| Lule za kojima slinimo | |
|
+10milo MOVESHAKER savate Damir ssekir75 imnik Antiša Davorin bayro dean 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 31.05.10 22:03 | |
| pa ni Heding kada je pravio nije mislio da ce je netko nositi u torbici ko 'svakidan' lulu niti je trpati svakodnevno duhanima... ako je pak kupljena u tu svrhu onda je ta osoba nasljedila puno novca i malo mozga... p.s. nisam se nadao da cu to morati objasnjavati |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 9:31 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 10:36 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 15:02 | |
| meni je gornja lepsa zbog boje. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 15:13 | |
| složiti ću se s bayrom.... ne može ( u stvari može :-((( ) se svaki vrijes pjeskariti a da dobro izgleda... ovo je upravo primjer kakav vrijes ne bi trebalo pjeskariti. Pjeskarenjem bi se trabalo vidjeti fina struktura vrijesa a ne nepravilnosti i rupe. Kao što Bayro napisa, njegova zadnja Steinwelica je VRHUNSKO pjeskarena........ i meni je zato komad br 2 ljepši... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 15:24 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 15:43 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 15:52 | |
| klasicne, lijepe, gospodske... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 15:59 | |
| Uvijek su mi se sviđale kanađanke i lovatice i uz hrpu pipa i shapeova, takve nemam. U laganoj sam potrazi |
|
| |
Nunki Peče me jezik
Broj postova : 412 Join date : 20.04.2010 Age : 66 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 16:22 | |
| - Keko je napisao/la:
- Uvijek su mi se sviđale kanađanke i lovatice i uz hrpu pipa i shapeova, takve nemam. U laganoj sam potrazi
Keko, možda nešto ovako? [You must be registered and logged in to see this link.]Uploaded with [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 16:26 | |
| A ja svoju kanađanku poklonio prijatelju i nikad ga vidio nisam da ju je zapalio... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 16:28 | |
| Da Nunki, tako nešto. To su lijepe i gospodske pipe |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 16:30 | |
| Davorin ima dvije koje mi se posebno sviđaju. GBD i Petersonka. Ajde kad nađeš cajta poslikaj ih!! |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 16:32 | |
| A ja ću probati svoju kanađanku otkupiti nazad... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Nunki Peče me jezik
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 16:36 | |
| - bayro je napisao/la:
- A ja ću probati svoju kanađanku otkupiti nazad...
Pametno. Probaj recimo, Blek Dajmond iz kanađanke, nikad ti više neće pasti na pamet da je se lišiš. | |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 18:34 | |
| Vjerujem. No ništa nije izgubljeno nepovratno. Probati ću je se dokopati nazad. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 20:15 | |
| ova kekina glatka je baba-roga! sto se nunkijevih lula tice, tu je ona sa prstenom koju sam usnimio cim je postao slike | |
|
| |
Nunki Peče me jezik
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 03.06.10 20:24 | |
| E, upravo sam iz nje popušio, sad ide da se zasluženo odmara.. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 04.06.10 8:49 | |
| - Nunki je napisao/la:
- bayro je napisao/la:
- A ja ću probati svoju kanađanku otkupiti nazad...
Pametno. Probaj recimo, Blek Dajmond iz kanađanke, nikad ti više neće pasti na pamet da je se lišiš. upravo je to bila moja kombinacija jučer u klubu.... | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 04.06.10 8:59 | |
| ... koliko hvalite kanađanke još ću posumnjati da sam promašio default shape mojih lula (biliard) ... - jbg! jedna od slijedećih će bit kanađanka .... (netko me zarazio luloskupljajućim virusom) btw. kad spominjemo daleku i prijateljsku zemlju ... Grga je nešto tih zadnjih dana .... da ga nisu dohvatile kanađanke?!? | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 04.06.10 10:30 | |
| ili zatrpo sneg..? | |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 04.06.10 11:07 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 04.06.10 11:49 | |
| Bogu fala!!! Evo je već dostojnioja gospodina tvog kalibra!! Ma zezam te malo i model Ribnjak 22h, je stvarno prekrasna lula Ovu bi mogli nazavti Model "All Day Long" | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 04.06.10 12:29 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo 04.06.10 12:33 | |
| Neka su braco i seka! Samo znam da se model "Ribnjak" (seka) fantastično puši, izvrsno je balansiran i odlično leži u ustima (što je meni važno jer stalno pipu čvaljim u ustima), pa nemam razloga vjerovati da će "Braco" biti išta lošiji! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lule za kojima slinimo | |
| |
|
| |
| Lule za kojima slinimo | |
|