Broj postova : 2 Join date : 08.11.2022 Age : 54 Lokacija : ZAGREB
Naslov: Leipzig Tabak Kontor 08.11.22 14:49
Ne znam je li ovo netko već objavio, ovaj dućan je jedan od meni najdražih i online opcija je solidna. Pregledajte njihov brand, 100 g za cca 19 EUR, ima smisla.
Nikša and Vortimejovrh like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 08.11.22 15:26
Odavno sam logiran na toj stranici, no cijene su jednake kao i na drugim stranicama. I Nijemci imaju državni monopol na cijene duhana.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 07.01.23 9:52
A da li je ista prica kao i sa cigarama, ne isporučuju van Njem.?
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 07.01.23 15:08
Huber i motzek su prodavali cigare van njemacke normalno
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 08.01.23 12:33
Svi najnormalnije prodaju i dostavljaju, kao i do sada.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 31.01.24 15:04
Čačkam nešto bezveze i vidim na stranici Kontor Tabaka HU duhane ali nema još ništa u ponudi. Pretpostavljam da mu je roba "negdje u dolasku" samo je pitanje koliko duhana će imati u ponudi jer mu je i inače izbor onako, malo skromniji...Ali, bolje išta nego ništa. 😁
Nikša and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 31.01.24 15:48
To je zbog Koppa. Vidio sam da su ih dodali na još par mjesta
Nikša and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 31.01.24 15:50
Baš si mislim kako nabaviti Night Owl jer mi je pri kraju, a dugo mi je već želja piknuti Louisiana Broken za probu...no koje sam ja sreće baš ta dva možda neće imati.. 😁😁😁😁😁
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 31.01.24 15:57
Bume videli. Moglo bi biti više, za dobrodošlicu
Saymoran Hladan dim
Je, od prekjučer navečer još...ja sam se naravno ucoprao za sovuljagu i Louisiana broken. Ali dobro je kaj bar ima Khartouma, čudnovate Manyare, Khoisaana, Nyale..
Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 02.02.24 16:19
Krater plug, Casablanka, take five… 😁😁
Nikša and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Je, od prekjučer navečer još...ja sam se naravno ucoprao za sovuljagu i Louisiana broken. Ali dobro je kaj bar ima Khartouma, čudnovate Manyare, Khoisaana, Nyale..
Jesi rekao dragička, mladiću?
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 08.02.24 0:46
Nisam ni vidio post.. 🙃 Kolega mi poslao poruku tokom večeri kaže idi pogledaj kod Kontora malo.. Jupiiii!!! Lujza i sovuljaga su tu! 😎
Nikša likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 17.02.24 22:24
Prevedeno sa njemačkog jezika sa stranice Kontora:
Od veljače 2024. svi Mac Baren duhani za lule bit će podvrgnuti ponovnom lansiranju dizajna. Sav sadržaj i miksevi ostaju nepromijenjeni. Promjena dizajna odvijat će se postupno nakon rasprodaje starih dizajna. Osim toga: Mac Baren će ubuduće koristiti samo papir s certifikatom Forest Stewardship Council (FSC) za sve proizvode koji su pakirani u vrećice. Osim toga, sve vrećice koje su prije sadržavale metalnu foliju (zlatna i srebrna folija) to ubuduće više neće imati. Fotografije u našoj online trgovini bit će ažurirane uskoro.
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 18.02.24 9:09
Znači - ode u povijest alu - vrećica. Šteta. Bila je to dobra stvar. Odlična, pače i poglavito. Bolja sto puta od papirnatih sa plastikom. A svjetlosnu godinu bolja od onih kvazi kartonskih.
Glavno da slike mrtvih pluća i uplakane dječice ostaju.
Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 24.02.24 13:16
Morao sam špotati ove iz Kontora za HUov Night Owl, otkad je na popisu, cijena mu je bila 21,40 € za limenku od 50 grama..pa reko neće moći ove noći - ispravljaj to! Sad je 13,90 €. Zahvalili su se i ispričali zbog greške administratora...ajde, barem vole odgovoriti na mail..napreduju pomalo iako im očito ja moram korigirati cijene. 😂
v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 24.02.24 14:27
Sam bi se svadil
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Leipzig Tabak Kontor 24.02.24 20:34
trebao si sniziti još više cijenu
Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and RedFish like this post