| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+44Stole Vander Lucky82 Bicanin sr_ki leonhardy Davorin G.S.Patton DC74 paludamentum bayro jam.hadar wranjo123 Zupnik nemesis ivek Yolo1234 Flogiston dejan68ks Simeun Suspiria myko79 McMahir67 Tomo1978 milo foksieloy Rakija babaq Morf Majka ssekir75 pipeclubsi imnik bluetrain Damir sinus hobo zuti Sarmageddon picipl feanor kamarad igorrr Keko Matko 48 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.10.16 18:11 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.10.16 18:50 | |
| Orthodox Mixture u tanzanijskoj meerici uz Earl Grey! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.10.16 21:01 | |
| Capstan flake u DMP smeđoj morti, fala Bayro. | |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.10.16 22:21 | |
| - Leo je napisao/la:
- Capstan flake u DMP smeđoj morti, fala Bayro.
Daj Leo budi ozbiljan! Ima u deda Bayre još ptičica u tom gnijezdu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.10.16 7:37 | |
| Trenutno pusim k... jer me shrvala prehlada, nos curi, misici bole.. cak me i kosa boli | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.10.16 14:40 | |
| - Leo je napisao/la:
- Capstan flake u DMP smeđoj morti, fala Bayro.
jel to plavi? Kakav ti je ? | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.10.16 15:40 | |
| Ja ću ti reći - odličan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.10.16 20:56 | |
| Da, da, plavi je. Plavi mi je vrlo drag, jači je i aroma je nekako ozbiljnija, više secco. Žuti je više cvijetan i slađi je. Ono što volim kod plavog posebno je da je nezahtjevan a nije skroz flah i nikotinski je solidan. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.10.16 21:17 | |
| Nije uopće flah! Odlična je to virginijska mješavina! Meni je to vrlo zanimljiv duhan, mijenja se lagano tijekom pušenja, ima jednu laganu slatku notu, karakterističnu za virginije. Iako nisam veliki ljubitelj flake duhana, ovaj je iznimka, kao i Navy Flake! A sada pušim Proper English (hvala Saša!) i uživam u Prince of Wales čaju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.10.16 22:03 | |
| Nije bio Tolkien budala | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.10.16 22:28 | |
| - Morf je napisao/la:
- Nije bio Tolkien budala
Nije. A nisam ni ja! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.16 11:09 | |
| Eto, jučer i prekjučer bez neta na brodu u kopru, čija je krma bila u italiji a prova u hrvatskoj (šala mala... ne može ni bit velika kad je iz slovenije... sorry milo! ), pa se nisam mogao pohvaliti uživanjem u Amphori Original (koju sam bocnuo još na amsterdamskom aereodromu, a tek sad otvorio) uz instant kavu jer - "tko je na brodu vidio pravu kavu!?" osim ako nije talijanska posada... [You must be registered and logged in to see this image.]Ima jedan poseban gušt zapaliti lulu na mostu... mislim da bi nam o tome naš Kapetan mogao štošta ispričati... | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.16 14:51 | |
| ono mi je najbolje... ako nije talijanska posada i oni na brodu rade dvokratno? | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.16 14:56 | |
| - Davorin je napisao/la:
- ono mi je najbolje... ako nije talijanska posada i oni na brodu rade dvokratno?
ček ček ček... kako možeš spomenuti talijane, rad i brod u istoj rečenici a da svaka nije udaljena najmanje sedam riječi jedna od druge? Šala mala Najbolju kavu na brodu sam ipak pio u Qataru di je posada bila u glavnom naša. Kasnije sam našao da taj aparat za kavu koji su imali košta oko 4500kn. A što se talijana tiče, kod njih uvijek možeš naći lavazzu i malu moku pa si sam skuhaš kaficu, jer naravno... rade dvokratno EDIT: osim ako nemaš čast slušati kapetana Napoletanca kako na dijalektu psuje ženu i/ili pomladak preko skypea... Tada se čak i kapetan ponudi napraviti kavu | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.16 15:37 | |
| hahaha rakija bas si me nasmijao!! genijalna atmosfera | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.16 20:16 | |
| Eto, a ja sjedim doma, čitam Wittgensteina i pušim BB 1938 u pravoj kalabašici. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.16 21:23 | |
| Čitaš ga u prijevodu Gaje Petrovića, u originalu ili na nekom od dva engleska prijevoda? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.16 21:51 | |
| Knjiga je o cijeloj obitelji Wittgenstein, ima dosta podataka. A kada sam čitao sam čitao paralelno original i prijevod na naš jezik. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.16 22:37 | |
| vrhunsko stivo bas sam na ljeto citao evo ja sa starim prijateljem u mlinarici njihov stout u kombinaciji s Gaslightom i Nightcapom - mogu reci da se vrhunski nadopunjuju a nikotin napaja svaki zivac ! | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.10.16 9:36 | |
| Buš opet izvodil koncertno rigoleta doma! | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.10.16 20:18 | |
| - Leo je napisao/la:
- Buš opet izvodil koncertno rigoleta doma!
Da, a kasnije ćemo mu svi mi biti krivi! Marko, u klubu nema riganja! Saša to rješava surovo i efikasno! Inače uživam u Tolkienovom duhanu iz DMP uz vrhunski Prince of Wales čaj! Ipak je sutra službeni početak vikenda! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.10.16 20:29 | |
| Volim službene početke vikenda! | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.10.16 21:04 | |
| - SašaZg je napisao/la:
- Volim službene početke vikenda!
Naravno! A tko ih ne voli? U petak lagani poslijepodnevni odmor i chillanje, u subotu druženje sa dragim ljudima, u nedjelju obiteljski ručak, a sve uz dobre duhane koje konačno možeš dimiti na miru čitav bogovetni dan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.10.16 22:01 | |
| Balkan Latakia konačno i Musolini. Fala momci | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.10.16 23:07 | |
| Daj Tome, budi ozbiljan, kao bi rekao ! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|