| Ima li zivota u Osijeku??? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Ima li zivota u Osijeku??? 04.07.14 19:43 | |
| Osjecani, ima li vas??? Sutra, kasnije popodne sam u prolasku kroz Osijek, ako netko ima volje, mogao bih napraviti pus-pauzu u recimo, supernovi ! Ima li vas zainteresiranih? | |
|
| |
kkurilj Prva lula
Broj postova : 60 Join date : 30.01.2014 Age : 44 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : McCl Frog Morton - kamilica :D
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 04.07.14 21:30 | |
| Evo dogovori u punom tijeku, uglavnom za sad nas je sigurno dvoje, možda čak i troje. Adresu imaš, ako zalutaš...samo skreni lijevo (sutra ti ispričam jednu essekersku lulašku anegdotu s tim skretanjem). | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| |
| |
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 04.07.14 22:08 | |
| Zivjeli' I vec se radujem... :-)
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 05.07.14 3:23 | |
| a meni dodje da se ubijem jer sam predaleko! |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 05.07.14 9:47 | |
| Znate dobro da ako ne bude slika, da bude batina!
I sad kad nema Grge, složite čobanac čovjeku, da vidi kako je fino kad nije presoljeno! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 05.07.14 14:22 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 05.07.14 15:57 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Znate dobro da ako ne bude slika, da bude batina!
Hebate, kad ovo kaže tip koji diže 190kg lijevom i isto toliko desnom, i sve u japankama, onda nema zahebancije :-) A za čobanac... Šta reći... Šta reći a ne zaplakati!? :-) Ime, kao da si s nama! :-D | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 05.07.14 16:12 | |
| Ehhhh... jbg, bit ce bolje, nadam se da se vidimo nakon sto se vratim, samo da vrijeme posluzi, a vi se dobro provedite i napricajte! |
|
| |
kkurilj Prva lula
Broj postova : 60 Join date : 30.01.2014 Age : 44 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : McCl Frog Morton - kamilica :D
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 06.07.14 10:42 | |
| Evo kako je i red par fotki s druženja iz Esseka. Bilo je odlično, pretresli smo sve, od duhanskih krasota do globalne ekonomije. A najbolje od svega je bilo kad nam je Igor pokazao novitete iz njegove radione. Kiki i ja smo izbacili ladicu uz komentar...woooow! Stvarno prekrasne lule!!!! Moram spomenuti da ovo nije bilo samo obično druženje, nego smo stvar globalizirali, pa smo tako imali Grgu na hotlineu iz daleke Kanade. Došao sam do zaključka da tamo nije ništa bolje nego kod nas....dimimo iste duhane a čak i isto pivo pijemo...što se vidi iz priloženih fotki. :-) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 06.07.14 11:07 | |
| Eh tako... Ima jedna stvar u toj ravnici koja me uvijek iznova oduševi... Dofuraš se ritmom od 24 sličice u sekundi a onda te nešto poklopi i ta sekuuundaa poooostaaanee duuužaa... a sličice rijeđe..i meni to osobno jako prija... Dočekali su me drug politički i drug požarni ( drug intendant nam se pridružio pomoću modernih tehnika (e-grga )) te smo zdušno zdimili par lula, sve vas otračali uzduž i poprek, proveli ugodno popodne i rastali se s obećanjima da se na jesen svi skupa vidimo u Zg... Živjela lula, tabak i lulaši! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 06.07.14 19:52 | |
| |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? 07.07.14 1:52 | |
| Bravo, a tako treba, iako je ljeto ne markiraju druženja kao članovi našeg kluba | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ima li zivota u Osijeku??? | |
| |
|
| |
| Ima li zivota u Osijeku??? | |
|