| lulaško natjecanje.. | |
|
+5leonhardy foksieloy SašaZg Leo sinus 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: lulaško natjecanje.. 09.01.17 16:28 | |
| ...obzirom da nisam naletio na temu (...ili sam ju preskočio)molim da me pardonirate...daklem ,interesira me je li netko od uvaženih članova sa ovog (!)foruma sudjelovao na nekom lulaškom natjecanju ...bilo klupskog ,državnog,regionalnog..ili cak europskog pa i svijetskog ranga?...zanima me iz opće radoznalosti...dakle gdje,kada i sl...ako moze i poneki dojam u riječi i slici.......ako ih ima | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 17:14 | |
| Davno, 1985. u Zagrebu, hotel "Panorama". Dosadno da dosadnije ne može biti. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 17:21 | |
| ...sta znaci dosadno?...natjecanje bi trebalo biti u dugotrajnom pućkanju...po onom..tri gr.duhana,dvije sibice...i bla,bla...puć,puć...tko ce više,duže... ...to bi trebala biti nekakva uzivancija u odredjenim gabaritima...ili nesto nisam shvatio?
Zadnja promjena: leonhardy; 09.01.17 17:24; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 17:23 | |
| Da. Dosadno. Kraj priče. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 18:27 | |
| Leonhardy da si pažljivo "snimio" forum vidio bi par krasnih foto reportaža sa takvih događaja u Rusiji,u kojima je sudjelovao Antišin brat.Onaj kojeg stalno spominje sarma... Nick mu je budo. | |
|
| |
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 18:34 | |
| - sinus je napisao/la:
- Leonhardy da si pažljivo "snimio" forum vidio bi par krasnih foto reportaža sa takvih događaja u Rusiji,u kojima je sudjelovao Antišin brat.Onaj kojeg stalno spominje sarma...
Nick mu je budo. ...i mogao si primjetiti da im je tako zabavno da loču tjedan dana ranije i tjedan kasnije! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 19:57 | |
| ..pa dajte link da malo vidim!..ja nisam naso! | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 20:17 | |
| | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 20:39 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 20:41 | |
| Meni je ideja lule i natjecanja nespojiva, osim ako se ne radi o tome tko će prije kupiti nove radove Papa Štrumfa. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 20:42 | |
| ...ovo je ipak iz Rusije...no očekivao sam neko tzv.kulturno lulaško otmjeno natjecanje...ovo je baš ono...ruski..davaj,davaj,harašo | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 20:49 | |
| Čini mi se da miješaš natjecanje i druženje. Na druženju se fino gospodski unterhaltamo i guštamo u finim duhanima. Na natjecanju se pak znojiš i mučiš s lulom da bi što dulje gorila i pritom gledaš u zid. | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 20:50 | |
| | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 20:54 | |
| - Leo je napisao/la:
- Čini mi se da miješaš natjecanje i druženje. Na druženju se fino gospodski unterhaltamo i guštamo u finim duhanima. Na natjecanju se pak znojiš i mučiš s lulom da bi što dulje gorila i pritom gledaš u zid.
..bit će da je tako...no u svakom slučaju sad znam kao je to u Rusiji | |
|
| |
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 21:50 | |
| - Leo je napisao/la:
- Čini mi se da miješaš natjecanje i druženje. Na druženju se fino gospodski unterhaltamo i guštamo u finim duhanima. Na natjecanju se pak znojiš i mučiš s lulom da bi što dulje gorila i pritom gledaš u zid.
...i osjećaš se kao zadnja budala! | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 09.01.17 21:52 | |
| Poznajući sebe, zaboravio bi pućkati i ugasila bi se. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 10.01.17 7:47 | |
| ...ne preostaje mi nego natjecati se sam sa sobom.... ...i obarati vlastite rekorde... | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 10.01.17 14:45 | |
| - bayro je napisao/la:
- Davno, 1985. u Zagrebu, hotel "Panorama". Dosadno da dosadnije ne može biti.
hahaha uzasno me zanima ekipa koja je tad sudjelovala | |
|
| |
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 10.01.17 15:33 | |
| Ne bih sada pisao memoare po forumu, dođi u klub, pa ću ti pričati! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 13.01.17 12:28 | |
| - bayro je napisao/la:
- Da. Dosadno. Kraj priče.
Kad je očito bila riječ o hrpi uštogljenika koji se ne znaju zabavljati. Alkohol je pratitelj svake dobre zabave, od sprovoda do svatova... Još nisam čuo od ekipe iz ruskog kluba da im je ikada bilo dosadno, da nisu upoznali hrpu majstora iz cijelog svijeta i stekli nove prijatelje. Natjecanje je bitno, naravno, ali puši se cca sat vremena i ne može nitko očekivati da će čitav dan biti posvećen tome. Kasnije ide druženje, priče o lulama, duhanima i životu, kao i kod nas, pa se, naravno, i popije. | |
|
| |
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 13.01.17 15:20 | |
| Može biti Antiša. Ja govorim o svom iskustvu. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 13.01.17 16:05 | |
| - bayro je napisao/la:
- Može biti Antiša. Ja govorim o svom iskustvu.
je li bio dr Gumbas ? | |
|
| |
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 13.01.17 17:08 | |
| Je, i bio je među boljima. Dan Bučan i ja smo bili suci. Pobijedio je neki Splićanin, a Tvornica duhana iz Zrenjanina (Fabrika duvana Zrenjanin) i "Peterson" su bili pokrovitelji. Taj "Petersonov" sponsorship su Lale iz Zrenjanina sredile! Još su napravile i duhan za lulu "Zagreb" baš za to natjecanje i bio je iznenađujuće dobar aromatik za ono vrijeme -1985.! Respect! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 13.01.17 17:51 | |
| inače i ja potpisujem ono... pušenje lule i natjecanje je nespojivo... dobro ovaj Ruski model, druženje, lokanje i onda se (jedva) sjete da je negdje natjecanje, dobauljaju do tamo... e to može proći | |
|
| |
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. 13.01.17 19:17 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: lulaško natjecanje.. | |
| |
|
| |
| lulaško natjecanje.. | |
|