|
| Exclusive: Sherry and Cherry | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Exclusive: Sherry and Cherry 02.05.13 21:41 | |
| Exclusive: Sherry and Cherry[You must be registered and logged in to see this image.]A very aromatic mixture. Noble Spanish Sherry and the flavor of ripe cherries accomplish the taste.Zemlja porijekla: Njemačka Jakost: 1/5 Sastav: Black Cavendish, Virginia Način rezanja: trakice Raspoloživo pakiranje: limenka 50g Recenzija: Disclaimer: recenzija na temelju jedne lule, courtesy of PKPL, ostavljam mogućnost da se kasnije predomislim. Od višnje ni V, od šerija ni Š, od duhana ni D. Za razliku od drugih aromatika u kojemu barem okolina uživa kad već vi ne, za ovoga mi je žena ustvrdila da "malo smrdi po cigaretama". Odustao na pola lule i ne mislim mu se vraćati. Ocjena: 1/5 | |
| | | T.McR. Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 02.12.2011 Age : 61 Lokacija : osijek Omiljeni duhani : MB OC , Grga mix. , Frankenstein ,Pet.Delux , i sve sto je na stolu ponudjeno
| Naslov: Re: Exclusive: Sherry and Cherry 03.05.13 7:15 | |
| upravo kako si i napisao , no ja ovo ne trpam pod aromatik nego pod "parfem" obzirom da je do nedugo bio 35kn a sad su ga digli na cijenu mb oc , nema vise logike , radije uzmem mb , prestao sam ga kupovati jer koristio sam ga u kategoriji "masovnog unistavanja duhana" , tj. kad se moras naoruzati necim u vecim kolicinama za visednevnog boravka prilikom pecanja na dunavu pa onda treba nesto jeftino jer naoruzati se necim skupljim , tada bih bankrotirao , slicno rade i moji prijatelji , unistavaci cigareta , kad idemo na par dana onda nose po nekoliko steka,,, ali ne marlbora aliiiii , zato sam dosad nakupio zavidnu kolekciju finih metalnih kutija za trpanje udica i sl. drangulija ,,, nije da nema koristi od tog duhana , nemoj tako | |
| | | Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Exclusive: Sherry and Cherry 03.07.13 11:45 | |
| cjena i dalje 35 kn (Kaufland, Rijeka). To bi bio duhan kada si u besparici ili ti treba limenka za držanje drugih duhana.
Ako je iz PKPL-a, moguće da je bio presušen ili nešto slično, jer kada sam ga kupio i otvorio, imao je dosta sladak okus (ali na kilometar se osjeti da je to čista kemija), ali se aroma oslobađala tek nakon prve trećine lule... jedini problem kod tog duhana na koji sam naišao je odvratno puno kondenzata zbog kojega sam odustao od pušenja istog na neko vrijeme.
Ugl. Duhan je sve u svemu loš, ali s obzirom na cjenu i način pakiranja, ne treba ga otpisati odmah. Tko zna, ako volite slatkaste duhane, možda vam se i svidi. | |
| | | T.McR. Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 02.12.2011 Age : 61 Lokacija : osijek Omiljeni duhani : MB OC , Grga mix. , Frankenstein ,Pet.Delux , i sve sto je na stolu ponudjeno
| Naslov: Re: Exclusive: Sherry and Cherry 18.07.13 8:23 | |
| - Rakija je napisao/la:
- cjena i dalje 35 kn (Kaufland, Rijeka). To bi bio duhan kada si u besparici ili ti treba limenka za držanje drugih duhana.
Ako je iz PKPL-a, moguće da je bio presušen ili nešto slično, jer kada sam ga kupio i otvorio, imao je dosta sladak okus (ali na kilometar se osjeti da je to čista kemija), ali se aroma oslobađala tek nakon prve trećine lule... jedini problem kod tog duhana na koji sam naišao je odvratno puno kondenzata zbog kojega sam odustao od pušenja istog na neko vrijeme.
Ugl. Duhan je sve u svemu loš, ali s obzirom na cjenu i način pakiranja, ne treba ga otpisati odmah. Tko zna, ako volite slatkaste duhane, možda vam se i svidi. dragi moj kolega ,,, izgleda da taj kaufland u istri i u slavoniji nisu u istoj drzavi pa je i dalje razlika u cijeni kako sam vec napisao, ono sto sam ja probao nije bilo iz PKPL-a i svaka je konzerva bila dihtovana , a duhan svjez i vlazan ali nastranu sve ,,, moje udice i razne sitnice se veoma raduju ovim konzervama | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Exclusive: Sherry and Cherry | |
| |
| | | | Exclusive: Sherry and Cherry | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Top posting users this month | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website |
|
studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|