| stalak sa Morave | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: stalak sa Morave 03.03.16 21:54 | |
| za 100 kunica vrijedi, imat ces lulu koja te dobro sluzi (osim ako je iz nutra sva izgorjela kao sto se meni znalo dogoditi.. skoro pa do usnika je sve oslo)
| |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: stalak sa Morave 03.03.16 21:59 | |
| to ne mogu bas dobro da procenim sa slike, mada je zarnica ociscena, vidi se...probacu, pa cu javiti u svakom slucaju-hvala | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: stalak sa Morave 03.03.16 22:44 | |
| Nemaš se što misliti! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 17:10 | |
| Pozdrav dragim forumasima i sauzivaocima drage nam lule! redovno pratim desavanja, ali se odavno nisam ukljucivao, ali me sad zanima-ima li neko od iskusnih vukova iskustvo sa "Neptun" duvanom, nemacki, star je-na njemu jos cena u DM? Ja nemam toliko iskustva da ga opisem i dam recenziju, ali mi jako prija, punog je i hladnog dima i lep mu je 'retrogusto', ne grize,-pa me zanima ima li neko iskustva sa njim?
pozz svima | |
|
| |
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 18:08 | |
| Nikad čuo, Šumadinac... Ali ako mu je cijena još u njemačkim dojč markama, ne može biti mlađi od četrnaest i po godina, jer je euro uveden 01. 01. 2002. Jesi li ga otvorio? I uslikaj ga i postavi na forum, možda ga izvučem iz nekog zabitog ugla moje memorije! A ima tu još starih lisaca koji ga se možda sjete _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 18:16 | |
| Srki, jeli to ovaj duhan? Ako je, to je aromatik, ali nije loš. Pušio sam ga koncem prošlog stoljeća i nije mi tada bio loš! [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 20:35 | |
| sad sam video poruke-BRAVO Bajro-ko zna, zna!-to je taj, za moje iskustvo koje je skromno zbog poznate situacije o snabdevanju duvanom u Srbiji, bolji je od ovde postojecih duvana, a pri tom nije izraziti aromatik.. Hvala-ovo je jos jedna potvrda iskustva | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 20:42 | |
| I Bajro-moram ti reci da mi se mnogo svidja ova tvoja deviza za 'klub 50+" -(posto je clanarina?) | |
|
| |
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 20:56 | |
| Nema članarine Srki! To dođe samo od sebe! Uostalom, to znadeš i sam! A što se duhana tiče, pušio sam ga nekad davno, još za pokojne Juge, kada je "Club" iz Zrenjanina bio vrh, tada mi je taj duhan bio jako dobar. Malo sam pogledao na tobaccoreivews i podsjetio sam se - ono, aromatik, ne previše intenzivan, dobar za prvu jutarnju kavu ili čaj, što već preferiraš, zapravo, možeš ga dimiti cijeli dan! Ne loš duhan, a osim toga, to je sada već i arhivski duhan - i vrijeme je učinilo svoje, nabolje naravno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 21:05 | |
| za clanarinu pitam, naravno, jer ispunjavam uslove..a sto se antikviteta tice-danas nadjem da covek prodaje konzervu 50gr "Lloyd's old holborn", navodno iz doba 2 svet rata, neotvorena-50e! Jel to zaista toliko vredi? | |
|
| |
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 21:26 | |
| Koliko traži? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 21:35 | |
| - bayro je napisao/la:
- Koliko traži?
.. mislim da je napisao 50e = 50 EUR | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 21:44 | |
| ..Da-napisao sam-50 eur | |
|
| |
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 21:55 | |
| Neka ti pošalje fotku limenke, iako ni to nije garancija. Je li to duhan za lulu ili za motanje? Inače je Old Holborn duhan za motanje. Neka ti posebno fotografira spoj limenke i poklopca, stavi na forum, pa ćemo donijeti presudu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dejan68ks Gasi mi se lula
Broj postova : 192 Join date : 07.11.2015 Age : 55 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 23:04 | |
| jeste duvan za motanje tako je i prepisao: "DUVAN - Lloyds' Old Holborn Blended Virginia Cigarette Tobacco Tin - 50g, ORIGINAL, period oko 2.svetskog rata, PUNA KUTIJA, IMA DUVAN, retkooo" a evo i linka sa slikama [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: stalak sa Morave 13.05.16 23:19 | |
| Evidentno je da je kutija otvorena, a to kako je unutra original duhan je veliki upitnik... A ako imaš 50 eura viška, to je dobro bačen novac!
EDIT: i da je unutra originalan duhan, kad je kutija otvorena? Prije 70 godina ili prije 7 dana? To više k...u ne vrijedi. Sorry!! | |
|
| |
| Naslov: Re: stalak sa Morave 14.05.16 0:25 | |
| Keko je u pravu. Pitanje je kad je kutija otvorena; jučer ili kad je izbio Vijetnamski rat. Osim toga, to nije kutija starija od 1960 - 1970. Frajer valja gluposti. A pedeset eurića za limenu kutiju kakvih po buvljacima imaš na bacanje je puno previše. Što bi rekli Bosanci: batali to!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: stalak sa Morave 14.05.16 10:19 | |
| Bosanci kažu ku(r)tariši, a batali je ipak u srpskoj domeni. | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: stalak sa Morave 15.05.16 15:57 | |
| Ma samo sam onako pitao, nisam znao da je za motanje, nego me cena iritirala ..a sto Leo kaze-izraz 'batali' je srpski i to prvenstveno i specificno Cacanski...bravo | |
|
| |
| Naslov: Re: stalak sa Morave 15.05.16 21:56 | |
| - sr_ki je napisao/la:
..a sto Leo kaze-izraz 'batali' je srpski i to prvenstveno i specificno Cacanski...bravo A što ćeš, kad smo poligloti! Pogotovo kad je u pitanju "BHS" jezik! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: stalak sa Morave | |
| |
|
| |
| stalak sa Morave | |
|