onu foru " daj mi dim, daj moram probat lulu" i takve stvari? |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: pušenje vani 29.01.13 10:52 | |
| Stotinu puta. Onda im daš dim, a s obzirom na to da su pušači cigareta, uvuku u pluća, počnu se gušiti i nikada im više ne padne na pamet maltretirati te. | |
|
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: pušenje vani 29.01.13 10:59 | |
| Ili im skreneš pozornost na to da ne uvlače, nego pućkaju, pa reakcija bude naaaaa sranje, to niš nevalja, to slabo i u konačnici ko što kaže abudimir više im nepadne na pamet maltretirati te | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| |
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: pušenje vani 29.01.13 11:12 | |
| Dosad su želju za slikanjem izražavale isključivo osobe ženskog spola i redovito sam im udovoljavao. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: pušenje vani 29.01.13 11:24 | |
| haha onda znate kako je meni ali se mojim prijateljima svidi lula pa je cijelu zasline |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: pušenje vani 29.01.13 11:37 | |
| Pitaju i dobiju i brzo im dosadi, uz to da kao prvi problem navode: di sve to nosiš sa sobom? | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: pušenje vani 29.01.13 12:24 | |
| Trebalo bi poret sebe imat kineskinju, koje nije šteta za one radoznalce koji pametuju... A ak se nekoga zaintrigira, onda se mu pomaže u novom svjetu.. ali ovo zadnje je jaaaakooo rjetko... nije da počneš lulu pušit tek sa danas na sutra... | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: pušenje vani 29.01.13 16:03 | |
| Mislin da vec postoji otvorena ova tema negdi na forumu, al eto, ocito grga ne radi svoj posal kako triba, samo pusi i pije i otvara neke teme o nekoj hrani...boze sacuvaj Salu na stranu, iskreno moja ekipa je totalno nezainteresirana ja vadin lule, pusin, niko niti ne primjecuje... Samo su znali tu i tamo prokomentirat (jer su u glavnom ne pusaci!!!) da je to puno bolje od cigareta, kvalitetnije in mirise, cak i latakija! Moran priznat da nisan ima situacija di se neko tija slikat s menon al uvik ima ovih kokoskica sta zele malo posudit lulu pa se ic pohvalit nekim svojim prijateljima. U glavnom ili pozitivne reakcije ili nikakve | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: pušenje vani 29.01.13 17:51 | |
| da, da, samo udri po moderatoru! sto se tice teme, naravno da se dogadja, ja sam svojevremeno imao i nekakve foto dokumentacije o svemu tome, ali sam je na vrijeme izbrisao! |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: pušenje vani 07.03.13 17:00 | |
| Imam doma hrpu corncobica baš za takve prilike. Pokušavam konvertirati ove koji se trovaju sa štapićima za rak na nešto gospodskije i finije, pa im najčešće i poklonim cobicu ako im se svidi. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: pušenje vani 25.03.13 19:42 | |
| Ja gotovo ni ne izlazim iz kuće bez lule. uvjek je zainteresiranih, ali rijetko me pitaju dim... više im je zanimljivo jer se taj prizor ne vidi baš svaki dan.
Nema mi draže nego u šetnju uz lungo mare, uloviti neku klupu bliže moru i uživati uz lulu. | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: pušenje vani 08.04.13 16:12 | |
| c/p: Prekjučer sjedim sa ženom na ručku uz more i dok smo čekali jelo, ja sam pripalio lulu. Nakon nekog vremena priđe mi čovjek i počne nešto prilično nepovezano govoriti da se preselio za drugi stol, lula, dim, miris, ovo ono, žena i ja ga gledamo poluzbunjeno. Inače sjedili smo na poluotvorenoj terasi. Ja ga pitam 'jel vam smeta lula?'. Onda se valjda i on malo sabrao i počeo suvislije govoriti - 'ma nee, tako mi fino miriše da sam sjeo bliže vama ako vam ne smeta' (a nije bio MB Original Choice). I nastavi priču, predstavi se, veli nam da je vlasnik tog objekta, te da nije pušač, ali da mu je ovo uljepšalo dan. Veli da je čak u par navrata od prijatelja dobio xy duhan za lulu, te ga nosio uz sebe jer mu fino miriše. Eto razgovor je bio vrlo ugodan, ambijent isto, hrana ok, ništa posebno, ali užitak u pušenju neprocjenjiv. Duhan je inače bio MB Mixture modern (Danish Blend). Htio sam mu na odlasku ostaviti malo duhana, no u međuvremenu se čovjek ispričao i otišao, a ja mu nisam imao u čemu ostaviti. Osim ono malo pepela što je ostalo u pepeljari.
Zadnja promjena: Suspiria; 17.03.14 15:32; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: pušenje vani 17.03.14 13:46 | |
| Deja vu.... Već sam čuo istu ovu priču od jednog kolege iz Kvarnerske, samo je u pitanju bila mješavina Navy flakea i OC-a | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: pušenje vani 17.03.14 15:11 | |
| Mislim da su svi s malo dužim pušačkim stažem ( lule naravno ) imali slična iskustva | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: pušenje vani | |
| |
|
| |
| pušenje vani | |
|