| Prodaja Petersona | |
|
+7wranjo123 bayro Davorin Lakeman imnik leonhardy Leo 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Prodaja Petersona 21.07.18 9:32 | |
| Jučer je Smoking pipes objavio da je tvrtka koja je njihov vlasnik, Laudisi enterprises kupila Peterson proizvodnju lula, a još sam saznao da su duhane preuzeli Scandinavian Tobacco company. Još jedna priča u nizu gdje veliki jedu male. To su dvije velike i ugledne firme i netko je spomenuo da je vjerojatno dio problema i skori porezi na relaciji USA i EU. Kako bilo, izgleda da bi uskoro svi duhani i lule mogli biti u vlasništvu dvije tri tvrtke, što mi se čini dobro kad se pogleda šira slika jer može značiti njihov opstanak. Dok su cigarete u padu, lule su ponovno u usponu, dok mi se čini da su brojke lulaša u Europi stabilne, ako ne i u laganom porastu. Kamo god da sam putovao, a i sada na moru, skoro svaki dan vidim bar jednog lulaša. Hoće li to značiti selidbu proizvodnje lula u Ameriku i pad kvalitete masovnom prozvodnjom, vidjet ćemo. | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 21.07.18 19:53 | |
| ..za sad zvuči dobro..,no sutra je novi dan...pa bumo vidli,ne? | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 22.07.18 9:00 | |
| Auh... Videt cemo sto ce se zbiti... | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 22.07.18 15:36 | |
| Ako proizvodnje ode u SAD to samo znači da ce ili cijene lula otici 200-300% gore, ili ce proizvodnja otici u Kinu da zadrze slicne dosadasnje cijene. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 22.07.18 18:01 | |
| Misli da ce ostati u Irskoj, na kraju tamo je dobro uhodana ekipa od jedno 40 ljudi... ali opet dio tradicije, odlazi u povijest.. ali to je tako. A da lule postaju ponovo popularne... definitivno stoji... ovo ljeto sam sve rasprodao... navala kao da ih poklanjam 😜. Uz put neka dolazi do kupovine od velikih, i sposobnih. Probao sam dogovoriti sa mojim dealirima iz USA, koji prodaju i duhane, da ugovore sa UPSom, Super saver postarinu... ali ocito to moze samo Smokingpipes... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 23.07.18 9:39 | |
| I ja mislim da će se samo vlasnik promjeniti, a da Paddy neće ostati bez posla.
No, činjenica je da sam vidio i ja ove godine na moru dosta ljudi koji puše lulu i to ne neke bezvezne lule kao Falconice, nego pristojne komade. To što u njima puše je sasvim druga priča. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 23.07.18 11:54 | |
| petersonovi duhani mi nikad nisu bili nešto posebno, iako imaju par ok blendova. što se tiče lula, ne sviđa mi se ono njihovo potapanje lula u boju niti one lakirane lule kojima se znaju napraviti mjehuri. no, malo bolji modeli su im stvarno vrhunski. u svakom slučaju, štogod se dogodilo bit će drugih duhana i lula jednako dobrih ako ne i boljih. | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 23.07.18 12:10 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- petersonovi duhani mi nikad nisu bili nešto posebno, iako imaju par ok blendova. što se tiče lula, ne sviđa mi se ono njihovo potapanje lula u boju niti one lakirane lule kojima se znaju napraviti mjehuri. no, malo bolji modeli su im stvarno vrhunski.
u svakom slučaju, štogod se dogodilo bit će drugih duhana i lula jednako dobrih ako ne i boljih. Slažem se. Petersonovi duhani nisu ništa posebno, ali lule, pogotovo one iz višeg razreda su im mrak! Iako imam i par "Aran" lula ovdje na moru, i odlične su. Sve je zapravo stvar sreće, pogotovo kod ovih jeftinijih serija! No, "Peterson" je ljubav iz mladosti, pa vjerojatno nisam objektivan. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 23.07.18 14:06 | |
| Evo i odgovora na moja pitanja: [You must be registered and logged in to see this link.]Inače, Smoking Pipes otvara ured u Dublinu za prodaju lula u EU! | |
|
| |
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 23.07.18 14:13 | |
| Ne znam, ali ovim mi je malo marka Peterson pala u ocima. Nekako uvijek me Amerika podsjeca na konfekciju.... Mislim da vise necu nikada kupiti njihovu lulu, sto je bilo bilo je 😜 | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 23.07.18 18:09 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Mislim da vise necu nikada kupiti njihovu lulu, sto je bilo bilo je 😜
Priznaj da sad kreneš rotirat jednu petersonku na dan, prošlo bi podosta prije nego bi se vratil do prve. | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 24.07.18 0:18 | |
| Stvarno ne znam zašto me to ništa ne brine!? | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 24.07.18 8:23 | |
| - dado je napisao/la:
- Stvarno ne znam zašto me to ništa ne brine!?
Reko bi da se slažem s kolezom | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 24.07.18 9:58 | |
| I kod mene je situacija slična, tako da mi prodaja Petersona trenutno nije prva briga. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 26.07.18 16:57 | |
| A što kažete na Peterson Burren liniju? [You must be registered and logged in to see this link.]Rustic, pjeskarene, nisu obojane. cijene 125USD [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 26.07.18 19:07 | |
| Meni osobno u tom stilu savinelli bolje paše. Ali sam ipak savinelli fanboy, pa sad. | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 27.07.18 10:34 | |
| Meni izgleda isto kao peterson summertime 2018. samo sa smeđim usnikom. | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 27.07.18 12:45 | |
| fora je, vuče na one njihove stare meerice. | |
|
| |
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 27.07.18 18:51 | |
| I meni se sviđa. Možda se počastim za rođendan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 27.07.18 19:16 | |
| Podsjeca me na lulu od maginje | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 27.07.18 22:42 | |
| nadam se da je netko i kliknuo na link što sam gore stavio. Dakle cijela serija ima takvih... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
| Naslov: Re: Prodaja Petersona 28.07.18 8:57 | |
| Odlične su! A ti znaš da sam ja labilan..... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prodaja Petersona | |
| |
|
| |
| Prodaja Petersona | |
|