| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+44Stole Vander Lucky82 Bicanin sr_ki leonhardy Davorin G.S.Patton DC74 paludamentum bayro jam.hadar wranjo123 Zupnik nemesis ivek Yolo1234 Flogiston dejan68ks Simeun Suspiria myko79 McMahir67 Tomo1978 milo foksieloy Rakija babaq Morf Majka ssekir75 pipeclubsi imnik bluetrain Damir sinus hobo zuti Sarmageddon picipl feanor kamarad igorrr Keko Matko 48 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 17.11.16 13:02 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Golden ambrosia iz meerice I kava... Slazu she ko afere I HDZ.
Da se pridruzim tvom postu od jučer pošto smo zajedno popušili ! Popušio ja eto lulu Rakijinog Mixa! Čovjek se potrudio i napravio finu mješavinu! Kaže da je zapisao recept! Vidjet ćemo Uz earl grey (kojeg moras brzo popit jer postane gorak za *****) čista uživancija! | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| |
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 17.11.16 23:13 | |
| Odlično! I ja nosim neke svoje nove akvizicije! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| |
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.11.16 14:27 | |
| sluzbeni pocetak vikenda - Irish Flake uz kavu | |
|
| |
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.11.16 15:33 | |
| - paludamentum je napisao/la:
- sluzbeni pocetak vikenda - Irish Flake uz kavu
Službeni početak vikenda English Oriental Supreme od Petera Stokkebya i odličan Dilmahov Earl Grey! Da je bolje ne bi valjalo! | |
|
| |
Simeun Prva lula
Broj postova : 6 Join date : 08.11.2016 Age : 50 Lokacija : Kosanin Grad
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.11.16 16:10 | |
| U iščekivanju prve isporuke sa smokingpipes-a, espreso i WO Larsen Golden Dream će biti zadovoljavajući. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.11.16 17:44 | |
| Nakon prve akvizicije, baciti ćeš te "zlatne snove" u velikom luku! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.11.16 21:33 | |
| begaj bre, ko pomadu da pušiš... | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.11.16 22:04 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- begaj bre, ko pomadu da pušiš...
U nuždi vrag i muhe ždere, znaš i sam Sekirče, iz vlastitog iskustva! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dejan68ks Gasi mi se lula
Broj postova : 192 Join date : 07.11.2015 Age : 55 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.11.16 11:14 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.11.16 20:10 | |
| znam ja to, , nažalost vrlo dobro ko što i sam reče više puta, plakaćete za macbarrenom... evo čitam leo izveštaj, kaže "samo" plumcake i dark twist u limenci i nekoliko mb u kesici. eh da je meni "samo" plumcake i dark twist u svakoj radnji, pa ma kakvo im pakovanje bilo. pa i što su se odlučili za larsen, ajde u redu, ali što baš taj GD koji je stvarno ko da pušiš pomadu??? umesto lepo da su pustili classic ili 1864, koji su pristojni duvani. i **bo ih clan, bez njega nikako ne može nego, jesam ja to dobro shvatio da ni kod vas više nema stanislawa? | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.11.16 20:58 | |
| Nema, nema ga već jako dugo. Nema ni Larsena, a to su bar pristojni aromatici. Najbliže Stanislawa ima u Mađarskoj i Austriji. Jedno vrijeme su uvozili Artisans blend i Consummate gentleman, nema ni toga. Rekla mi je prodavačica, sve bolje se brzo razgrabi ( misleći na Navy flake valjda). Ali vi možete iz Amerike naručivati. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.11.16 21:32 | |
| I tu je Leo u pravu! Vi bar možete naručivati iz USA, a mi više ni to, sve se gleda, a prema direktivama EU, ne možemo više naručivati niti iz europskih e-shopova, tako da je jedina opcija put u Austriju ili Mađarsku.... No, subota je navečer, pije se Sir Winstonov Earl Grey i Proper English od Petera Stokkebya! Dobro je!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 20.11.16 10:02 | |
| blue mountain, crna kava i stella | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 20.11.16 11:56 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- blue mountain, crna kava i stella
Foxi, kad dobiješ proljev od te kombinacije, sam ćeš si biti kriv! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.11.16 15:02 | |
| Standard mixture, crni caj sa vaniljon | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.11.16 17:11 | |
| - bayro je napisao/la:
- I tu je Leo u pravu!
Vi bar možete naručivati iz USA, a mi više ni to, sve se gleda, a prema direktivama EU, ne možemo više naručivati niti iz europskih e-shopova, tako da je jedina opcija put u Austriju ili Mađarsku.... No, subota je navečer, pije se Sir Winstonov Earl Grey i Proper English od Petera Stokkebya! Dobro je!
gdje ima u mađarskoj kakav dobar shop? ja živim u budimpešti i bio sam u kao odličnom pipatorium shopu koji ima doduše oveći broj duhana, ali vrlo loših marki. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.11.16 21:14 | |
| MB navy flake i caj ceka me radna noc pa da si malo opustim zivce | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.11.16 21:50 | |
| ...i mene... Zato Proper English i naravno Ahmadov Earl Grey! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.11.16 21:52 | |
| - bayro je napisao/la:
- ...i mene... Zato Proper English i naravno Ahmadov Earl Grey!
vrhunski je iduci tjedan ga uzimam | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.11.16 23:34 | |
| Imaš ga u "Sparu"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.11.16 16:55 | |
| Wranjo, imaš pod gdje i kako kupiti u Budimpešti sve napisano. | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.11.16 8:46 | |
| OG Ku...uf, krivi forum, Orlik i kava | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.11.16 10:18 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |