| Stalak | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Stalak 26.07.08 17:31 | |
| HA! Doooobra! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Stalak 19.09.08 16:24 | |
| Evo i ja sam si napravio prvi stalak za 7 lula ali ču polako početi razmišljati o novome jer kolekcija raste i raste Nije baš lijep al nisam ga ni pravio da bude lep, nego da radi svoj posao. [You must be registered and logged in to see this image.]Stalak je zapravo reciklaža jednog starog kupaoničnog praga kojeg smo imali kod kuče puno godina. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Stalak 19.09.08 16:27 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Stalak 19.09.08 17:06 | |
| Ma super ti je samo ga malo finisiraj i bit ce mrak! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Stalak 19.09.08 17:14 | |
| Bravo Domen, a ti Mladunac gledaj i uči!!! |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Stalak 19.09.08 21:01 | |
| Stalak je dobar, a pipe još bolje! Uči Mladunče! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Stalak 19.09.08 22:23 | |
| Eto i mog stalka, nije istina ručni rad ali služi svrsi [img] [You must be registered and logged in to see this link.][/img] |
|
| |
| Naslov: Re: Stalak 19.09.08 22:39 | |
| Dobar stalak, a koliko moje stare oči vide ima tu i puno lipih lula. Jedna Petersonka mi se smiješi sa ovog lijevog stalka! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Stalak 19.09.08 22:47 | |
| Je, to je bio rođendanski dar moje drage supruge, jedan krasan Sherlock Holmes. Jako sam se brzo emocionalno vezao uz njega. |
|
| |
| Naslov: Re: Stalak 19.09.08 22:51 | |
| He, he! Nije se bilo teško vezati uz Sherlocka. No primijetio sam da supruge (to nas starije ide) uglavnom poklanjaju Petersonke za rođendan! Ima neka tajna veza! btw, napiši u profilu koliko imaš godina. Nisi žemsko! I tako slutim da u članstvu imamo par "ilegalaca" - čitaj maloljetnih osoba! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Stalak 20.09.08 11:43 | |
| Htio sam ga još sfiniširati ali se mi nije dalo. U svakom slučaju ide u tamnu omaru koju budem imao za lule pa se neče baš vidjet kakav je, meni je samo važno da je praktičan. Kad budem imao vrijeme napravit ču novog, lijepšog, sad nemam dosta vrijemena i još nečem gnjavit moga oca u delaonici jer ima mnogo svoga posla pa mu smeta kad ga gnjavim za pomoč oko stalka. |
|
| |
| Naslov: Re: Stalak 20.09.08 23:10 | |
| Samo ti Domen gnjavi starog! Kad ćeš ako ne sad. I rado će ti pomoći - vjeruj mi! A stalak je odličan - ništa njemu ne fali! | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: Stalak 08.02.11 23:07 | |
| Evo i mog djela...Nisam profi, što se vidi iz slika, ali s mojim alatom nije moglo bolje...hrastovina je još vlažna i u obradivom stanju, tako da će biti tu još kojekakvi karafeka. Ako uspijem, probaću sa prednje strane doraditi ladicu, jer je dosta prostora, ali se bojim da ću ga pokvariti, jer mi je uspio puno bolje nego sam očekivao. Čekao sam na dobar orahov panj, jer mi je to najljepše drvo, ali su mi svi bili pretanki, tako da je hrast ispao ko druga varijanta...tvrd je ko vrag...Poslije sušenja slijedi još fugiranje i lakiranje, drvo će također malo potamniti, ali o tom potom...Sad pitanje za majstore za drvo: da li će prilikom sušenja pucati ovaj dio gdje lule stoje, dakle srce, ovaj unutrašnji dio? Hvala i pozdrav svima. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
Broj postova : 223 Join date : 03.04.2010 Age : 41 Lokacija : grad na 4 rijeke Omiljeni duhani : Balkan latakia, S.-English mixture
| Naslov: Re: Stalak 08.02.11 23:16 | |
| na ovoj drugoj slici kao da gledam lule na kakvom golemom naslonjaču...prva liga mi je, svaka čast | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Stalak 08.02.11 23:34 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Stalak 09.02.11 2:41 | |
| ideja je odlicna, ali je izbor drveta los. hrast je "suvopuc", sto znaci da ce sa susenjem nastaviti da puca. do koje mere, videcemo. ovo si trebao da pravis od jasena ili javora, a i orah je odlicna opcija. moze i brest. no sad, sta je tu je, nadamo se da nece otpasti te stranice... | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Stalak 09.02.11 7:43 | |
| Dobar komad panja.Koliko vidim "stranice " nisu dio cjeline trupca,nego su posebno rađene. Na žalost to će još sušenjem pucati,kako Sekir kaže -dokle vidjet ćemo.. Malo mi je "premasivno".U svakom slučaju ko ideja odlično i nadasve funkcionalno. Čestitam | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Stalak 09.02.11 9:18 | |
| slažem se drvo će sigurno raditi.... nažalost, ali ideje je jako dobra | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Stalak 09.02.11 11:50 | |
| Znao sam da sam nešto zjb... čekam ja orah već neko vrijeme i kaže mi frend, da kad bude zvaće. pa će biti i od oraha...A sa hrastom neka majka priroda uradi što mora...ona zna najbolje šta je činiti...Poslije pola godine, godinu, ću prije lakiranja fugirati, da se ne vidi da su stranice naknadno dodane, pa šta bude... Sušenje u sobi, sobna temperatua, letvice ispod, jel tako, ??? hvala za odgovore i pohvale | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Stalak 09.02.11 14:04 | |
| i to bi moglo biti prebrzo..... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Stalak 09.02.11 15:05 | |
| nemoj nista da diras, pusti ga sad. neka stoji tako. za koju godinu videces sta ce biti. mozda ispadne i interesantno kad ispuca. i ako ga fugujes samo ces da ga upropastis. mislim da ce ovako da izgleda bar neobicno ako nista drugo. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Stalak 10.02.11 9:21 | |
| Meni je stalak mrak, i to kaj je ispucan mi je prešpica. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stalak | |
| |
|
| |