| Koji engleski duhan za početak? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Koji engleski duhan za početak? 22.02.14 22:25 | |
| Dosad sam mislio da nikad neću htjeti pušiti išta osim aromatika, ali čuda se događaju. Dakle molim preporuku šta da se proba za početak? |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Koji engleski duhan za početak? 23.02.14 0:23 | |
| Žabac. Odlično za polagano ufuravanje u taj svjet.
Ako treba nešto raspoloživo kod nas: stankecov london. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Koji engleski duhan za početak? 23.02.14 10:26 | |
| Žabac (Frog morton) je feomenalan, bar meni, samo je malo teži za nabavit. ako želiš nešto lakše nabavljivo imaš stankecovog i savinellijevog londonca i RM Scotish blend i Oriental. (ova prva dva nisam probao, ali sam čuo da su pravi englezi) | |
|
| |
fićo Peče me jezik
Broj postova : 372 Join date : 29.07.2013 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac
| Naslov: Re: Koji engleski duhan za početak? 23.02.14 11:13 | |
| Dobro veli Rakija...Mc Connell oriental i scottish definitivno.... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Koji engleski duhan za početak? 23.02.14 11:33 | |
| - fićo je napisao/la:
- Dobro veli Rakija...Mc Connell oriental i scottish definitivno....
E, možda bi bilo dobro pojasnit razlike... Oriental ti je malo slađa mješavina, dok je škot više latakijast. Sa oba moraš malo pripaziti jer dosta toplo izgaraju. | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Koji engleski duhan za početak? 23.02.14 13:18 | |
| Ja bi isto predložio McConnelle. Lako su dobavljivi. Vrlo fine mješavine, ak ti se ne svidi sada, ostaviš negdje u mrak pa probaš neki drugi put. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Koji engleski duhan za početak? 25.02.14 14:36 | |
| Ja sam probao prvo Stanislaw Balkan Latakia, koji me oduševio. Nakon toga sam probao McConnellov Oriental i sprašio limenku za tjedan dana. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koji engleski duhan za početak? | |
| |
|
| |
| Koji engleski duhan za početak? | |
|