| Pušenje u kući | |
|
+8Antiša imnik Elvis Beba Matko Rob590 Rakija foksieloy Chofus 12 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Chofus Prva lula
Broj postova : 99 Join date : 07.05.2012 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Pušenje u kući 15.04.13 13:54 | |
| Pozdrav svima! Prvo bih se htio ispričati što sam bio neaktivan zadnjih podosta mjeseci. Razlog je to što imam i gužvu u školi a i nisam zapalio lulu već jako dugo pa mi je bilo blesavo davati svoja mišljenja koja nisu bazirana na mom jeziku. Nagodinu postajem student (jeej) pa se nadam započeti svoju lulašku karijeru kako spada Ipak, čitam redovno postove na ovom forumu i pratim što se događa. Jedva čekam da dospijem dati svoj doprinos. Ono što me zanima jest indoor smoking. Istražujući po internetu sam našao na oprečna mišljenja - neki su za jer ako se ne možeš opustiti uz lulu u kući gdje možeš!?; a neki tvrde da dim u spoju s prašinom stvara neugodnu prljavštinu po kući te se stvara i u elektronskim uređajima poput monitora uzrokujući kratke spojeve (naravno nakon dovoljno vremena). Zanimaju me iskustva starijih (a i mlađih ajde) članova o ovome. Jeste li iskusili neke probleme osim zanovijetajućih supruga? Za ili protiv? Hvala unaprijed. Happy puffin' | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pušenje u kući 15.04.13 14:00 | |
| kad pusim lulu u stanu uvijek ukljucim napu u kuhinji, a ponekad zapalim i mirisnu svijecu. supruga povremeno osjeti miris dima (ona to naziva drukcijim, pogrdnijim imenom), ali svaki vid pobune biva odmah ugusen! zanimljivo je da jos nisam pronasao duhan koji bi se svidio njenom nosicu. ostalih problema, kao niti onih koje si naveo gore, nema, niti sam cuo od drugih da ih imaju. |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Pušenje u kući 15.04.13 14:01 | |
| Dim lule ne smrdi ni blizu grozomorno ko dim cigarete (po mojem osobnom nahođenju), a i činjenica da ne pušiš 20 šteka na dan pomaže.
Generalno, u kući rokam samo čiste virginie, burley i orientale, bilo što sa latakijom pušim vani. Moja žena mrzi Latakiju. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Pušenje u kući 15.04.13 14:44 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Dim lule ne smrdi ni blizu grozomorno ko dim cigarete
točno tako. Ako se slučajno puše cigarete u kući, lula može samo popraviti sliku/stanje. Ja obavezno upalim svijeću od sandalovine koja neutralizira miris duhana, barem tako kaže pakiranje XD - foksieloy je napisao/la:
- Moja žena mrzi Latakiju.
Nađi mi jednu koja voli taj miris, a ja istreniram zlatnu ribicu da pozvoni zvonce. (znači, nije nemoguće, ali treba truda ) | |
|
| |
Rob590 Prva lula
Broj postova : 63 Join date : 11.03.2013 Age : 36 Lokacija : Zagreb (posao)/Varaždin (tu i tam vikendom) Omiljeni duhani : McB Original Choice, PTR Connossieur's Choice, McB Navy Flake
| Naslov: Re: Pušenje u kući 15.04.13 14:49 | |
| Kad pušim lulu indoors, izbacim glavu van kroz prozor (budući da nemamo balkon u sadašnjem stanu) i deri. A i klupčica fino posluži kao odlagalište za sve i svašta. Tako da zapravo ograničavam ulazak dima u prostoriju. Za sada cura ne prigovara i čak joj se sviđa room note MB Original Choicea. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Pušenje u kući 15.04.13 19:28 | |
| jedini ukućanin, kojem smeta dim, je moj pas Grof. curi ne smeta čak ni latakija. | |
|
| |
Elvis Beba Peče me jezik
Broj postova : 347 Join date : 19.01.2013 Age : 47 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Larry's Blend, Kamilica, Pirate kake
| Naslov: Re: Pušenje u kući 15.04.13 21:16 | |
| Matko ti si sretnik | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Pušenje u kući 15.04.13 21:57 | |
| Moja zena se ne buni za latakije, sta vise sasvim ih lepo podnosi. aZbog bebca sam prestao pusiti u kuci. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Pušenje u kući 15.04.13 22:47 | |
| - imnik je napisao/la:
- Moja zena se ne buni za latakije, sta vise sasvim ih lepo podnosi. aZbog bebca sam prestao pusiti u kuci.
e je** ga... šta to znači da moram početi dresirati ribice!? | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Pušenje u kući 15.04.13 23:08 | |
| Moja draga je najbolja! Njoj ništa ne smeta, ali često otvara prozore. | |
|
| |
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 377 Join date : 26.11.2011 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
| Naslov: Re: Pušenje u kući 15.04.13 23:32 | |
| - Matko je napisao/la:
- jedini ukućanin, kojem smeta dim, je moj pas Grof. curi ne smeta čak ni latakija.
Mojoj curi takodjer ne smeta, a za sad, cini se, ni psu | |
|
| |
Capt. Horatio MacAllister Peče me jezik
Broj postova : 401 Join date : 16.04.2012 Age : 60 Lokacija : Zaprešić
| Naslov: Re: Pušenje u kući 03.05.13 17:01 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Evo kako se može usrećiti ženu i djecu .... | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Pušenje u kući 03.05.13 17:54 | |
| Da, a pogledaj [You must be registered and logged in to see this link.]. Za svakoga ponešto, za lulaše sve. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pušenje u kući 03.05.13 18:35 | |
| Čekajte da cure postanu žene.... onda slijedi dresura | |
|
| |
Antiša Oblak dima
| |
| |
Capt. Horatio MacAllister Peče me jezik
Broj postova : 401 Join date : 16.04.2012 Age : 60 Lokacija : Zaprešić
| Naslov: Re: Pušenje u kući 04.05.13 9:05 | |
| Ha, ha. To je isto rekla i moja nakon potpisivanja "dejtonskog sporazuma" u Gornjogradskoj Vječnici davne 1989-te. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Pušenje u kući 05.05.13 13:39 | |
| Evo cura je kod mene malo više u zadnje vrijeme i pušim opake latakije po kući. Svako malo zapitkujem i brinem, kako ovo miriši, a ovo. Na kraju dobijem odječan odgovor: ne smrdi ništa gore od drugih duhana za lulu. Meni to ne smeta. i ostanem, dakako, šokiran... | |
|
| |
Chofus Prva lula
Broj postova : 99 Join date : 07.05.2012 Age : 30 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pušenje u kući 06.05.13 13:52 | |
| neki dan sam u pubu u kojeg redovno navraćam (bez lule) zapalio Balkan Latakiu recimo samo da su konobari, s kojima sam poprilično dobar, reagirali.. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Pušenje u kući 06.05.13 14:16 | |
| Nadam se da je reakcija bila "Ovo je fino, i mi bi malo". | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pušenje u kući | |
| |
|
| |
| Pušenje u kući | |
|