| Ne Meerschaum za početnika? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ne Meerschaum za početnika? 20.11.14 20:46 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Kada sam uhvatio malo vremena i pročitao još recenzija i savjeta ovdje,ispada da lule sa meerschaum-om ne bi bile za početnika?Da je prodam i uzmem neku ovdje iz oglasa ...razumijem da liših se zadovoljstva koje pruža lula od vrijesa. Prvu lulu sam "riješio" za slabih 10min....majmuni su mi letali ispred očiju . |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Ne Meerschaum za početnika? 20.11.14 21:18 | |
| Ne vidim zašto bi Meerschaumice bile rezervirane samo za iskusnije pušače... Ova sa slike je zapravo vrijes sa meerschaum umetkom, ako se ne varam i pretpostavljam da je daleko od pravog meerschauma, ali o tome će se izjasniti dečki sa nešto više iskustva od mene Bilo bi dobro da si uzmeš još koju lulu u svakom slučaju, tako da si možeš složiti jednu normalnu rotaciju i daš luli vremena da se odmori između pušenja. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne Meerschaum za početnika? 21.11.14 1:55 | |
| samo ti nju ostavi i uzivaj, kao sto Rakija kaze, nema razloga da ne bude za pocetnika. |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Ne Meerschaum za početnika? 21.11.14 7:48 | |
| Bar se ne moraš mučiti sa cakeom . Ostavi ti nju a traži i nešto sa strane. Da si kupio meericu od 200baksa pa ajde.... A ovako, ostavi i deri... | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
| Naslov: Re: Ne Meerschaum za početnika? 21.11.14 9:03 | |
| Slazem se sa ostalim iskusnjarama! Samo ti nju deri al ipak trebas upiknuti jos koju vrijesušu da imas vremena odmoriti lulu a da se ne odreknes magije prženja delicija! A sto se tice iskakanja majmuna i ostalih beštija...dobro pogledaj sto si punio u lulu ,da nije kakva "Vrapčanska smijuljica" Sala,sala...samo polako uvlaci dim,nista od presinga na lulu!!!! | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Ne Meerschaum za početnika? 21.11.14 10:13 | |
| Nma razloga da ne pušiš, na kraju ovaj mershaum umetak je i napravljen da možeš derati lulu kako želiš | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Ne Meerschaum za početnika? 21.11.14 10:35 | |
| Samo nastavi dalje i ne brini se, savjet da se prvo nejde na meer je ponajviše financijski. U početku je teško napraviti nešto krivo ili dobro, nemaš referencu, doslovno moraš istraživati. | |
|
| |
Capt. Horatio MacAllister Peče me jezik
Broj postova : 401 Join date : 16.04.2012 Age : 60 Lokacija : Zaprešić
| Naslov: Re: Ne Meerschaum za početnika? 21.11.14 12:38 | |
| Lule su ti k'o i žene, neke su nježnije od drugih. Meni su draže "druge". | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne Meerschaum za početnika? 21.11.14 18:30 | |
| - jaky1 je napisao/la:
- Slazem se sa ostalim iskusnjarama! Samo ti nju deri al ipak trebas upiknuti jos koju vrijesušu da imas vremena odmoriti lulu a da se ne odreknes magije prženja delicija!
A sto se tice iskakanja majmuna i ostalih beštija...dobro pogledaj sto si punio u lulu ,da nije kakva "Vrapčanska smijuljica" Sala,sala...samo polako uvlaci dim,nista od presinga na lulu!!!! Dobro,treba poslušati iskusnije. Ma prva lula pa sam vukao dok nisam zaboravio kako se zovem :S ....pa sam imao 3 dana okus pepeljare u ustma.Međutim danas je bila druga priča,lagano pućkanje,samo jedno dodatno paljenje i uživancija.U prvom pokušaju pušenja lule duhan mi je imao opor,jak okus,ni traga aromi,a danas sam i osjetio nešto sasvim drugo i bilo je vrlo ugodno,te je nisam posaugao za 10min kao prvu.....bit će da je tehnika važna Lula nije duboka,da tako kažem,pa dok se zagrije već je popušena. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ne Meerschaum za početnika? | |
| |
|
| |
| Ne Meerschaum za početnika? | |
|