PipeCro Peče me jezik
Broj postova : 374 Join date : 21.10.2013 Age : 55 Lokacija : Trpanj, Pelješac Omiljeni duhani : Samo nek dimi
| Naslov: Promocija turizma, ali i lula i lulasa... 07.08.14 21:28 | |
| Kako znate po cijele dane sam u lozi (vinogradu) ali da ne bi ste mislili da su mi noci slobodne evo malo turisticke promocije turizma mog mista u koji ja "uguram" i malo promocije i nas lulasa. Inace moja malenkost je u nosnji gospodara Trpnja (mog mjesta) Dubrovackog vlastelina Gundulica. Ostala dvojica su obuceni u tradicionalne ribarske nosnje. Moja lula je nekakva "tirolka" od vrijesa koja se uzasno pusi (ipak posluzi svrsi). Lule od ribara su "rashodovane" iz moje kolekcije ali ribari samo "vuku na prazno". Malo fotki : [You must be registered and logged in to see this image.]Ako se netko nade u blizini Peljesca sljedeci tjedan moze navratiti na izlozbu koju organiziram sa predmetima iz moje kolekcije. Naravno postoji i "lulaski" dio u obliku vojne lulice iz 1916 godine : [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Promocija turizma, ali i lula i lulasa... 07.08.14 21:47 | |
| Pipe beštijo pa ti si u punom pogonu!!!! A mi svi mislimo da su dalmatinci lini i da samo side ispod smokve, piju bevandu i beštimaju furešte... Svaka čast. A kad će izložba čeških lutkica na napuhavanje? | |
|
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Promocija turizma, ali i lula i lulasa... 07.08.14 21:48 | |
| Super! Dobro ti stoji odjelo | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Promocija turizma, ali i lula i lulasa... | |
| |
|