| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+44Stole Vander Lucky82 Bicanin sr_ki leonhardy Davorin G.S.Patton DC74 paludamentum bayro jam.hadar wranjo123 Zupnik nemesis ivek Yolo1234 Flogiston dejan68ks Simeun Suspiria myko79 McMahir67 Tomo1978 milo foksieloy Rakija babaq Morf Majka ssekir75 pipeclubsi imnik bluetrain Damir sinus hobo zuti Sarmageddon picipl feanor kamarad igorrr Keko Matko 48 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.01.17 17:20 | |
| - babaq je napisao/la:
- Nisan zna da Ahmada ima refuzo
Ima. Ne svih - ali ima "Earl Grey" i "Ceylon tea". U svakom boljem "Sparu". Trebao bi doći i "No 1" uskoro, pitao sam danas tetu poslovotkinju u mom lokalnom "Sparu". Dakle, ima ga svugdje, samo treba malo bolje zagledati! Ja upravo pijem Earl Grey u rinfuzi i bolji je od vrećice - naravno! Uz to English oriental supreme, savršeno za ponedjeljak popodne! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 868 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.01.17 17:50 | |
| Hvala Bayro! | |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.01.17 17:52 | |
| Nema na čemu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.01.17 20:39 | |
| Zapalio sam Dunhill Standard mixture i na početku me podsjetio na Presbyterian, a pri kraju na neku finu cigaru. U zadnje vrijeme često od Dunhilla dobijem taj šmek dobre cigare. Pijem hladnu vodu. | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.01.17 20:49 | |
| Drama reserve iz Jambo meerice i svijetli paulaner. Moram priznati da me ova meerice odusevljava, stvarno digne svaki duhan. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.01.17 21:24 | |
| - Leo je napisao/la:
- Zapalio sam Dunhill Standard mixture i na početku me podsjetio na Presbyterian, a pri kraju na neku finu cigaru. U zadnje vrijeme često od Dunhilla dobijem taj šmek dobre cigare. Pijem hladnu vodu.
Meni je standard trenutno nesto najfinije - taman je ostar koliko treba | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 09.01.17 21:31 | |
| Standard je odličan duhan! Imam jednu limenku koju čuvam i koju namjeravam otvoriti na godinu, za deset godina foruma da proslavimo kako valja i dolikuje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.01.17 8:46 | |
| - bayro je napisao/la:
- Standard je odličan duhan! Imam jednu limenku koju čuvam i koju namjeravam otvoriti na godinu, za deset godina foruma da proslavimo kako valja i dolikuje!
Nedavno sam ga donesao iz antwerpena. sasvim ugodanduhančić | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.01.17 13:05 | |
| ja baš tamanim zadnje zalihe standarda. odličan duhan, ali možda mrvicu prejak za moj ukus. mislim da bi mi standard mellow bolje odgovarao, ali čini mi se da ga trenutno ne proizvode. | |
|
| |
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 868 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.01.17 8:54 | |
| Dobro jutro! Dunhill Three Year Matured Virginia i crna kava bez šećera. Pravi jutarnji duhan, za ona jutra kad imate nešto vremena, što nažalost više nego često nemamo. Crna kava bez šećera za mene baš izvuče najbolje od ovog duhana. | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.01.17 9:44 | |
| Solani aged burley flake, kafa | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.01.17 10:28 | |
| Dunhill Dark Flake, crna kava s ipak, malo secera. Takodjer odlicna jutarnja VA, koja ne smeta okolini. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.01.17 15:27 | |
| - Vander je napisao/la:
- Dunhill Dark Flake, crna kava s ipak, malo secera. Takodjer odlicna jutarnja VA, koja ne smeta okolini.
Gdje ga nađe Vanderu? U Austrije sam tražio za sebe i Sarmu, ali niks! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.01.17 15:54 | |
| - bayro je napisao/la:
- Vander je napisao/la:
- Dunhill Dark Flake, crna kava s ipak, malo secera. Takodjer odlicna jutarnja VA, koja ne smeta okolini.
