| Web shop: Iwan Ries Chicago | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Web shop: Iwan Ries Chicago 02.11.08 0:22 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Veliki pipe shop, vrlo star preko 150 godine, dobre cijene lule, maksimalno poslovni. Naručio i dobio ( uključujući carinu ) Brkata i Mile vratite su u Osijek. :-))) sve u 7 dana. Poštarina za dvije lule oko 20US $, došli i mali pokloni kao i njihov duhan. Zgodno što je došao i kupon s popustom za 3 lule - na slici vrlo zgodne - made in Italy, sve skupa 50US$ Nakon kretena iz Smokingpipesa, ugodno iznenađenje. Inače kupio dvije kanađanke - Petersonovu special i GBM | |
|
| |
Mukini Gost
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago 02.11.08 0:23 | |
| Da, snimili mi to večeras...Prekrasne lule!!! |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago 02.11.08 0:31 | |
| Stvarno su mrak! Predivne. Sad kada sam malo sredio dojmove šetajući Bubija - ona GBD mi je za nijansu - ali stvarno nijansu ljepša! | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago 02.11.08 10:36 | |
| Evo slikice, da Šokre nebude nezadovoljan stavio sam uz sliku dva Zippo upaljača :-)))) [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago 02.11.08 10:42 | |
| Inače da malo pojasnim, ja sam još uvijek fan velikih lula, ali sila Boga ne pita. Od ove zabrane pušenja nisam izuzet, vodim zdrastvenu ustanovu, i tako više nema pušenja u uredu. Ostaje mi coffie break u lokalnom kafiću i 10 minutes pipes :-((((((( dok i to ne zabrane. Gdje je sada onaj koji se vrijeđao na upotrebu riječi crnčadija i nigger, i ja se osječam diskriminiran pa me nitko ne pita. Citirajući Alana Forda, želim stvaraocima ovog zakona, svrab, šugu, stjenice i jednu dobru kugu. | |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago 02.11.08 10:53 | |
| I prednost im je da nisu teške. To je važno. Inače sa kanađankama ili lovaticama - svejedno - je meni jedini problem bio što su mi bile preteške za držanje u ustima, kako inače pušim. Ali to su krasne lule! | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago 02.11.08 11:46 | |
| Da cijene su za popi.... ma tko je stavio Smokingpipes na ove stranice | |
|
| |
Beluga Gost
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago 22.11.08 9:00 | |
| Iwan je izgleda neke lončiće pobrkao.... [You must be registered and logged in to see this link.]Naime, 606 je oblik apple, 999 bent rodezian? cela serija Irish Sea je izgleda loše obeležena (a sa istom slikom)... Ako se poruči, dobije li se po slici ili po modelu (koji izgleda da ne postoji...)? Ili je recesija udarila na manjak slika... |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago 22.11.08 9:08 | |
| Najbolje ti je da pogledaš shape cart na originalnoj Petersonovoj stranici. Očito se Ivan malo zaigrao. I ja sam sad gledao tu stranicu pa mi baš nije jasno. A ti bi neku od tih zelenih lula sebi uzeo? | |
|
| |
Beluga Gost
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago 22.11.08 19:20 | |
| Zeleno, volim te, zeleno... Pipe iz ove serije imaju tri dobro spojene stvari: Irish & Sea & ring na kome bi mi pozavidela i Alma Vratiringa |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago 23.11.08 8:54 | |
| Dobro. To stoji. Zelena je irska boja. A ni Moameru nije strana. A čujem da se dosta nosi i u Saudijskoj Arabiji. A što se tiče mora i ringa - e tu si mi sve argumente izbio... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Iwan Ries Chicago | |
| |
|
| |
| Web shop: Iwan Ries Chicago | |
|