| US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula 14.05.16 10:27 | |
| Od jednog našeg prijatelja, iz Amerike, dobio dio liste lule koje prodaje: Ovo su nove, nepušene lule u originalnim kutijama: Traži cijenu za estate lulu, koju plača Smokingpipes, dakle približno 50% od cijene po kojoj će oni prodavati, naravno plus poštarina. Evo stavio na stanicu, da budem fair. Neke od Petersonki su i meni zapele za oko... Sorry Sarma, bez filtera Nažalost stariji je gospodin, nema digitalnih slika... ne njega, nego lula. (4) Peterson assorted shape Christmas pipes-2010, 2011, 2012, 2013 (2) Peterson St Patrick's Day pipes 2012 &2013 (1) RinaldoTriade YYYT Silver line bent bulldog, price on box $495 (1) Savinelli smooth bent apple. Horoscope Tiger edition (1)Svend Hangaard black rusticated bulldog w/Elk Antler shank insert, made in Denmark (1) Strambach made in Vienna, crimson color smooth meerschaum bent dublin w/cumberland bit Naravno, pošto je privatna osoba, za našu carinu može staviti i još manju cijenu O detaljima u klubu, ako dodjem | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula 14.05.16 10:46 | |
| Na koju stranicu si stavio? Ne kužim... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula 14.05.16 10:52 | |
| Nema fotki Keko, moraš tražiti na internetu! Napisao je Davorin da stari gospon ne zna stavljati fotke. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula 14.05.16 11:00 | |
| Da, promaknulo mi to "nema slika". Ništa, skoknemo to pogledati uživo. | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula 14.05.16 11:18 | |
| Idemo! Ti znaš da sam ja uvijek za akciju (kako bi jedan moj "pacijent" rekao "za afciju"! Ti vidi red letenja, a ja ću saznati adresu! Klub plaća troškove! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula 14.05.16 13:32 | |
| | |
|
| |
Keko Oblak dima
| Naslov: Re: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula 14.05.16 13:39 | |
| Ova Strambachova meerica je vrlo lijepa u svojoj jednostavnosti | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula 14.05.16 14:23 | |
| Samo pazite, piše crimson što je crvena. | |
|
| |
| Naslov: Re: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula 14.05.16 17:49 | |
| ....i meni je Strambach za oko zapela. Iako mi ni Savinelli 626 nije loš! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula 31.05.16 13:35 | |
| Da završim temu... Gospodin je prodao ciganima ( ovo nije pogrdno za Rome, nego stanje duha ) iz smokingpipesa. Platili sumu cca 40 US$ za lulu, makar ima mnogo estate vrhunskih nepušenih lula. Istina uzeli od jednom 65 komada... Sigurno ni jedna, na njihovoj stranici neće biti ispod 100, a vjerujem i da će mnoge biti i 250+ Još jedan razlog zašto ne volim raditi, i neću, s smokingpipesima... osim što su mi jednom lulu slali 4 tjedna i 2 dana Winstons pipes and cigar, je platio ostalih 135 komada 8000 US, što je ipak pristojnije. Inače taj moj prijatelj je sačuvao sve originalne kutije, tako da lula dolazi i u pravom pakiranju ;-) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula | |
| |
|
| |
| US kolekcionar prodaje svoju zalihu lula | |
|