| BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu 31.01.17 14:22 | |
| Prije svega, ne zelim nista implicirati (osobno me smeta bilo kakvo dizanje panike)! Naletio sam prije nekoliko dana na pisanja kako British American Tobacco (BAT) izlazi iz trgovine Dunhillovim duhanima za lulu (i cigarama). Nekoliko aktivnih youtubera i blogera lulasa je slalo mailove raznim akterima (samom BAT-u, smokingpipesu, pipes and cigars etc.) i ono sto se zasad iskristaliziralo jest da BAT povlaci Dunhillove duhane (CIGARETE OSTAJU) s predlozenim prijelaznim razdobljem od 8 do 12 mjeseci. To znaci da ce u tom razdoblju na snazi biti business as usual a i naravno otvoren teren za pregovore. Naravno, bila bi katastrofa da se to zaista dogodi bez ikakvog obrata. Ipak, ne bi bilo prvi put da se Dunhill skida s trzista (nakon cega slijedi ponovno vracanje). Osobno volio bih vjerovati da ce netko otkupiti prava na blendanje. Naime, zasad Scandinavian Tobacco Group blenda sve Dunhille za BAT - oni mi se cine kao logican spasitelj u slucaju da BAT zaista zatvori pipu. evo nesto linkova na tu temu: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu 31.01.17 15:21 | |
| mislim da se na jednoj temi tu bila povukla rasprava o tome.
osobno mislim da je to pokušaj da se natjera ljude da naprave zalihe prije nego stupe na snagu propisi koji bi ih mogli prisiliti da dignu cijene ili uklone neke duhane sa tržišta. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu 31.01.17 15:28 | |
| Preživjeti ću i bez Dunhilla! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu 31.01.17 15:58 | |
| slazem se s obojicom - doduse, s bayrom se slazem kroz suze hahaha | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu 15.02.17 21:35 | |
| Jucer je i cigar aficionado casopis izbacio clanak s istom temom. Glasnogovornikn BATa nije htio komentirati dali ima ponuda od drugih kompanija zainteresiranih za taj dio proizvodnje. Znaci jos uvijek upitnik... | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu 15.02.17 21:40 | |
| Ja sam na rubu suza. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu 15.02.17 21:48 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ja sam na rubu suza.
cekaj da ti presusi mountain camp | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| |
| |
| Naslov: Re: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu 15.02.17 21:56 | |
| Brinite vi svoju brigu! Davorin i ja smo naučili preživljavati u najtežim uvjetima, i to u svakom smislu! Dok je Mac Barena i Herr Dreiera - može se! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
| Naslov: Re: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu 15.02.17 22:03 | |
| Netko je sarkasticno komentirao da i im je to baš "gospodski" potez, jer dok gase proizv.kvalitetnih proizvoda, cigarete ostaju. Pohlepa... | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu 16.02.17 23:24 | |
| A i cigarete im više nisu nekaj, mislim da je to više besposlen pop (koji grca u lovi) da bi se prikazao brižan za zajednicu, jariće krsti. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu | |
| |
|
| |
| BAT - povlacenje Dunhillovih duhana za lulu | |
|