| lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih | |
|
+11foksieloy Davorin leonhardy sr_ki G.S.Patton dado milo Antiša Rakija bayro oliohardi 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 02.05.17 21:43 | |
| Kakva su iskustva iskusnijih i starijih lulaša sa lulama od vresa i žarnicom od meera-mislim starijih po lulaškom stažu ,ne po godinama | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 02.05.17 22:28 | |
| Oliohardi, hajde lijepo u rubriku "upoznavanje" i tamo kaži par riječi o sebi! I ne koristi ove ikone: , , , ! To su personalizirane ikone za stare senatore! Opet ja glumim dežurnog policajca! | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 8:12 | |
| Hehehe, uhapšen od našeg uvijek budnog forumskog milicionera, suca i porote... Bez brige Olio, brzo ćete se vi skompati. | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| |
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 11:32 | |
| Druže Rakija, oni koji potiču na pobunu gori su od onih što se bune i obično prođu gore od sljedbenika. | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 11:42 | |
| POBUNA Uopče ne znam o čemu se radi ali sam sigurno proti.
| |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 11:45 | |
| A ja sam uvijek antiprotivan! | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 12:00 | |
|
Zadnja promjena: G.S.Patton; 03.05.17 12:01; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| |
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 12:16 | |
| Ne bi goru kaznu mogao da mu napravis...sem jos da ga nateras da duva aromatic. ..Kad smo vec kod toga druze Rakija-Lazar ti je obecao zutu medecinu za onaj Nightcup -a meni, kao svakom naopakom coveku, uopste nije legao | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 12:19 | |
| | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 12:25 | |
| ...nemoj samo da se sjeverna Koreja umješa...a nedobog onaj blijedoliki Trump | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 14:10 | |
| Zarnice od mera se uopce ne spominju...😜 Istina da smo barem jedno pet puta pisali o tome😱 A bayro JE dezurni, na kraju to mu je i struka 😎 Red rad disciplina | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 14:49 | |
| Ukratko: ako ne moraš, nemoj. Nije dobro skoro nikad. | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 17:12 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Zarnice od mera se uopce ne spominju...😜 Istina da smo barem jedno pet puta pisali o tome😱 A bayro JE dezurni, na kraju to mu je i struka 😎 Red rad disciplina
Tako je! Kako je govorio moj stariji vodnik Risto Lukić u JNA: "Drugovi vojnici, od vas se traži samo jedno, a to su dve stvari, red, rad i diciplina! (ovo diciplina nije tipfeler)! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 18:08 | |
| | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 20:43 | |
| ako imas neobuzdivu zelju za jednom takvom, imam ja jednu u svojoj arhivi... | |
|
| |
picipl Hladan dim
Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 64 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 21:07 | |
| to ti je kao ženske, jedna ima ovakvu a druga onakvu (s iskustvom) sve gurgljaju | |
|
| |
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 03.05.17 22:19 | |
| Ja ih imam dvije i rado ih koristim. Male su, za kratko pušenje, maksimalno dvadeset minuta, a ni kada su bile nove, nisu imale onaj okus amonijaka, nego su se fino pušile! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 04.05.17 9:46 | |
| možeš kupit pravi blok meerschaum za oko 40 eura. Slobodno ga pitaj koje lule ima jer nisu sve na internetu. [You must be registered and logged in to see this link.]Ova me došla 40 eura i promjer žarnice je 18 mm a dubina 45 mm. Prošla je test sa jezikom za pravi meer. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 04.05.17 13:33 | |
| - picipl je napisao/la:
- to ti je kao ženske, jedna ima ovakvu a druga onakvu (s iskustvom) sve gurgljaju
- bayro je napisao/la:
- Ja ih imam dvije i rado ih koristim. Male su, za kratko pušenje, maksimalno dvadeset minuta, a ni kada su bile nove, nisu imale onaj okus amonijaka, nego su se fino pušile!
Bayro, ti pričaš o ženskama ili lulama? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 04.05.17 15:20 | |
| O ženskama, normalno! Vojska o skraćenju, kurva o poštenju, a ja o ženskama, as usual! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Antiša Oblak dima
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 05.05.17 17:00 | |
| Nije loše.. Na momente smo čak i blizu teme... Poput Johnnya, hodamo po liniji koja se, uzgred budi rečeno, nešto često spominje u posljednje vrijeme. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih 06.05.17 13:38 | |
| - Sarmageddon je napisao/la:
- ako imas neobuzdivu zelju za jednom takvom, imam ja jednu u svojoj arhivi...
Kako izgleda,kako da je dobijem i pošto je? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih | |
| |
|
| |
| lule od vresa sa uloskom od meershauma-iskustva iskusnijih | |
|