| Gdje kupiti u Osijeku? | |
|
+5amaru sinus T.McR. Antiša misterno 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Gdje kupiti u Osijeku? 07.04.13 12:12 | |
| Danas u Osijeku sam se iznenadio kakvu sam ponudu vidio u kiosku sa novinama u Kauflandu... Nevjerojatno, ali nekakvih 7 ili 8 jako lijepih Savinelijevih lulica , nevjerojatno (ne)pristupačne cijene od 997-1600kn Osim toga, imaju i konzervice 50g isto Savinelijevog duvana. E sad, Engleza sam probao i dobar mi je, no vidim u ponudi i Black Cavendish i Special tobacco. Sve cijene su 70kn. [You must be registered and logged in to see this link.]Pošto vidim da je na revjuima, Black ocjenjen kao jako dobar, ima li itko od "naših" da je probao nešto od ova 2 pa da da mišljenje? | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 07.04.13 12:36 | |
| Dobio sam limenku Black cavendisha prije nekoliko godina i mogu ti reći da je to bezvezan duhan. Jako je natopljen s nekom aromom (dobro miriše, ali ne puši se jednako). Dosadi čovjeku gubiti vrijeme nakon dvije lule. Ima kod nas boljih duhana tako da se ne isplati bacati novce. | |
|
| |
T.McR. Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 02.12.2011 Age : 61 Lokacija : osijek Omiljeni duhani : MB OC , Grga mix. , Frankenstein ,Pet.Delux , i sve sto je na stolu ponudjeno
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 07.04.13 13:30 | |
| alo sokre,,,, pa to ti je onaj asortiman sto je bio u zupanijskoj u onom tek otvorenom tobacco shopu , pa nisi cuo prosli put kod brke kad je kristijan rekao da ga vec zatvaraju , prije nego sto su ga i stigli otvoriti,,, | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 07.04.13 13:43 | |
| Special tj english mixture - meni osobno sasvim solidan englez i stalno je u rotaciji. | |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
Broj postova : 223 Join date : 03.04.2010 Age : 41 Lokacija : grad na 4 rijeke Omiljeni duhani : Balkan latakia, S.-English mixture
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 07.04.13 14:07 | |
| Meni je savinelijev english mixture ekstra...obožavam latakiu i pušim je često, a ovaj duhan mi je stvarno dobar. | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 07.04.13 14:29 | |
| već sam nedi na forumu (ne znam u kojoj temi) napisa da mi je taj black cavendish prearomatiziran i, ka šta je antiša napisa, dosadan. | |
|
| |
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 377 Join date : 26.11.2011 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 08.04.13 0:42 | |
| Ja se stalno spremam napisati recenziju o special tobacco, meni je osobno taj duhan cudo i definitivno najdrazi duhan. Prirodno aromatican burley, sa malo virginije i lista cigare sto stvarno obogacuje ovu mjesavinu. Gori oldicno, ne vlazi lulu i isplati ga se probati (zato sam ga i stavio u PKPL).
Mislim da o tome koliko mi je odlican govori da imam lulu samo i iskljucivo za njega. | |
|
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 08.04.13 7:32 | |
| T.McR - zaboravio sam, a posto nisam stigao do te trgovine, neisam im poznao asortiman... abudimire i Matko - Black Cavendish - sve jasno, fala na mišljenju Lodire, kaće recenzija? | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 17.04.13 11:15 | |
| Samo da apdejtam po pitanju ponude:
U Tobacco shopu preko puta Slona na Trgu A. Starčevića ima Kentucky Club-a i MacBaren Original Choicea, uz ostalu standardnu ponudu Borkum Riffova i raznoraznih Cherry-a. | |
|
| |
T.McR. Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 02.12.2011 Age : 61 Lokacija : osijek Omiljeni duhani : MB OC , Grga mix. , Frankenstein ,Pet.Delux , i sve sto je na stolu ponudjeno
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 17.04.13 11:34 | |
| biljezim se, neki dan bio i uzeo tamo MacBaren Original obzirom da mi se konzerva ispraznila | |
|
| |
T.McR. Gasi mi se lula
| Naslov: os 08.07.13 6:32 | |
| biljezim se , meni je ljubazna gospodicna u tobacco shopu kod nas u osijeku rekla odmah onako sa vrata (obzirom da me upamtila) , znate gospon , poskupili su duhani , jedva su docekali 01.07. i odmah nam sve stopirali i morali smo izmijeniti sve ceduljice sa cijenama i sad vam vas MB O.C. vise nije 48 nego 58 kn. ,,,,znate , jedva su docekali ,,,, a sto , kutijica prazna , dajte mi jednu vrecicu i ,,,,,,,,,dok traje,,, a onda ponovo,,, ( a inace , za info mi je rekla da im to njihovi trgovacki putnici i donose iz zg-a ) | |
|
| |
Juan da Nova Prva lula
Broj postova : 72 Join date : 12.06.2013 Age : 33 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 19.10.13 0:17 | |
| Osiječani, jel znate gde može da se kupi MB Virginia no.1 ili neka latakija? U portanovi nisam video ništa osim Peterson Sweet Killarney. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 19.10.13 0:24 | |
| iskreno, ne znam.
uglavnom ne kupujem duhane ovdje, tako da niti ne istrazujem previse. navodno da u kauflandu zna biti, i tamo u onom tobacco shopu na trgu ante starcevica... |
|
| |
Juan da Nova Prva lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 19.10.13 0:28 | |
| ako ne nađem ona dva, uzeću Kentucky Club ili Sundays Fantasy! | |
|
| |
Juan da Nova Prva lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? 29.03.14 0:40 | |
| Jel ima duvana na aerodromu Osijek? Treba da idem uskoro, pa moram da znam dal da kupim neki duvan kući ili da se stripim do Klise | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Osijeku? | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Osijeku? | |
|