| Ljetni favoriti | |
|
+5Davorin wranjo123 sr_ki bayro paludamentum 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Ljetni favoriti 15.06.18 11:02 | |
| Eto, kako naslov veli - pišite koje to medicine najviše volite u ove ljetne mjesece. Možda već prežvakana tema ali apeliram na one koji dijele određeni proustovski sentiment svake godine kad po svojim omiljenim ljetnim rezidencijama (ili možda u praznom gradu) zapale lulu u zaklonu od zvizdana uz minimum kretnji i briga Što se tiče moje udarne postave, jednom kad se spustim u nizinu i razvežem užad, klinove i ostalu artiljeriju za napredovanje u visinu , to su sljedeći: Jutro (zaliveno kavom ili čajem) Escudo Navy De Lux Presbyterian plavi Capstan (flake) po ručku (zaliveno svim tipovima alkoholnih varijanti od gin-tonika do ledenog gemišta) MM965 Billy Budd Irish Flake GLP JackKnife Plugvečer(a) (nastavak u alkoholnom tonu ) Nightcap GLP Key Largo HU-ov Sunset
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Ljetni favoriti 16.06.18 9:19 | |
| Nemam baš neke ljetne ili zimske favorite, latakijski duhani uvijek dobro legnu, a i ovi što imaju malo periquea, baš kada opako zaprži; GLP - Cairo, kojim me Laki obdario, ali mi zna po ljetu ponekad dobro leći MB Scottish Blend ili Dark Twist. To me pred dvije godine drug Rakija lijepo navigirao gdje da ih kupim va Riki! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Ljetni favoriti 16.06.18 16:57 | |
| Ja po toplim danima, a na osnovu iskustava sa YT, zapalim Habana daydream, oni iskusni kazu da je odlicna za vrucine, mada je meni manje-vise, svejedno...sem sto me okolina sve vise psuje zbog latakijskog mirisa.. | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Ljetni favoriti 16.06.18 17:03 | |
| Ja isto pušim Engleze bez obzira na godišnje doba | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Ljetni favoriti 16.06.18 20:47 | |
| Nekako slicno i ja ... sto su vise temperature, raste postotak latakije😜 | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Ljetni favoriti 17.06.18 7:59 | |
| Po ljetu češće palim cigare na dvoru, to jednostavno ne želim u kući raditi po zimi, treba ti 100 godina da zluftaš onda.
Po zimi neki ugodni duhani, čiste virginie, orientali... | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Ljetni favoriti 17.06.18 9:37 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Nekako slicno i ja ... sto su vise temperature, raste postotak latakije😜
Da...zapravo, to je i moj odabir, no od kada mi je Laki poklonio Cairo, niti malo periquea nije na odmet! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Ljetni favoriti 17.06.18 21:45 | |
| Ljetna shema, straight virginie i lagani burleyi... | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Ljetni favoriti 22.06.18 20:02 | |
| Danas više nemam takvu rutinu, međutim prije kad bih bio sam na moru i imao cijelu terasu za sebe dan bi izgledao otprilike ovako:
Ujutro (poslije šetnje psa) Džezva turske kave za dvije tri šalice Artisan's blend Savinelli English Royal Yacht
Popodne (poslije ručka) Navy Flake University flake Peterson 2007
Navečer (poslije zalaska sunca) Nightcap Balkan Latakia
Ne uvijek sve ponuđene i ovisno o veličini lule. Alkohol rijetko pijem uz lulu, eventualno pivo. Ostatak dana je uglavnom čaj u igri. Nešto što mi se čini važno napomenuti jest da je ponekad ugodnije pušiti na otvorenom jer se nos i jezik ne zasite tako brzo arome pa duhan ima bolji okus. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ljetni favoriti 22.06.18 21:17 | |
| Sa ovim posljednjim se apsolutno slažem! Pušenje na otvorenom ima definitivno svoje prednosti, naročito uz more! A sad, što se tiče izbora pića uz duhane, preferiram ili čaj ili neki sok. Pivo mi nekako pokvari okus duhana. Jučer sam probao crno Osječko, odlično pivo, ali ne ide mi uz pušenje mojih latakija koje volim i ljeti i zimi, možda previše slada, ne znam! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Ljetni favoriti 23.06.18 11:40 | |
| Evo ja bas krećem za Opatiju na popodnevnu lulu i cugu. Ljetni đir. 🤠
_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ljetni favoriti | |
| |
|
| |
| Ljetni favoriti | |
|