Gost Gost
| Naslov: Loš okus 30.06.13 12:22 | |
| Pozdrav! Ove zime sam napravio pauzu od ''pokušavanja'' pušenja lule i malo se bavio cigarama. Lijepo ali previse skupo za mene. Na proljeće me opet uhvatila želja da dam luli jos prilika. Nisam ambiciozan nego uporan,tako da pusim samo kad me volja. Imam novu Petersonku pa se nadam da sam s tim eliminirao mogućnost da je u luli problem. Od duhana sam do sada probao MB OC, RM Scottish blend i Skandinavik Mixture. To su sve uglavnom hvaljeni duhani pa postaje očito da je samo u meni problem. Lulu pakiram rahlo, palim šibicama i uspjevam dobiti hladan dim, lula se ne gasi i nije vruća izvana. Ali svi duhani mi imaju isti okus po pepeljari. (ne jedem pepeljare, znate na sto mislim).Prije sam mislio da je to zato sto vucem previse jako ali i sad kad jako pazim na sve dobivam isti okus cijelo vrijeme. Imam namjeru u blizoj buducnosti probati MB navy flake, MB virginia no1 i stanislaw balkan lat. ali se bojim da ce biti isto. Ako netko ima ideju u cemu je problem bio bi vrlo zahvalan. |
|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Loš okus 30.06.13 12:32 | |
| Prvo pitanje: dok ideš kroz usnik i lulu sa čistačem natopljenim alkoholom, da li izlazi van posve čist? Drugo: uzmi papirnati ubrus i guraj ga u žarnicu rotirajući, tako da dobro povuće sve u žarnici, trebao bi van izaći blago siv ili čist. Ako izađe jako crn, cake ti je pre rahli, i raspada se stalno. To nije dobro. Edit: [You must be registered and logged in to see this image.]Ovo je otprilike najzmazanije kaj bi ubrus trebao ispasti. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Loš okus 30.06.13 20:39 | |
| Hvala na odgovoru. Imam takav okus jos od upusavanja lule. Često ju čistim, a cakea niti nema. Evo san danas opet ocistija da budem siguran da nije do toga. Papir izlazi potpuno čist. |
|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Loš okus 30.06.13 20:46 | |
| Kakav si inače sa okusima i mirisima? kod mene je sličan problem kad sam prehladjen, ali i neko vrijeme poslije, ne osjećam uopće okuse i mirise duhana- raniji problemi sa sluznicom u nosu! | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Loš okus 30.06.13 21:45 | |
| Sve normalno. Inace pušim cigare ponekad, užitak. Ne pušim ionako kad sam prehlađen. |
|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Loš okus 30.06.13 22:56 | |
| Sa cigarama nemaš taj problem? Okus je uvjek ok? | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Loš okus 30.06.13 23:01 | |
| da, sa cigarama je uvijek ok. (ako su odgovarajuće vlažnosti) |
|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Loš okus 01.07.13 9:12 | |
| ok, jedan lajički prijedlog...
probaj za početak duhan kojeg pušiš pomješati sa duhanom cigare (ili probaj čisti duhan cigare, pa vidis da li ima razlike u okusu ), polako smanjuj količinu duhana cigare i s vremenom ćeš se priviknuti. | |
|