| Mjesavine s duhanom cigare | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Mjesavine s duhanom cigare 16.06.13 20:33 | |
| Postovano drustvo,
U nekoliko postova procitao sam kako nasi pojedini prijatelji hvale mjesavine s duhanom cigare. Kako mi se osim dima lule svidja i dim cigare, cini mi se to kao zanimljiva kombinacija.
Dakle, koje duhane s okusom / duhanom cigare biste preporucili?
Pozdrav svima od mene 😄 | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mjesavine s duhanom cigare 16.06.13 21:52 | |
| Cornell & Diehl Billy Budd i Purple Cow McClelland Dominican Glory G.L. Pease Robusto i Key Largo Savinelli Special Tobacco To bih ja probao da sam na tvom mjestu, za pocetak. |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Mjesavine s duhanom cigare 16.06.13 21:53 | |
| Dominican glory u maduro verziji toplo preporučam.
Ja si još dodatno znam zgrabiti domaći mix: Mac Baren Symphony 60%, 30% McClellan Latakia, 10% nikaragvanski list. | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Mjesavine s duhanom cigare 16.06.13 22:09 | |
| Fala, drustvo!
Probat cu nabavit nesto od toga.
Btw, htio sam ov postat pod ostali duhani, al mi je nekak opalo tu. Ukoliko moderatori misle da to treba bit tam, premjestite i isprika od mene... | |
|
| |
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 377 Join date : 26.11.2011 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
| Naslov: Re: Mjesavine s duhanom cigare 16.06.13 22:24 | |
| Imas i Habana Daydream od C&D, meni bolji od Billy Bud-a, manje me gusi. Billy Bud mi je dosta "bogat" latakijom i cigarom, Habana je malo prozracnija a i dalje vrlo ukusna. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mjesavine s duhanom cigare 16.06.13 22:31 | |
| - G.S.Patton je napisao/la:
- Fala, drustvo!
Btw, htio sam ov postat pod ostali duhani, al mi je nekak opalo tu. Ukoliko moderatori misle da to treba bit tam, premjestite i isprika od mene... Postao si u ostale duhane, ali ovoj temi mjesto nije tamo, one teme su rezervirane iskljucivo za recenzije, ja sam premjestio! |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Mjesavine s duhanom cigare 16.06.13 23:23 | |
| Odličan je Dominican Glory Maduro od McCllelanda i Latakia Junction od Johna Pattona (za one koji vole tešku latakiju) | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Mjesavine s duhanom cigare 17.06.13 12:28 | |
| - grga je napisao/la:
- G.S.Patton je napisao/la:
- Fala, drustvo!
Btw, htio sam ov postat pod ostali duhani, al mi je nekak opalo tu. Ukoliko moderatori misle da to treba bit tam, premjestite i isprika od mene... Postao si u ostale duhane, ali ovoj temi mjesto nije tamo, one teme su rezervirane iskljucivo za recenzije, ja sam premjestio! Ja sam se vec prestrasil da ja ne znam kaj radim 😜! Fala, Grga! | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Mjesavine s duhanom cigare 28.06.13 20:49 | |
| Habana daydream nije loš, ali mi nekako nije sjeo, bio mi je previše flach. | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Mjesavine s duhanom cigare 28.06.13 22:06 | |
| Ni meni Habana Daydream nije legao. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mjesavine s duhanom cigare | |
| |
|