| Pomoć | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Jeremija Prva lula
Broj postova : 3 Join date : 15.02.2017 Age : 26 Lokacija : Lazarevac
| Naslov: Pomoć 19.02.17 10:08 | |
| Pozdrav, ne znam da li sam na pravom mestu ali potrebna mi je pomoć, imam problem sa preranim gašenjem lule, naime samo pušenje ne traje više od 5 do 7 minuta, nekad i manje, i lula se gasi. U dubini otaje čitav duvan, ne sagori. U čemu je problem. | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Pomoć 19.02.17 10:16 | |
| Dragi Jeremija onako kako si je upalio prvi puta ,upali još jednom i nastavi,pa još jednom i još jednom i tako deset puta ako treba!
| |
|
| |
Jeremija Prva lula
Broj postova : 3 Join date : 15.02.2017 Age : 26 Lokacija : Lazarevac
| Naslov: Re: Pomoć 19.02.17 10:19 | |
| - sinus je napisao/la:
- Dragi Jeremija
onako kako si je upalio prvi puta ,upali još jednom i nastavi,pa još jednom i još jednom i tako deset puta ako treba!
Okee, samo nisam siguran da li sam dobro sabio duvan, imate li neki savet za to? Hvala | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: Pomoć 19.02.17 10:20 | |
| ...i lagano tamperom ravnaj pepeo na površini. Ne jako gnječiti duhan, samo pepeo koji se napravi. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pomoć 19.02.17 10:21 | |
| Skini knjigu Ede Budise...sa ovog foruma, i tamo imas objasnjenje kako se nabija lula... 😎😎😎😎. A paljenje... pa koliko puta treba | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: Pomoć 19.02.17 10:23 | |
| Da, da... U toj knjizi je najbolje opisan proces. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Pomoć 19.02.17 10:36 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Eto, da ti olakšamo posao! A i da se malo uputiš u tajanstveni svijet lula! Sve piše! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Pomoć 19.02.17 12:40 | |
| - Jeremija je napisao/la:
- sinus je napisao/la:
- Dragi Jeremija
onako kako si je upalio prvi puta ,upali još jednom i nastavi,pa još jednom i još jednom i tako deset puta ako treba!
Okee, samo nisam siguran da li sam dobro sabio duvan, imate li neki savet za to? Hvala Sto se tice sabijanja duhana, u svojim lulaskim pocecima sam koristio jednu metod koja se meni pokazala prilicno dobrom. Naime, kad napunis lulu, povuci "na prazno", bez paljenja. Trebao bi imati osjecaj kao kad vuces zrak kroz filter neupaljene cigarete. Probaj, nis ne kosta (osim mozda jedne cigarete ) | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Pomoć 19.02.17 13:31 | |
| ma, nema veze. dok ima vatre ima i dima a ako ti na kraju lule ostane duhana a nije ti fin kad ga zapalis, nema veze isto, baci to, nitko ti nije naredio pod prijetnjom da moras popusit sve do dna. zato pali i dimi i kad ne valja vise baci. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pomoć | |
| |
|
| |
| Pomoć | |
|