| Lulaši i njihove družice | |
|
+15Tomo1978 sr_ki Rakija foksieloy Sarmageddon Leo Davorin kamarad igorrr Suspiria Morf Antiša bayro SašaZg paludamentum leonhardy 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 8:05 | |
| Filter je zakon ako svabe vecinom puse sa filterom, valjda su u pravu... kao i 1933. | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 8:11 | |
| - leonhardy je napisao/la:
- kamarad igorrr je napisao/la:
- Sa ženom se NE PRIČA o lulama,duhanima i sl. Ona pita, ti nešto promrmljaš i ignoriraš je. Ona počne razgovor o tome, ti ga odmah završavaš, nijemo i bez ikakvih emocija. NIŠTA.
To je tvoje zadovoljstvo u koje se ona ne mješa!!! Osim ako joj ti ne dozvoliš. Lula je tvoja, lulek je njen. Pravedno. Ili joj kreni pregledati cipele (ili na što već troši tvoj teško zarađen novac ) i bedasto zapitkivati o cijenama i smislovima, ali opet bez emocija, onako sa zanimanjem...
Ako ne uspije, poslušaj kolege u postovima gore!!!
Obzirom da sam relativno frišak u tom "sportu" nije ni imala pojma koliko sve to košta...mislim nije sad neko bogatsvo..no ipak,napose od kad sam predložio njoj i kćerki da udruze snage pa mi za rođendan kupile Hadsonov upaljač..u paketu sa Vanilijom Skandinavik....-zar to toliko košta?..pa košta,rekoh...al neću sad skupljat upaljače..ovaj ima i servisni i garancijski list,ko auto..još je na eko-plin,pa kuš' bolje?
Pa mogla sam za te pare dva tanka goriva natočit! pa,da...i nestanu dok stisneš gas...a ovo mi bude trajalo ,i trajalo... Ja sam u braku 15g i žena mi nikada nije kupila ništa od lulaške opreme... I živimo prilično mirno skupa. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 9:34 | |
| Ja stvarno nemam takvih problema, međusobno si kupujemo stvari za svoje poroke i sve je super.
Ona meni kupi lulu, ja njoj parfem, ja dobijem rakiju neku, njoj kupim lakove... Svi sretni i zadovoljni. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 9:36 | |
| Lakovi i bajc! Svaka žena sretna! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| |
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 10:03 | |
| Pih, mene žena i nagovorila na lulu, našla prvi lot i tako to Još samo da mi dozvoli latakiju u kući dimit... | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 18:29 | |
| Rakija, koliko sam ja video, tebi je zena pravi "ortak" u ovom 'poroku', a tek kad kupis i motor... | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 18:54 | |
| - kamarad igorrr je napisao/la:
Ja sam u braku 15g i žena mi nikada nije kupila ništa od lulaške opreme... I živimo prilično mirno skupa. Poanta je na prilično.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 19:40 | |
| Vidim da ću ja svoju morati navući na pućkanje...lule,dakako! | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 20:28 | |
| Btw.kako mi je ovo prvo bablje ljeto sa lulom..a kod mene je i fajn zahladilo...turisti se doduše nisu svi razišli,no obuklo se duge rukave... ..a i vjetar je neki zapuhao...pa me stoga zanima,kako pućkati po vjetru?
Meni osobno odgovara lagani vjetrić pogotovo ako je vani vruće,da mi ne raznosi dim..već da ga ipak provučem pod nos i da osjetim svu aromu duhana,..u zatvorenim prostorijama(..naročito doma!)ne dimim a niti druge...pušače to ne puštam,imaju vani terasu pa nek puše... Da ne ispadne po onoj narodnoj ..lošem ***cu svaka dlaka smeta,...nije baš tako,ako mogu birat biram mjesto di ću pipat...naravno ukoliko nisam na nekom sasvim novom i nesvakidašnjem mjestu... | |
|
| |
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 21:00 | |
| Poklopac za lulu sa rupicama i udri. Pobrini se za Zippo, lulaški, naravno! 😃 To je jedino riješenje za umjeren vjetar. Ja sam jednom pokušao po oluji na Risnjaku ali loše je završilo. I brzo...😉 | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 21:48 | |
| Novu lulu je nepametno pušiti na vjetru, može biti pogubno, pogotovo ako nije cake formiran, a istrijanski vjetrovi su mi dobro poznati (i počeo sam pušiti lulu davno u Grožnjanu, negdje 1977.) Može lula progoriti, a onda će biti "lele mene!", po crnogorskom! Dakle, lagani vjetrić da, sve jače od burina - zamrači, sa ili bez kapice. I obavezno nabavi Zippo za lulu, ima ih u prodaji, a ako ih na poluotoku, nema, znam ja tko ima! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 22:00 | |
| Jos ako ces palit po vjetru lagano ces si skurit vrh lule kak bu plamen plesao vam tam. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 22:12 | |
| Ja na vjetru ako baš moram, samo corncob. I to neki čim vlažniji duhan, inače čista spaljevina - nula okusa. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 22:41 | |
| slažem se s foxijem, ako pušenje nije pod mus... da se unese doza nikotina, čekaj bolje uvjete... Definitivno stoji da lula na vjetru može početi goriti, a ako nije corncobica... šteta je poprilična... | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 06.09.16 22:44 | |
| Flake je najbolje pušiti po vjetru. I nemoj se ljutiti, ali nemoj štancati postove po dva tri za redom. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| |
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 07.09.16 14:10 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 07.09.16 18:39 | |
| Moderator će nas sve poslati u Sibir... Krenemo od dražice, ups. družice pa preko lakova i boja do filtera i vjetrenog pušenja... Os moderator nas je napustio i otišao u Jehovine svjedoke, nosi ljudima radosnu vijest i tako to.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 07.09.16 19:22 | |
| Jedan moderator je otišao u pivare, drugi se priključio hliščima ili škopcima, možemo trtljati što hoćemo!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 07.09.16 19:40 | |
| u stvari ovaj drugi, ne pivar, je u St Petersburgu s burazom... valjda se budu vratili | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 07.09.16 19:42 | |
| Pa zar nije bilo rijeci da je trebao danas doci u RH? | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 07.09.16 19:59 | |
| kaze da smrdi kuca po starcima....*****.....pusim kad ode spat ili kad je nema ili vani dok gledam u daljinu..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 07.09.16 21:40 | |
| - Sarmageddon je napisao/la:
- Pa zar nije bilo rijeci da je trebao danas doci u RH?
Je, ali je posljednji put viđen pod utjecajem u vlaku za Skt. Petrsburg! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice 08.09.16 10:11 | |
| Nema ni crne guje. Fali mi dašak žandarmerizma.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lulaši i njihove družice | |
| |
|