kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Članak koji mi je izmamio osmijeh 17.09.13 11:48 | |
| Čitajući danas vijesti naiđem na ovaj članak i iz čiste razbibrige ga pročitam, zadnjom rečenicom mi je razvukao veeliki osmijeh na licu!!! A kako vjerujem da će i vama, evo ga: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Članak koji mi je izmamio osmijeh 17.09.13 12:04 | |
| Ah siroti ... nije to mali šok za jednog starčiča... imaš svoj stan, svoje navike, svoju penzijicu i mali dučančić.. u "miru" pomalo provodiš zadnjih par decenija u životu, i stjeraju te bog zna gdije stvarno mi ga je žao, i dabog se to nikom ne desilo pod stare dane. | |
|
fićo Peče me jezik
Broj postova : 372 Join date : 29.07.2013 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac
| Naslov: Re: Članak koji mi je izmamio osmijeh 17.09.13 13:22 | |
| e Deda...stvarno nema sreće...možda da preseli k nama?..tako smo u deficitu sa prodavaonicama duhana | |
|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Članak koji mi je izmamio osmijeh 17.09.13 13:24 | |
| Ma u pravu si... ali mene je zainteresirala ne-materijalna strana priče, njegova ljubav prema duhanu i predanost prema istom. Izjava jednog ljudskog bića da je njegova trgovina duhanom razlog zbog kojeg živi, mene je oduševila. To ti je, za mene, kao da je netko našao odgovor na tko sam, od kud sam i kuda idem?! Kako ga, vjerojatno i konzumira, ako ga presele bez dućana barem će u miru imati što dimiti. Možda otkrije nove horizonte u životu! Molim, malo optimizma... Nadam se da će kraj priče biti happy end!!! Po našeg sirotog prijatelja KOHEI JINNO. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Članak koji mi je izmamio osmijeh | |
| |
|