| Nešto za stare nostalgičare | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 12:29 | |
| Zašto se oslanjate na te recenzije?? Najprodavaniji duhan kod nas a i šire je Clan....E pa sad??? Krunek, ukusi su tako različiti!!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 12:33 | |
| Ma nije da se ja baš nešto vodim po tim recenzijama, ali kad ga nekih 60-tak ljudi ocijeni sa 3 od 4 zvjezdice, čovjek bi pomislio da duhan ipak nešto vrijedi. No pošto Bayrino nepce još nije zakazalo (bar što se mog ukusa tiče), mislim da ipak nema puno mjesta za premišljanje. |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 13:51 | |
| Definitivno je Bayro jedinica za okus duhana, dakle kada budemo jednom radili vlastitu listu kvalitete duhana, biti će jedan Bayro do 4 Bayra i ......... Balkan Sobranie :-))))) | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 13:54 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 13:56 | |
| |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 14:06 | |
| Ma upravo dimim BS, i sve me srce boli što ga više nama........... Tako mi ujutro zamirisala latakija, i onda kažite da upozorenje na kutijama da je "Tobbacco is adictiv" nije istinito :-)))) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 17:39 | |
| Prikljucujem se Davorinu. Prekjucer otvorio ovog ljeta poklonjeni mi BS, zapalio ga u morti i ...tu se nema sto dodati. Jedinstven dozivljaj! |
|
| |
Broj postova : 17531 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 18:22 | |
| Oho! To se već morta puši! Krasno! A nama ni riječi! I to od jednog uglednog pipemakera! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 18:25 | |
| Gospon Ilija, caro amico! Vjerovatno ti je promaklo da sam napravio jednu malu "pipicu" od morte. Komadic je bio namijenjen za jedan dobar tamper, ali sam ja napravio jednu lijepu lulu koja je i takva veca od talbertovih (sto uopce nije tesko). Tako da to nije tajna (pogledati post: morta)! |
|
| |
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 18:28 | |
| Aha! Na tu mikro-pipu si mislio! I kažeš dobro se puši? Dobro, Talbertove su stvarno manje od polovice Zippa! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 18:31 | |
| Da na nju! Usput u cetvrtak idem kod Maura koji mi je obecao mogucnost da vidim na vlastite oci jednu Talbertovu mortu (600€). Z a tu prigodu nosim fotoaparat. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 18:34 | |
| Al ga je pretjerao s cijenom! Nadam se da će morta by Sesa biti bar pet puta jeftinija. |
|
| |
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 18:47 | |
| Pet? Mora biti deset puta jeftinija! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 18:47 | |
| Hm, kasljuc, kasljuc! Vidjet cemo na vrijeme. Forumasi imaju prednost, tako da ih necu ni stavljati na site. A ako bude ostalih, e to je vec druga prica. A ako ne, vracam se mom omiljenom vrijesku! |
|
| |
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 18:56 | |
| Što je caro amico? Nagla prehlada te uhvatila? Hoće to u ovo prijelazno doba! Uhvati se viroza za čas! Eto, i Fubar nam je u virozi! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 19:23 | |
| A sto mu bi! More na dubini zahladilo, a sirene su ga lijepo upozoravale, izroni nisi se cijepio! |
|
| |
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 19:41 | |
| Sirene su pušile mortu, pa se siroma' zagrcnuo! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 19:48 | |
| E, pa zna se da morta da bi bila morta, mora se dugo namakati (stoljecima!) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 19:50 | |
| - sesa_pipes je napisao/la:
- Da na nju! Usput u cetvrtak idem kod Maura koji mi je obecao mogucnost da vidim
na vlastite oci jednu Talbertovu mortu (600€). Z a tu prigodu nosim fotoaparat. 600 eura je Talbertova klocna morte ili lula? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 19:54 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 19:55 | |
| Pa kaj je obučena u zlato?? |
|
| |
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 19:57 | |
| U platinu! I Swarowski kamenje! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 19:59 | |
| A ring optočen briljantima |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 20:03 | |
| Nije. Sve je u trzistu! Odnos ponude i potraznje. Trenutno je morta totalni hit. Bollito, poznati talijanski diler lula i svega ostalog vezanog uz lule, morao je svojim stalnim klijentima odgovoriti da Talbert direktno prodaje, odnosno da ne prodaje tabakdzijama svoje lule. Mauro mi je savjetovao da odem kod njega, ali moram priznati da ne gajim osobite sipmatije prema tom covijeku, pa to zasigurno necu uciniti. Isto tako mortu ovih dimenzija, a uopce mortu, u Italiji je u ovom trenutku nemoguce nabaviti. To je sve. Mauro mi je garantirao da radim bolje od Talberta. Kako mi Bayro uvijek kaze da ne budem lazno skroman, eto, nek sam jednom pretjerao! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare 29.09.08 20:05 | |
| Nisam komentirao tebe nego cijenu Talbertove lule. Tebe ću kasnije |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nešto za stare nostalgičare | |
| |
|
| |