Gdje ga nađe Vanderu? U Austrije sam tražio za sebe i Sarmu, ali niks! [You must be registered and logged in to see this link.] evo ga ja upravo dovrsio GL Peaseovu Odiseju - na ovo vrijeme pase | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.01.17 17:20 | |
| BC Magnum/zeleni Dragon pearl čaj/Golden Dansk | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.01.17 17:21 | |
| Je. Istina. Za ovo vrijeme (snijeg plus službeni početak vikenda) najbolje legne Ahmadov Englez No 1. i legendarna Orthodox mixture by B&D! U Sarminoj meerici - naravno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.01.17 21:27 | |
| - bayro je napisao/la:
- Vander je napisao/la:
Gdje ga nađe Vanderu? U Austrije sam tražio za sebe i Sarmu, ali niks! Sarma nabavio iz nemackih, prosle godine. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.01.17 20:32 | |
| Vani snijeg...u luli Navi flake...u čaši teran... ( [You must be registered and logged in to see this link.] ) | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.01.17 14:33 | |
| Obzirom da upravo pusim, to mislim da moze da se podvuce pod ovaj naslov- -naime, stigla mi je prucena posiljka sa 3 duvana za koje nisamvideo ovde komentare, sto vrv zanaci da nisu moda ni probani-sto se ispostavlja kao greska -Sutliff blend No 5- posle par popusenih lula, mogu skromno da kazem da je rec o odlicnom englezu, srednje jacine (citaj-taman), vrlo prijatnog dima zaokruzenog latakijom, ali ne preterano, kroz koju se oseca slatkast ukus burleya i virginije, i skroz je prijatan i kao rano-jutarnji, uz kafu ili caj, a u popodnevnim satima izvrsno prija uz npr belo vino... U svakom slucaju ga vredi probati, pogotovo kad se cena uzme u obzir -sledeci je, takodje Sutliff, ali u bulku-Aromatic english, kome samo ime govori o cemu se radi-izuzetno prijatan miris po otvaranju, daje hladan dim, blaga latakija, slatkast ukus ,taman toliko da drzi radoznalost, a na vrhu jezika se oseca prijatna svezina (kao kad posisate tik-tak bonbonicu), ali bez prejake arome...vrlo prijatan -I na kraju, Lane Limited bulk HGL-slicna prica kao i predhodni, ali ipak na svoju notu, blago, ali dovoljno prisutna latakija, da drzi paznju ljubitelja, a tako izbalansiran sa burley i black cavend, da je idealan za one koji se jos dvoume. Moram da napomenem da vise nisam ljubitelj aromatika, sto ovi duvani definitivno i nisu, ali imaju tako prijatnu room notu (ne dave sa latakijom), da sada opusteno sedim u sobi i pusim, bez da me zena pita -"opet si zapalio onu gumu.." Ne znam da li je ko probao neki od ovih duvana, ali verujte-niko se nece pokajati ko se, eventualno, bude odlucio...ja cu ih svakako svrstati u planove za buduce narudzbe | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.01.17 15:03 | |
| Zainteresirao si me sada za ovaj Sutliff aromatic english. | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.01.17 16:28 | |
| Ako si, Sasa, ljubitelj latakije, onda je No 5 mozda jaci, ali apsilutno su sva tri duvana za mali odmor od jake latakije, a da je prisutna dovokjno da zadovolji ukus... | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.01.17 16:36 | |
| McC Blue Mountain (sada Balkan Blue) iz 2012.godine u kanadjanki uz Jelen pivo. Odlicna medicina | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.01.17 18:42 | |
| Pušio sam prvi i treći od ovih koje si nabrojao Šumadinac i odlični su! Dakle Sutliff no 5 i Lane Limited, odlični su, s time da mi je Lane limited od ova tri nabrojana definitivno najbolji! Probaj od Sutlffa - private stock - "Seoskog doktora", mislim da bi ti taj odgovarao! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.01.17 18:53 | |
| Hvala Bajro, drago mi je da se slazemo oko ovih duvana-to mi je potbrda da sam vec izgeadio neki ukus sto se duvana tice, a potrazicu I ovu preporuku | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.01.17 20:43 | |
| McClelland Legends u maloj luli taman da prošetam đukele , nisam ništa pio...đukele su lizale snijeg pa eto | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|