| Lule za kojima slinimo | |
|
+10milo MOVESHAKER savate Damir ssekir75 imnik Antiša Davorin bayro dean 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 05.11.08 23:03 | |
| A nemam pojma, kad mi je stizalo od CJ-a po praćenju paketa, lula je na carini staja jedan dan prije nego što sam dobio obavijest da preuzmem paket. To je u nekoj normali. Ovu sam očekivao prije ravno tjedan dana, a još ništa. Da stvar bude bolje kod opcije shippinga sam odabrao najbržu i najskuplju opciju. Ne vjerujem da su Turci zeznuli, jer su mi obavijest da su poslali paket poslali za manje od dana. No kad se sjetim tvoje sage sa Stanislawom....sve je moguće. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 05.11.08 23:06 | |
| Najdužu sagu je ipak imao Davorin...Budi strpljiv i lula će biti još slađa |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 05.11.08 23:09 | |
| Ma stići će, ne brinem se, ali gadosti oko isporuke me baš deprimiraju. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 05.11.08 23:35 | |
| Ako je to najveća stvar koja te deprimira - blago tebi! Uvijek ti je sve do sada stiglo...Vidi se da si Bik po horoskopu! Odmah i sada! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 05.11.08 23:39 | |
| |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 06.11.08 0:02 | |
| Ne, mili, Kruneka. I on je krupna rogata stoka! 17. svibanj, ako se ne varam! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 06.11.08 7:03 | |
| Priznajem, strpljenje mi nije jača strana. A rođendan si pogodio. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 7:26 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 7:39 | |
| Pa baš i nije nešto. Imam takvu Savinellicu Artisan - ma istu, ali loše je izbalansirana, pa je rijetko pušim. Osim toga, kakve to rupe ima po sebi - uz glavu? To je za ventilaciju? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 7:46 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 7:53 | |
| Pa pogledaj malo bolje! Jesi li oslijepio pod stare dane? Dvije rupe i to se dobro vidi na slici iz "ptičje perspektive", a vide se i na drugim fotkama. Sumnjam da je to neka "igra svjetla i sjene". Na vratu lule, kod glave! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 7:56 | |
| Nosim naočale, to je istina. A ne vjerujem da su to rupe. Vjerojatno odbljesak blica ili tako nešto. |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 8:00 | |
| Neće biti. Prevelika slučajnost da na tri fotografije bude odbljesak blica. No prepustimo drugima da čujemo i njihov sud! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 8:02 | |
| Sve je moguće, premda mi to zvuči skoro pa nevjerojatno. Konačan sud prepuštam vijeću mudraca. |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 8:03 | |
| Ja sam Melkior! Šokre je Gašpar, a Davorin, kako i dolikuje Baltazar! | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 9:36 | |
| I ja vidim dvije rupe utisnute na spoju glave i vrata. Kao da je netko uzeo čavao i čekićem lupio sa svake strane. Možda je to brand?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 10:13 | |
| To je stvar osvjetljenja. Spreman sam se kladiti. Nisu na istoj poziciji kad je lula fotkana odozgora i sa strana, a tu 'rupu' možeš vidjeti i na usniku na skroz donjoj fotki i na glavi lule u gornje dvije fotke. Jeftin pokušaj indirektnog osvjetljenja, vjerojatno je lampa okrenuta u zid al mu je dosta blizu, to rade da ne bi bila sjajna bijela točka na luli. Sam pitajte strojara |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 10:31 | |
| Ma i meni je malo sumnjivo da bi Cavicchi pustio u prodaju tako falšanu lulu. No sve je moguće. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 11:18 | |
| To je od Blica 100%. Par lula koje sam naručio sa Smokingpipesa - ista stvar. Uživo štani!! |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 11:25 | |
| Moguće. No ne čini mi se tako! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 11:27 | |
| Evo još jedna od istog autora s "rupama". [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 11:30 | |
| Ja vidim samo jednu rupu i poprilično je velika. Nemreš ju fulat Bayro to kaj svuda vidiš rupe bi se dalo analizirati po Freudu
Zadnja promjena: Greg; 27.11.08 11:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 27.11.08 11:31 | |
| A što si navro na te izbušene lule! Kupi si lijepo Petersonku pa znaš na čemu si. A ne ove sa zračnim hlađenjem! | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 02.12.08 18:30 | |
| Dakle, ima nas kolekcionara lula, ali pogledajte ovu stranicu, mojim skromnim Francuskim čak sam i otkrio čime se dotični gospdina bavi, ali zbirka je močna..... [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 02.12.08 18:32 | |
| Uz put sve su dobro upušene, da je pušenje stvarno tako štetno, već bi trebao biti izložen na polici ( pogledajte bolje slike na početku ) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo | |
| |
|
| |
| Lule za kojima slinimo | |
|