| Koliko lula pušite dnevno? | |
|
+7ssekir75 savate milo Davorin Antiša dean bayro 11 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Info Gost
| Naslov: Koliko lula pušite dnevno? 27.11.08 1:20 | |
| Za one koji puše i cigarete koliko još cigareta dnevno? Ako netko još i žvače ili šmrče duhan neka i to ubroji.
Ja sam trenutno na dvije do četiri pune lule dnevno i uz to dvije do šest cigareta koje sam smotam (obavezno jutarnja al i sa tim smanjujem). Ako idem u kino ili negdje gdje ne smijem pušiti po sat, dva, tri posegnem i za švedskim snussom koji mi je super stvar ako mi dim nije opcija. :geek: |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 27.11.08 7:48 | |
| Ovisi. Četiri su prosjek preko tjedna - jedna na poslu uz prekide, tri poslijepodne i navečer. Ali ovisi o tome jesam li doma ili ne, no to je otprike taj red veličine. Cigarete rijetko - gotovo nikad, osim ako je na poslu neka situacija, ali i to vrlo rijetko. A vikendom ili na slobodnim danima ili godišnjem, bude toga i više - negdje šest pipa u prosjeku. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 27.11.08 21:32 | |
| Ja popušim tri ili četri prek tjedna, a po vikendima maximalno 6 |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 27.11.08 21:44 | |
| 3 lule, 2 - 2i pol kutije cigarete Ne, nisam ovisnik _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 27.11.08 23:40 | |
| dnevno jednu lulu, a nerijetko i dvije. na zalost izmedju kutije do dvije cigareta ostaje dnevno |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 28.11.08 1:08 | |
| lule pusim iskljucivo doma te u slobodno vrijeme.. iznimno rijetko na poslu.. al ajmo rec 1-2 lule dnevno- kutija cigareta. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 28.11.08 18:18 | |
| Preko nedelje 2-3 lule. Vikendom - koliko god mi se traži, nekad 4, nekad 6. Skoro uvek u zatvorenom prostoru, a vrlo retko u kolima. Dok šetam - skoro nikad. Greh je sav taj dim ispustiti napolje... Preko nedelje rolam duvan... 10-15 cigareta dnevno a vikendom 2 do 3. A bilo je perioda kada i po sedam dana nisam zapalio lulu. To obično koincidira sa danima kada na sat pogledam više od dvadeset puta - što dokazuje da je pušenje lule stanje svesti.... |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 28.11.08 18:27 | |
| U prosjeku 1-2 lule dnevno. Cigarete ne pušim... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 28.11.08 18:41 | |
| Ja isto kao i Antiša pušim isključivo lulu. A u zadnje vrijeme sam na otprilike jednoj dnevno (nažalost bude dana i bez lule), vikendom do maksimalno tri. No čekam proljeće pa ću se u dvorištu odati pušenju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 28.11.08 18:47 | |
| Sad oko 4 lule preko tjedna i vikenda. Prek tjedna možem pušiti isključivo vani, zato pušim više kad je vreme više ugodno. |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 28.11.08 20:57 | |
| Nikada se nisam trovao cigaretama, oduvijek lula. Prosječno tri dnevno, od kada je zakon na snazi mislio sam smanjiti, ali moje zaposlenice su tolerantne i još me nisu prijavile. Istina nešto su učestale s zahtjevima za povečanje plača :-))) | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 28.11.08 21:09 | |
| Udijeli im neku kintu i miran si! A meni inspektori pored dvije kontrole ne mogu ni doći...A baš bih volio.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 03.12.08 10:22 | |
| Svakog mjeseca imam više nade, da če se dić moj prosjek, pa mi je ovdje previše zima kad pušim vani, heh, Alpe, nema šta Neka se digne sad broj lula koje pušite na dan u Hrvatskoj, nakon novog zakona-kad vam šenkaju dekice sa sjedanje vani pod nekim baldahinom i uskoro zagrljeni s plinskom pečnicom... ..a tad čete bit i sretniji da se otvorio klub. Živeli! Ljepo se provozajte tamo! |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 05.04.10 19:58 | |
| Nikad nisam pušio cigarete ali več nekoliko godina u našem bloku radi računovođa koji puši lulu i kad ideš pored pisarne onaj fin miris tobaka(puši MB black armonia).I tako počeo ja pušit lulu zbok računovođe i one fine arome.Pušim po jednu lulu svaki drugi dan | |
|
| |
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 05.04.10 20:13 | |
| ajde kad se pokrenuo, opet ovaj topik, i kad imam već nekog lulaškog staža (pol godine razBu.... nije zeka peka, a... ) pa mogu reći.... 2 do 7 lula dnevno!!! ovisi o danu, poslu,... Cigarete mi baš nisu išle. pušio ih prej puno godina jedno godinu dana u kontinuitetu,... i nevalja!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 05.04.10 20:37 | |
| Eto, jučer mi je bio miran dan, bez stresova i nekih nepredviđenih prekida i situacija - i kada sam jutros izbrojio lule koje su bile na zračenju - osam komada. Danas pet lulica, s tim da je spavanje još daleko! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 07.04.10 15:57 | |
| minimum tri lule dnevno. i oko kutiju cigareta. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 04.05.10 14:50 | |
| lulu još nijesam počeo, cigarete baš ne volim, a izfumarim po jedan tompus nedjeljno u prosjeku, nekad i dva...
zanima me nešto o duvanu koji se žvaće, neko ga je već pomenuo? i ima li posebna tema o tome? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 04.05.10 16:51 | |
| Radnim danima jedna, maksimalno dvije. Subotom i nedjeljom najmanje tri, najmanje. |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 04.05.10 18:31 | |
| - forgo je napisao/la:
- lulu još nijesam počeo, cigarete baš ne volim, a izfumarim po jedan tompus nedjeljno u prosjeku, nekad i dva...
zanima me nešto o duvanu koji se žvaće, neko ga je već pomenuo? i ima li posebna tema o tome? Uglavnom žvačemo razne krasote u klubu što se vidi na fotkama. A što se tiče duhana - slabo. Isto tako nitko niti ne šrmče. (duhan naravno - a sumnjam da šmrču i nešto drugo). Glavni porok nam je duhan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 04.05.10 18:43 | |
| Bayro mislio si lusla
Ja dve dnevno uglavnom jer ih toliko i imam a ponekad i tri ako maltretiram kineza (ovaj kinesku lulu) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 04.05.10 18:53 | |
| Ja zrokam jednu, dve, tri...kako kada. Rijetko četiri. Prođe i dana da ne zapalim. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 04.05.10 22:17 | |
| A i koji je kapacitet u pitanju Pre neko veče kad smo dimili ja dve dok ti jednu ali veliku |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? 04.05.10 22:20 | |
| koju sam dopusio kod milana na pumpi jer tamo bili laza, spiklja, zare... pa stigo kuci u pola5 a ovo za 63. odnosi se na pijanog hadziju kad se treso ceo nis od njegovog kijanja (ne znam da li si bio tu tada, zile jeste) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko lula pušite dnevno? | |
| |
|
| |
| Koliko lula pušite dnevno? | |
|