| Vaša iskustva sa cherry duhanima | |
|
+7Vander fićo Juan da Nova Suspiria Rakija gstaraz ssekir75 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Vaša iskustva sa cherry duhanima 09.09.13 16:39 | |
| Evo tu pišite o svojim iskustvima, sigurno netko ima dobre. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 09.09.13 23:44 | |
| | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 11.09.13 22:42 | |
| Svi su oni više manje dobri; odnosno točno onakvi kakvi bi trebali biti, pošto je Cherry aroma među jednostavnijima za replicirati. Osim toga, ta je aroma toliko jaka da staviti neku mega kvalitetu lišča u takav duhan, nema smisla, pa tu blenderi znaju ušparati koj cent za kuču.
Problem je što jako malo ljudi voli tu aromu u kontekstu duhana, pa rijetko češ nači ljubitelje Cherry-a.
Ja ih ne volim jer pokre sve ostale arome, ali vjerujem da če se nači neko kome pašu. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 12.09.13 9:05 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- mc lintock wild cherry
također. Nije pre dobar, ali nije ni loš. Voli malo rahlije punjenje. | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 12.09.13 13:43 | |
| Moja iskustva s duhanima koji imaju u nazivu 'cherry' su otprilike da mi u tom kontekstu 'cherry' znači nešto kao 'bježi' ili 'bježi od tog'. No ljudi vole svakakve stvari, pa tako i to. | |
|
| |
Juan da Nova Prva lula
Broj postova : 72 Join date : 12.06.2013 Age : 33 Lokacija : Beograd
| |
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 12.09.13 20:47 | |
| nemoj ni da bacas pare. nista ne propustas. idi lepo kod nikole i kupi sebi amforu, NF, skota ili erinmore (ako imas srece da ga ima). sve ostalo nemoj ni da probas. | |
|
| |
Juan da Nova Prva lula
Broj postova : 72 Join date : 12.06.2013 Age : 33 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 12.09.13 20:55 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- nemoj ni da bacas pare. nista ne propustas. idi lepo kod nikole i kupi sebi amforu, NF, skota ili erinmore (ako imas srece da ga ima). sve ostalo nemoj ni da probas.
Pušio sam amforu, larsen s.a., peterson irish whiskey, skandinavik white, macbaren oc...jedino sam za stanwell melange bacio pare, i dalje mi stoji! Hteo bi da probam engleze, ali ih još nema kod nas. Kod nikole je sve od 100g osim amfore. Bio sam juče u city passage-u i rekli mi da je veletabak prestao da uvozi i onu standardnu petorku, tako da nisu imali ništa! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 12.09.13 23:02 | |
| Pušim OC i Vanilla cream i kao da mi fale jači okusi, previše mi je to neutralno, zato mislim da će mi black cherry baš dobar biti. Očito je da mi trebaju duhani sa jačim aromama, imate kakve preporuke? |
|
| |
fićo Peče me jezik
Broj postova : 372 Join date : 29.07.2013 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 12.09.13 23:19 | |
| - Grey Wizard je napisao/la:
- Pušim OC i Vanilla cream i kao da mi fale jači okusi, previše mi je to neutralno, zato mislim da će mi black cherry baš dobar biti. Očito je da mi trebaju duhani sa jačim aromama, imate kakve preporuke?
Ne bih ti preporučio pre aromatične aromatike...sve ti je to kemija...probaj Glenn piper,sundays fantasy,plumcake... | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 12.09.13 23:35 | |
- Pušim OC i Vanilla cream i kao da mi fale jači okusi, previše mi je to neutralno, zato mislim da će mi black cherry baš dobar biti. Očito je da mi trebaju duhani sa jačim aromama, imate kakve preporuke?
Aroma Cherrya nije jaka u smislu da je teška, gusta, puna usta okusa... više je vodenasta, prozirna i izrazito umjetna. Ako tražiš nešto jačeg okusa i mirisa u našim prostorima probaj Borkum Riff duhane; oni su svi redom dosta jako zakemijani. ali ustvari, pošto su ti OC i Vanilla Cream pre "lagani", a ustvari nisu uopče lagani što se arome tiče; preporučio bi ti da probaš kakvog malo jačeg engleza ako nađeš; možda je baš to šta tražiš. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 13.09.13 7:03 | |
Sa vanilla creamom sam i ja imao isti problem. Fali arome. Ako si za jače aromatizirane probaj Helsingor Vanilla. Taj je dosta fino popunjen, a ako ti fali "ono nešto" u punoći duhana, probaj neki latakijaki. Peterson Old Dublin primjerice. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 13.09.13 13:23 | |
| Planiram probati Helsingor Vanilla, čitao sam tvoju recenziju i sviđa mi se. |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 10.10.16 21:58 | |
| Moja jedina dva iskustva sa cherry duhanima su Sunday's Fantasy i Borkum Riff Cherry mix. Sunday sam smazao odmah, sa Borkumom se natežem. Ne kažem da je loš, ali puno ugodniji mi je Sunday's. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 11.10.16 6:37 | |
| Kod borkuma te ubija umjetna aroma. Super za mirisat, Ali katastrofa za pusit. Sundays fantasy je solidan aromatik, meni obavezan uz kuhano vino , pa ga ne bi ni usporedjivao sa BR-om. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 11.10.16 7:58 | |
| | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 11.10.16 9:03 | |
| - Rakija je napisao/la:
- ... uz kuhano vino .
..ee, vidiš, vidiš. Dobra ideja, sad kad je zahladilo. | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 13.10.16 12:39 | |
| Jedini koji mi je sjeo je Samuel Gawith black cherry | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 13.10.16 19:23 | |
| Nekada je od Richa stizala jedina cherry/vanilija kombinacija koja mi je ostala u dobrom sjećanju - [You must be registered and logged in to see this link.]. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima 13.10.16 20:07 | |
| Da, taj Catamount nije bio loš, doduše više cavendish nego žestoki aromatik! Ali od tih sherry/cherry/šućmućpaprolij kombinacija, jedino može proći Sunday Fantasy. Krupno rezan, ne previše aromatiziran i što je najvažnije - ima ga svaka trafika! Ipak je nemačka medicina najbolja medicina! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vaša iskustva sa cherry duhanima | |
| |
|
| |
| Vaša iskustva sa cherry duhanima | |
|