Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Moja prva nova Petersonka i ostalo 18.10.17 15:13 | |
| Prva. dveiljadesedma. Ne naručivati ni pod razno. Rađe šaljem ja svoje zalihe!
Planta's Black Mixture (the tobacco of the year for 2007) is a blend of black Cavendish imbued with the aroma of thoroughly matured bilberries. It's a delightful experience, pleasing to the tongue, and blended by hand.
Isse! Ovo je toliki SF, ko da su ga pisali scenaristi ST Discoverya... | |
|
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Moja prva nova Petersonka i ostalo 18.10.17 15:18 | |
| | |
|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Moja prva nova Petersonka i ostalo 18.10.17 17:24 | |
| Ja sam čak mislio ovu nedjelju zaletet se do kluba, no nisam izvojevao dogovor sa ženom. S obzirom da nemam vozačku, malo ovisim o njoj da me vozi uokolo po Rvackoj. A HŽ... ma rađe bi se bacio sa nebodera na limenku plante. | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Moja prva nova Petersonka i ostalo 18.10.17 20:02 | |
| Planta je definitno mirogojček! I to ultimativni! Jedina Planta koja valja je "Empire Latakia flake", ali to je sasvim druga pjesma! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Moja prva nova Petersonka i ostalo 18.10.17 21:50 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- oliohardi je napisao/la:
lepa kolekcija,ja jedino jos ove teglice ne mogu da nabavim. Zašto ne možeš? link:IKEA SRBIJA S DOSTAVOM teglica im 165 dinara a minimalna dostava 1000,ne salju postekpresom.Isplati mi se samo ako uzmem 50+ teglica. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Moja prva nova Petersonka i ostalo | |
| |
|