| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+44Stole Vander Lucky82 Bicanin sr_ki leonhardy Davorin G.S.Patton DC74 paludamentum bayro jam.hadar wranjo123 Zupnik nemesis ivek Yolo1234 Flogiston dejan68ks Simeun Suspiria myko79 McMahir67 Tomo1978 milo foksieloy Rakija babaq Morf Majka ssekir75 pipeclubsi imnik bluetrain Damir sinus hobo zuti Sarmageddon picipl feanor kamarad igorrr Keko Matko 48 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.11.16 14:17 | |
| - SašaZg je napisao/la:
- Natural dutch cavendish u uredu..
[You must be registered and logged in to see this image.] uuuuu bome ! pazi ga | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.11.16 14:56 | |
| evo 3 oaks syrian i kavica | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.11.16 16:00 | |
| Dobar ti ured! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.11.16 18:31 | |
| Samuel Gawith - Autumn Flake i kava. Mogu rec da duhan u stvari ne valja, dobar je samo za one koje puse zbog nikotina, ostalo sve u tragovima. S.G. duhani mi nekako sve manje pasu...(skoro ni jedan nije ispunio moja iščekivanja) | |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.11.16 18:43 | |
| Meni je njegov Winter Flake više nego dobar duhan. Nije neka nikotinska bomba, ali je odličan, mastan, težak latakijski flake! Mislim da negdje na tobaccoreviews imaš i moju skromnu recenziju! No, koliko ljudi, toliko ukusa! Mene pak hvata neka prehlada, pa se liječim s B&D Orthodox mixture i odličnim Ahmadovim Darjeelingom. Ta kombinacija ubija sve bakterije i viruse garantirano! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.11.16 22:53 | |
| Dunhill MM965 i Pan lager. Naporan dan je konačno pri kraju.
Mala digresija: primijetio sam da mi lula paše uz pivu. Uz gemišt mi ne paše, bar još nisam našao kominaciju koja funkcionira zajedno. I ako pijem (za ozbiljno, jednu pivu ili rakiju ne računam) bolje ne pušiti lulu, posljedice su teške... Kakva su vaša iskustva? | |
|
| |
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 868 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.16 8:46 | |
| Tomo, donesi taj Jesenski duhan na degustaciju kad se budemo vidjeli sljedeći put.
| |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.16 8:56 | |
| - jam.hadar je napisao/la:
- Tomo, donesi taj Jesenski duhan na degustaciju kad se budemo vidjeli sljedeći put.
Sigurno ce ti se svidjeti. Znas kako to ide kod nas dvoje. | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.16 12:17 | |
| - Tomo1978 je napisao/la:
- Samuel Gawith - Autumn Flake i kava. Mogu rec da duhan u stvari ne valja, dobar je samo za one koje puse zbog nikotina, ostalo sve u tragovima. S.G. duhani mi nekako sve manje pasu...(skoro ni jedan nije ispunio moja iščekivanja)
evo ja baš pušim zadnji flake od brown sugar flakea i razmišljam kako što prije nabavit koju kilu zalihe. duhan je savršen za pušenje što se tiče okusa jedino što je prevlažan i jako tvrdo sprešan tako da ima dosta zezanja oko sušenja i pripaljivanja. kod samuela gawitha mi je najveći problem cijena jer mu skoro svi duhani od 50grama koštaju oko 130kn. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.16 15:51 | |
| dark twist i turska nezasladjena - kako bayro kaze pocetak vikenda ovog puta u gorju | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.16 16:17 | |
| | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 27.11.16 16:58 | |
| Croker/Peterson 140 special reserve/Basilur White moon oolong čaj | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 14:31 | |
| GL Pease Odyssey i kava unatoc panici | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 16:19 | |
| Mješavinicu druga Rakije i Earl Grey (Liptonov, ovaj put)! Odlično za kraj puta i službeni početak vikenda! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 17:42 | |
| crnu abmroziju i stomakliju... | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 17:48 | |
| Erinmore flake i produzeni ness | |
|
| |
Flogiston Prva lula
Broj postova : 5 Join date : 01.12.2016 Age : 54 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 18:44 | |
| Savinelli Aroma, kava uz Isle of Jura Scotch Single Malt | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 18:48 | |
| - bayro je napisao/la:
- Mješavinicu druga Rakije i Earl Grey (Liptonov, ovaj put)! Odlično za kraj puta i službeni početak vikenda!
Utiske molim da znam recepturu popraviti po potrebi! | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 19:21 | |
| Utisci/dojmovi/impresije su odlični! Sve je to déja fumé, osjeća se cavendish, latakia, malo burleya...Sve sam to već negdje pušio, no ne mogu sada locirati što je, ali je više nego odlično. Ne treba ništa niti dodavati niti oduzimati, pa čak ni latakije, koju sam ja valjda sklon stavljati i u pašta šutu! Ostatak ću sutra odnijeti senatorima u klub, da i oni probaju! Svaka čast! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 20:11 | |
| Malo "vuče" na Žabu istina, ali mu nedostaje onaj "kožnati" okus, no to nećeš uspjeti dobiti blendanjem, jerbo je to kemija... Ovo je tvoja mješavina i ostavi je takvu kakva je, jer je odlična! Ne mora ličiti ni na što razvikano, jer je to tvoja mješavina, trud, imaginacija, što god! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 20:21 | |
| Znao sam! Nisam jedini, Rakija
Zadnja promjena: Tomo1978; 02.12.16 20:26; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 20:24 | |
| Ne pratim te Tomo....? "Nisam jedini Rakija", što bi to trebalo značiti? Duhan je odličan, dapače vrhunski! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| |
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.12.16 20:31 | |
| Izvrsna je! Upravo završavam svoju xxxl meericu, mješavina savršeno gori, konzistetnog je okusa svo vrijeme, samo se gorenjem naravno razvija buke i sve mi gorke suze idu, zato jer sam ostatak sačuvao za sutrašnje druženje! Zapravo sada kada je Rakija spomenuo Žabu, baca malo na žapca, ali to doista uopće nije bitno! To je Ivanova mješavina i tako neka ostane! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|