Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
Naslov: Re: Koji je bolji duhan za početak? 19.09.13 21:25
1) ni jedan se lulaš nije rodio kao lulaš 2) ne žuri (u mom selu bi rekli brzo go*no vr' nema ) 3) složiće ti se sve s iskustvom
Mačak Prva lula
Broj postova : 6 Join date : 22.09.2020 Age : 52 Lokacija : Vinkovci
Naslov: Re: Koji je bolji duhan za početak? 26.09.20 14:13
[You must be registered and logged in to see this link.] Uzeo ova dva duhana po preporuci forumaša i za poćetnika su sasvim ok. Više od godinu dana sam pario e cigarete i eksperimentirao sa aromama sad bi želio isto i sa duhanom za lulu
Rale likes this post
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: Koji je bolji duhan za početak? 27.09.20 12:42
Mačak je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Uzeo ova dva duhana po preporuci forumaša i za poćetnika su sasvim ok. Više od godinu dana sam pario e cigarete i eksperimentirao sa aromama sad bi želio isto i sa duhanom za lulu
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Koji je bolji duhan za početak? 27.09.20 17:14
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Seelife Prva lula
Broj postova : 11 Join date : 24.09.2020 Age : 71 Lokacija : Pisak-Mimice Omiljeni duhani : BHT Bald Headed Teacher
Naslov: Re: Koji je bolji duhan za početak? 28.09.20 9:28
@Macak, dry the MB Mixture a bit and load your pipe a little looser and smoke slow, try not to draw too hard or it will burn hot and bite. Mixture can be a nice place to start until you find your favorite.