Kako pročitate oznake na duhanu i odrediti datum pakiranja
5 posters
Autor/ica
Poruka
SanjinRI Gasi mi se lula
Broj postova : 166 Join date : 20.07.2019 Age : 44 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : G.L.Pease-Maltese Falcon
Naslov: Kako pročitate oznake na duhanu i odrediti datum pakiranja 18.02.20 9:46
Meni je ovo dosta korisno pa možda ima još netko kome može isto tako dobro doći ako nema nešto bolje. Ako već postoji ovakav neki video molio bih moderatora da slobodno izbriše post. U opisu videa ima link za skinuti na hdd u excel-u pa se može skinuti na vlastiti komp i polako određivati datume pojedinih proizvođača, uglavnom europskih.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Kako pročitate oznake na duhanu i odrediti datum pakiranja 18.02.20 9:50
Zašto brisati? Post je koristan i sasvim OK.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: Kako pročitate oznake na duhanu i odrediti datum pakiranja 09.07.20 18:33
Tek sad sam testrirao ovaj tool i super radi, ukucao sam sifru sa Dunhill Durbar limenke (CB024K34) koju sam skoro nabavio i ispada da je limenka iz 2014
SanjinRI likes this post
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Kako pročitate oznake na duhanu i odrediti datum pakiranja 09.07.20 19:05
interesantno...
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: Kako pročitate oznake na duhanu i odrediti datum pakiranja 11.07.20 9:39
interesantno
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Kako pročitate oznake na duhanu i odrediti datum pakiranja 11.07.20 12:25
Evropskih - da. Amerikanci koji inače uvijek kompliciraju od svojih imperijalnih mjera kojih se drže kao pijan plota, pa nadalje tu su jednostavniji. Na dno limenke stave naljepnicu i sve je jasno. Samo što oni prvo označavaju mjesec, pa dan.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sponsored content
Naslov: Re: Kako pročitate oznake na duhanu i odrediti datum pakiranja
Kako pročitate oznake na duhanu i odrediti datum pakiranja